Авторські іграшки-фільц Наталі Фадєєвої
|
|
Bullet | Дата: Субота, 2007-08-11, 5:31 PM | Повідомлення # 1 |
маніяк графічних ліній
Група: Администраторы
Статус: Offline
| Іграшки в техніці валяння! Подивитись сотню іграшок ТУТ::::: http://fadeeva.com/russian/animals_ru.html
Чарівниця - Берегиня форуму - 2012 моя майстерня на форумі Приватна скринька на форумі заповнена. Пишіть тільки на elisa@ukr.net
Повідомлення відредагував Bullet - Субота, 2007-08-11, 5:32 PM |
|
| |
Tana | Дата: Субота, 2007-08-11, 5:39 PM | Повідомлення # 2 |
Мудра людина
Група: Перевірений користувач
| Як живі)))
Координую Довгобуд "Виплекана сорочка" Моя майстерня Чому закладинка – найкращий подарунок?! "Чарівниця-берегиня форума-2010" Чарівниця - Хранитель традицій і увіковічнювач їх в сучасності і майбутньому - 2012
|
|
| |
Bullet | Дата: Неділя, 2007-08-12, 6:41 PM | Повідомлення # 3 |
маніяк графічних ліній
| Tana, мені теж такими видались!! : ))
Чарівниця - Берегиня форуму - 2012 моя майстерня на форумі Приватна скринька на форумі заповнена. Пишіть тільки на elisa@ukr.net
|
|
| |
poltergeyst | Дата: Понеділок, 2007-12-03, 11:30 PM | Повідомлення # 4 |
друг
| Дівчатка, можна я буду третім? Мишки вражають - що живі то точно. Мені особливо запала в душу мишка з лійкою...це якщо брати до уваги квіти, то лійка має бути у розмірах десь 1,5 - 2 сантиметра, супер!!! Дякую за посилання. А придбати їх можна і де?
Ще не вмерла Україна...не дочекаєтесь!
|
|
| |
poltergeyst | Дата: Понеділок, 2007-12-03, 11:54 PM | Повідомлення # 5 |
друг
| А після перегляду мишей я набрів ось на такий сайт.. http://www.4felts.com Тут теж валяння з вовни, не наше, а фінське. Роботи чудові... А особливо чепчики, чи ковпачки чи шапочки...для гномиків. Де ж стільки вовни набрати? Увага! Терміново куплю козу!!!
Ще не вмерла Україна...не дочекаєтесь!
Повідомлення відредагував poltergeyst - Вівторок, 2007-12-04, 0:05 AM |
|
| |
яля | Дата: Середа, 2009-04-15, 6:11 PM | Повідомлення # 6 |
друг
| А я хочу показати своіх фільцованих звіряток. Взагалі вовна дуже приємний і пластичний матеріал. Муравьєд Моя перша іграшка ведмедик
Повідомлення відредагував Bullet - Середа, 2009-04-15, 6:20 PM |
|
| |
Chere6nya | Дата: Середа, 2009-04-15, 7:51 PM | Повідомлення # 7 |
побратим
| Мурахоїд - кумедний! а скільки часу на нього пішло?
|
|
| |
яля | Дата: Середа, 2009-04-15, 8:25 PM | Повідомлення # 8 |
друг
| Приблизно 5 годин він невеличкий (сидить на коробочці з під сірничків), але фільцувати , тобто штрикати досить довго, і з кінцівками довелост повозитися.
|
|
| |
Chere6nya | Дата: Середа, 2009-04-15, 8:54 PM | Повідомлення # 9 |
побратим
| Ого! Такий малий і стільки часу! На медведику лапки ж прифільцьовані голкою? А в мурахоїда - це певно дротик обмотиний вовною, правильно?
|
|
| |
яля | Дата: Середа, 2009-04-15, 10:15 PM | Повідомлення # 10 |
друг
| На жаль я його без каркасу фільцувала, а потім мучалась роблячи лапки, на каркас легше було б. А ось примір валяноі речі, це стара мамина фетрова шапочка, у гарячій воді поміняла форму і зваляла ручки і квітку. В середені пристрочіла щось на зразок мішечка. Нібито правильно фотки виклала.
|
|
| |
Bullet | Дата: Четвер, 2009-04-16, 2:29 PM | Повідомлення # 11 |
маніяк графічних ліній
| яля, у вас дуже гарні валяні речі, було б правильніше створити окрему тему про ваші роботи, а не дописувати у тему про валяні іграшки Наталії Фадєєвої
|
|
| |