Підбірка різноманітностей рукодільних
|
|
lady-v | Дата: Субота, 2011-07-16, 5:43 PM | Повідомлення # 21 |
Мудра людина
Група: Перевірений користувач
Статус: Offline
| Quote (Bullet) а тим часом я пошаруділа по інтернету і ось такі цікаві способи використання паперів і газет віднайшла: Ага, я вже збираю пластикові пляшки, сірникові коробки, рулончики картонні з ірису для в'язання, зіпсуті диски, тряпочки, бусинки... , а тепер що, скажете щей газети збирати? А якщо мене чоловік вижене зі всім, що я назбирала, що тоді?
Моя майстерня
Жінки діляться на п'ять вікових груп: 1) дівчинка 2) дівчина 3) молода жінка 4) молода жінка 5) молода жінка
"Чарівниця форума-2010: допомога новачкам" Чарівниця - Майстриня вишивання і добра душа форуму - 2012
|
|
| |
Bullet | Дата: Субота, 2011-07-16, 5:47 PM | Повідомлення # 22 |
маніяк графічних ліній
Група: Администраторы
| Quote (lady-v) ... , а тепер що, скажете щей газети збирати? А якщо мене чоловік вижене зі всім, що я назбирала, що тоді? ну нічого страшного, Вікторія.. ви забули? Мене виженуть з мого дому за збирацтво і я переїду жити до вас, тим часом у мене звільниться простір, і як вас виженуть - то ви їдете до мене. Все логічно! ))
Чарівниця - Берегиня форуму - 2012 моя майстерня на форумі Приватна скринька на форумі заповнена. Пишіть тільки на elisa@ukr.net
|
|
| |
Oленка | Дата: Неділя, 2011-07-17, 0:15 AM | Повідомлення # 23 |
Мудра людина
| Quote (Bullet) що в наших реаліях ту парасольку вправно витягнуть раніше, ніж ви встигнете додумати думку про те, як гарно ви вбрані Quote (Bullet) більшість сумочок вони не влазять
"Якось буде... - ніяк не буде!.." Галина Чайка (Лановенко)
|
|
| |
Машкавас | Дата: Субота, 2011-11-12, 11:09 PM | Повідомлення # 24 |
друг
| Не змогла пройти мимо вишитих гуздиків http://blog.kp.ua/users/3669548/post191652246/
|
|
| |
Oленка | Дата: Неділя, 2011-11-13, 1:22 AM | Повідомлення # 25 |
Мудра людина
| Quote (Машкавас) Не змогла пройти мимо вишитих гуздиків зробила так щоб відкривалось при натискувнні Дуже цікаво! Дякую
"Якось буде... - ніяк не буде!.." Галина Чайка (Лановенко)
|
|
| |
Машкавас | Дата: Неділя, 2011-11-13, 2:12 PM | Повідомлення # 26 |
друг
| Дякую, пані Олено, бо, чесно кажучи, не вмію
|
|
| |
olimpia | Дата: Неділя, 2011-11-13, 2:18 PM | Повідомлення # 27 |
мешканець сайту
| Quote (Машкавас) Дякую, пані Олено, бо, чесно кажучи, не вмію Це дуже просто: Нажимаєте кнопку " http:// " , вставляєте адресу. Потім буде ще одне вікно для назви - пишите все, що хочете (наприклад, як Оленка "зробила так щоб відкривалось при натискувнні"). Потренуйтесь в розділі для навчання, у вас все вийде.
Якщо в одному мене стало менше , то це означає, що десь в іншому мене стало більше.
|
|
| |
ganzya | Дата: Неділя, 2011-11-13, 3:30 PM | Повідомлення # 28 |
Активіст форума
| гудзики так гудзики ось тут дорсетских пуговицах у хандаргере цей мотив називається павутина я міркую в серединці можна і інше накрутити а ось тут книжка о гудзиках
"Даром получили, даром давайте" ("Еванг. от Матф.", гл. Х, ст.8.)
Повідомлення відредагував ganzya - Неділя, 2011-11-13, 4:00 PM |
|
| |
|
Tana | Дата: П`ятниця, 2012-02-17, 5:13 PM | Повідомлення # 30 |
Мудра людина
| Ще ідейки до 23.02: альбом ВКонтакті
Координую Довгобуд "Виплекана сорочка" Моя майстерня Чому закладинка – найкращий подарунок?! "Чарівниця-берегиня форума-2010" Чарівниця - Хранитель традицій і увіковічнювач їх в сучасності і майбутньому - 2012
|
|
| |
Bullet | Дата: П`ятниця, 2012-02-17, 8:34 PM | Повідомлення # 31 |
маніяк графічних ліній
| Tana, дякую за гарні лінки, обожнюю рециклінг (радію, що днями купила сміттєві пакети швидкогорозпадання - у нас в місті це дивовижно), і я люблю використовувати все по другому і п"ятому разі, щоразу в новому амплуа речі представляються!
Чарівниця - Берегиня форуму - 2012 моя майстерня на форумі Приватна скринька на форумі заповнена. Пишіть тільки на elisa@ukr.net
|
|
| |
Svitlyk | Дата: Середа, 2012-02-29, 1:54 PM | Повідомлення # 32 |
побратим
| Не можу не поділитися - оформлення тематичної рукодільної вечірки - більше фото за лінком - http://nicety.livejournal.com/911615.html#cutid1 тістечка у вигляді швейної фурнітури - це щось :)))
|
|
| |
|
Bullet | Дата: Субота, 2012-03-10, 4:28 PM | Повідомлення # 34 |
маніяк графічних ліній
| Quote (Tana) Не туди, але швидко зберігаю як роблять шовкові нитки (екскурсія на фабрику)) корсино і не смердить! (фото не мають запаху)) Пояснюю: за часів мого навчання в інституті моделювання одягу, нам робили екскурсії на КШК (Київський шовковий комбінат), який там сморід від коконів - не описати ніякими словами. Це як багато-багато сечі, підігрітої до кипіння. Уявили? А тепер помножте уявлене вами на 10. Ну це десь так і було...
|
|
| |
Tana | Дата: Субота, 2012-03-10, 7:55 PM | Повідомлення # 35 |
Мудра людина
| бррр! Тож шовк не може бути дешевим!
Координую Довгобуд "Виплекана сорочка" Моя майстерня Чому закладинка – найкращий подарунок?! "Чарівниця-берегиня форума-2010" Чарівниця - Хранитель традицій і увіковічнювач їх в сучасності і майбутньому - 2012
|
|
| |
Bullet | Дата: Вівторок, 2012-11-27, 10:13 AM | Повідомлення # 36 |
маніяк графічних ліній
|
янголик зі скріпок! майстер-0клас
http://fullmoontheedgeofthesoul.blogspot.com/2012....st.html
|
|
| |
Bullet | Дата: Понеділок, 2012-12-24, 8:16 PM | Повідомлення # 37 |
маніяк графічних ліній
| Скоро новорічні святкування і форумчанкам, що мають діток, думаю, будуть цікаві наступні речі, що я знайшла в інтернеті
Нетривіальний костюм , а робиться елементарно (з нарізаного синтепону, продається в любому магаині тканин, 16 грн за метр)
ХМАРИНКА
|
|
| |
mykolaja | Дата: Вівторок, 2012-12-25, 7:37 PM | Повідомлення # 38 |
побратим
| дуже вже мене вразило отаке пакування подарунків
Повідомлення відредагував mykolaja - Вівторок, 2012-12-25, 7:37 PM |
|
| |
Bullet | Дата: Понеділок, 2013-04-22, 11:18 AM | Повідомлення # 39 |
маніяк графічних ліній
| не можу не поділитись цими малюками!
|
|
| |
хххх | Дата: Четвер, 2014-03-20, 1:24 PM | Повідомлення # 40 |
перехожий
| А тут точно не було ось таких корзинок з атласних стрічок, виготовлених на милі Додано (2014-03-20, 1:24 PM) --------------------------------------------- Мої перші букети з цукерок. Привітання для мами та сестри.
Повідомлення відредагував хххх - Середа, 2014-03-19, 4:27 PM |
|
| |