Підбірка різноманітностей рукодільних
|
|
Bullet | Дата: Понеділок, 2011-04-25, 6:04 PM | Повідомлення # 1 |
маніяк графічних ліній
Група: Администраторы
Статус: Offline
| Не можу вкласти ці фото в спеціальні теми, але показати хочеться. Гадаю, ця тема набуде популярності серед форумчан. Можливо, при переїзді на новий хостинг ця та подібні їй теми будутьзнищені. А поки що ділимось знахідками. http://averagejanecrafter.blogspot.com/2011....ng.html
Чарівниця - Берегиня форуму - 2012 моя майстерня на форумі Приватна скринька на форумі заповнена. Пишіть тільки на elisa@ukr.net
|
|
| |
Лелітка | Дата: Понеділок, 2011-04-25, 10:25 PM | Повідомлення # 2 |
мешканець сайту
Група: Перевірений користувач
| Класно! Додано (2011-04-25, 10:25 PM) --------------------------------------------- Обожнюю всілякі оригінальності (такого слова навіть не оснує )
Мій власний блог - Натхнення "очманілих ручок" 2012: Чарівниця - Майстриня з мотання лялечок - 2012[/url] 2013
|
|
| |
lady-v | Дата: Понеділок, 2011-04-25, 10:28 PM | Повідомлення # 3 |
Мудра людина
| Ого, які симпатяшки
Моя майстерня
Жінки діляться на п'ять вікових груп: 1) дівчинка 2) дівчина 3) молода жінка 4) молода жінка 5) молода жінка
"Чарівниця форума-2010: допомога новачкам" Чарівниця - Майстриня вишивання і добра душа форуму - 2012
|
|
| |
|
Bullet | Дата: Вівторок, 2011-04-26, 11:04 PM | Повідомлення # 5 |
маніяк графічних ліній
| Oленка, а може і у них? З якогось щоденника на блогспоті, а там американців більше за европейців Ще частинка красивостей (я це все дуже люблю, але окрім мого ока /ну і вашого, як виявилось/ це нікому не треба)))) Нетипові шлюбні картки від Агнєшки а в цьому лінку ще більше картинок, на яких тарілки - це декор на стіну , взагалі я постійний читач цього блогу, я щоразу як відкриваю його, то пі.. плачу кіпятком стіна пелюсток! о, як я раптово забажала зробити собі те саме!!! Насолоджуйтесь. Я люблю візуальні прогулянки по блогах, це приємно оку...
Чарівниця - Берегиня форуму - 2012 моя майстерня на форумі Приватна скринька на форумі заповнена. Пишіть тільки на elisa@ukr.net
Повідомлення відредагував Bullet - Вівторок, 2011-04-26, 11:08 PM |
|
| |
Bullet | Дата: Субота, 2011-04-30, 10:41 PM | Повідомлення # 6 |
маніяк графічних ліній
|
|
|
| |
Oленка | Дата: Неділя, 2011-05-01, 0:19 AM | Повідомлення # 7 |
Мудра людина
| Гарненькі!!!
"Якось буде... - ніяк не буде!.." Галина Чайка (Лановенко)
|
|
| |
Svitlyk | Дата: Понеділок, 2011-05-02, 2:41 PM | Повідомлення # 8 |
побратим
| Quote (Bullet) я це все дуже люблю, але окрім мого ока /ну і вашого, як виявилось/ це нікому не треба)))) Треба-треба!!! Bullet, я теж люблю і роблю подібні підбірки для себе, дуже надихає і стимулює ))) Можливо просто ще не всі цю тему "розсмакували"
|
|
| |
lady-v | Дата: Понеділок, 2011-05-02, 3:01 PM | Повідомлення # 9 |
Мудра людина
| Bullet, я теж люблю щось новенько-рукодільне розглядати і надихатись! Дякую, чудова підбірка!
Моя майстерня
Жінки діляться на п'ять вікових груп: 1) дівчинка 2) дівчина 3) молода жінка 4) молода жінка 5) молода жінка
"Чарівниця форума-2010: допомога новачкам" Чарівниця - Майстриня вишивання і добра душа форуму - 2012
|
|
| |
Bullet | Дата: Понеділок, 2011-05-02, 3:35 PM | Повідомлення # 10 |
маніяк графічних ліній
| Oленка, Svitlyk, lady-v, дякую, дівчата Дійсно, це все для натхнення.. для приливу сил:) - вишивають по плстиковій канві. і ось тут теж - натисніть на зображення для переходу на сторінку продавця вишитих брошок... може і невчасно, але дуже гарно сфотографовано цю вишиту гольничку...
|
|
| |
Ксенія | Дата: Понеділок, 2011-05-02, 6:56 PM | Повідомлення # 11 |
побратим
| Не знайшла теми про сумки Ну от, сумка Yo Yo Dot PVC Tote від Marc by Marc Jacobs. Якихось 250 американських гривень - і чудова сумочка із парасолькою точно в тон ваша В принципі, можна щось таке і собі помудрувати, але з однотонними парасольками. А що, завжди їх нікуди покласти, та й під одяг не завжди пасують
Полтава, Огнівка
Повідомлення відредагував Ксенія - Понеділок, 2011-05-02, 6:57 PM |
|
| |
Bullet | Дата: Понеділок, 2011-05-02, 7:12 PM | Повідомлення # 12 |
маніяк графічних ліній
| Quote (Ксенія) А що, завжди їх нікуди покласти, та й під одяг не завжди пасують гарна ідея, але як на українців... Чи може в Огнівці, де ви мешкаєте, нема злодіїв? (тоді - всі до вас помчимо!), боюсь, що в наших реаліях ту парасольку вправно витягнуть раніше, ніж ви встигнете додумати думку про те, як гарно ви вбрані Направду, нема теми про сумки... може поки що тут повикладаємо? Ксенія, моеж вам і це буде довподоб и: тут інструкція по користуванню.
|
|
| |
Ксенія | Дата: Понеділок, 2011-05-02, 7:25 PM | Повідомлення # 13 |
побратим
| Bullet, тільки я живу не в Огнівці, а на Огнівці - це мікрорайон міста Полтава, як, наприклад, Троєщина в Києві, тільки набагато красивіший Парасольку мені дуже легко забути в транспорті, коли несу в руках, а у більшість сумочок вони не влазять. О, а такі сумочки мені дуже до вподоби, я ще бачила такі, що складаються у половинку сердечка. А про окрему тему сумочок слід замислитися...
Полтава, Огнівка
|
|
| |
Bullet | Дата: Понеділок, 2011-05-02, 8:30 PM | Повідомлення # 14 |
маніяк графічних ліній
| Quote (Ксенія) тільки я живу не в Огнівці, а на Огнівці - це мікрорайон міста Полтава ..одразу згадується сатирична пісенька "у нас НА районє."(С). Перепрошую, я не знала, і гадала, що то передмістя Полтави Quote (Ксенія) А про окрему тему сумочок слід замислитися... Само собою зрозуміло, що особисто я (!) цю тему підтримую, бо вже кілька років лише за рахунок сумочок і живу.. але не знаю, чи зрозуміють нас з вами, Ксенія, інші форумчанки, бо ж форум наче вишивальний...
|
|
| |
Ксенія | Дата: Понеділок, 2011-05-02, 8:39 PM | Повідомлення # 15 |
побратим
| Quote (Bullet) Перепрошую, я не знала, і гадала, що то передмістя Полтави Все, шановна пані Лізо, ви тепер не можете приїхати в Полтаву, після таких слів Огнівка - це не передмістя, це складова частина Полтави, і навіть не найвіддаленіша від центру околиця. Передмістя - це в нас, наприклад, Івонченці, Жуки, Крутий Берег тощо. Я, як активна проштовхувачка рідної Огнівки на місцевих ресурсах, не можу собі дозволити, щоб у вас склалося неправильне про неї уявлення. Форум, дійсно, вишивальний, але й інші ручні роботи тут з успіхом демонструються. Чому б і ні?
Полтава, Огнівка
|
|
| |
lady-v | Дата: Вівторок, 2011-05-03, 10:25 AM | Повідомлення # 16 |
Мудра людина
| Quote (Bullet) Само собою зрозуміло, що особисто я (!) цю тему підтримую, бо вже кілька років лише за рахунок сумочок і живу.. але не знаю, чи зрозуміють нас з вами, Ксенія, інші форумчанки, бо ж форум наче вишивальний... Я думаю, що в такій темі з'явиться немало і вишитих, чи вручну тканих сумок і сумочок
Моя майстерня
|
|
| |
Bullet | Дата: Вівторок, 2011-05-03, 12:56 PM | Повідомлення # 17 |
маніяк графічних ліній
| Ксенія, lady-v, http://vyshyvanka.ucoz.ru/forum/16-603-1 - ласкаво прошу в тему про сумки
|
|
| |
Bullet | Дата: Середа, 2011-05-04, 0:35 AM | Повідомлення # 18 |
маніяк графічних ліній
| знайшла прекрасну зручну гольницю-книжечку з кишенею для ножиць.
|
|
| |
Юстинка | Дата: Середа, 2011-05-04, 1:08 PM | Повідомлення # 19 |
друг
| Bullet, таке треба зробити моїй мамі!..
|
|
| |
Bullet | Дата: Субота, 2011-07-16, 5:30 PM | Повідомлення # 20 |
маніяк графічних ліній
| Quote (Юстинка) Bullet, таке треба зробити моїй мамі!.. натяк зловлено!
а тим часом я пошаруділа по інтернету і ось такі цікаві способи використання паперів і газет віднайшла:
|
|
| |