Листівки
|
|
Tana | Дата: Четвер, 2010-01-28, 9:54 AM | Повідомлення # 1 |
Мудра людина
Група: Перевірений користувач
Статус: Offline
| Почну з Великодніх. Джерело-- журнал "Жінка".Фото по 1,3Мб Минулорічні листівки від nosiknata для нахнення
Координую Довгобуд "Виплекана сорочка" Моя майстерня Чому закладинка – найкращий подарунок?! "Чарівниця-берегиня форума-2010" Чарівниця - Хранитель традицій і увіковічнювач їх в сучасності і майбутньому - 2012
Повідомлення відредагував Tana - П`ятниця, 2010-01-29, 8:54 AM |
|
| |
|
Bullet | Дата: Неділя, 2010-02-21, 12:13 PM | Повідомлення # 3 |
маніяк графічних ліній
Група: Администраторы
| ну і встромлю свого носа сюди, покажу, які у мене листівки (невишиті, тому якщо я не в тему - сміливо видаляйте моє повідомлення!) спершу я захопилась текстильними листівкаами і наробила всякого текстильного смішного непотребу: А тепер мені цікаві паперові листівки, так званий *кардмейкінг і скрапбукінг*
Чарівниця - Берегиня форуму - 2012 моя майстерня на форумі Приватна скринька на форумі заповнена. Пишіть тільки на elisa@ukr.net
|
|
| |
shtynka | Дата: Понеділок, 2010-02-22, 10:05 AM | Повідомлення # 4 |
Мудра людина
| Quote (Bullet) спершу я захопилась текстильними листівкаами і наробила всякого текстильного смішного непотребу Дуже грубо називати таку роботу непотребом... Принаймні я вперше побачила щось подібне саме у твоєму виконанні, Лізо. Це ж ноу-хау і заслуговує поваги. Щодо захоплення скрап-букінгом та кард-мейкінгом - дуже цікаві виходять листівки. Я просто в захваті. Сама якось пробувала трохи рукоблудити, процес надзвичайно цікавий. Бажаю не спинятись у осягненні нових видів рукоділь і отримувати від цього як моральний, так і матеріальний зиск
Моя майстерня
|
|
| |
Tana | Дата: Понеділок, 2010-02-22, 12:51 PM | Повідомлення # 5 |
Мудра людина
| Quote (Bullet) спершу я захопилась текстильними листівкаами Твоя ялинка в мене вісить незалежно від календарної дати. Текстильні листівки дуже подобаються, такі, як ти, ніхто не робить (хай не ображаються поперові листівочки). Мої листівки тут Сподіваюсь, тему наповнюватимо ближче до свят, що не за горами. І День Матері, Пасха, 8 березня, хто святкує...
Координую Довгобуд "Виплекана сорочка" Моя майстерня Чому закладинка – найкращий подарунок?! "Чарівниця-берегиня форума-2010" Чарівниця - Хранитель традицій і увіковічнювач їх в сучасності і майбутньому - 2012
|
|
| |
Tana | Дата: Вівторок, 2010-02-23, 7:35 PM | Повідомлення # 6 |
Мудра людина
|
|
|
| |
Tana | Дата: П`ятниця, 2010-02-26, 3:53 PM | Повідомлення # 7 |
Мудра людина
| Ось знайшла таку ніжність
|
|
| |
montan | Дата: Субота, 2010-03-13, 11:36 PM | Повідомлення # 8 |
побратим
| Великодня листівка 1918 р. На звороті видно штамп австро-угорської цензури
|
|
| |
MonAmourJulie | Дата: Субота, 2010-03-20, 9:52 PM | Повідомлення # 9 |
перехожий
Група: Користувачі
| Мої листівки до дня закоханих Фото відредаговано модератором.
|
|
| |
Tana | Дата: Неділя, 2010-03-21, 11:12 AM | Повідомлення # 10 |
Мудра людина
| MonAmourJulie, Вам потрібно почитати http://vyshyvanka.ucoz.ru/forum/36 і правильно викладати фото.
|
|
| |
Bullet | Дата: Середа, 2010-04-07, 5:12 PM | Повідомлення # 11 |
маніяк графічних ліній
| Ось цікаве поєднання вишивки і кардмейкнгу: (на фото вказана адреса блогу автора)
Чарівниця - Берегиня форуму - 2012 моя майстерня на форумі Приватна скринька на форумі заповнена. Пишіть тільки на elisa@ukr.net
|
|
| |
Bullet | Дата: Неділя, 2010-09-12, 11:51 PM | Повідомлення # 12 |
маніяк графічних ліній
| Українка, дуже гарні! Я було подумала вже, що то ваші роботи
|
|
| |
OxankaF | Дата: Субота, 2010-10-02, 6:35 PM | Повідомлення # 13 |
побратим
| Мої діти зробили листівки до Дня вчителя. В понеділок подарують. Це їхня друга робота в цій техніці. Перший раз пробували робити сніжинки на ялинку (ще зимою звісно)
Повідомлення відредагував OxankaF - Субота, 2010-10-02, 6:37 PM |
|
| |
Bullet | Дата: Субота, 2010-10-02, 7:11 PM | Повідомлення # 14 |
маніяк графічних ліній
| OxankaF, дуже гарно, а ще особисто мені приємно, що таку листівку робили саме на вчительське проф. свято Картинка не збільшується, але і так видно - це ж квіллінг?
|
|
| |
OxankaF | Дата: Субота, 2010-10-02, 7:42 PM | Повідомлення # 15 |
побратим
| Quote (Bullet) і так видно - це ж квіллінг? так, саме квіллінг. Дятям дуже сподобалось робити такі відкритки. А я ще не пробувала. Тільки смужки нарізаю Quote (Bullet) Картинка не збільшуєтьс це мабуть глюк радикалу, у мене 5 хв. тому не відкривались, а тепер відкриваються
Повідомлення відредагував OxankaF - Субота, 2010-10-02, 7:45 PM |
|
| |
Українка | Дата: П`ятниця, 2010-11-12, 9:24 PM | Повідомлення # 16 |
Активіст форума
| Дівчата,розкажіть,будь-ласка,як у заготовку для листівки з "віконечком" закріпляється вишивка?Скотчем?І як зробити щоб вона акуратно та рівненько виглядала?
"Чарівниця форума-2010: скарбник схем"
|
|
| |
Tana | Дата: П`ятниця, 2010-11-12, 9:53 PM | Повідомлення # 17 |
Мудра людина
| Українка, використовую двосторонній скотч, перед тим прасую вишивку і примірю приблизно, куди воня "лягатиме"; якщо потрібно, ще один шар скотча, і закриваємо верхнею частиною листівки. Дуже зручно!
|
|
| |
Tana | Дата: Вівторок, 2010-11-30, 5:54 PM | Повідомлення # 18 |
Мудра людина
| З історії забутих листівок Почитайте, дуже цікаво!
|
|
| |
Dmutrik09 | Дата: Вівторок, 2010-11-30, 6:30 PM | Повідомлення # 19 |
Мудра людина
| Я також хочу додати від нас вітальну листівку, що прийшла від дідового брата з Америки у далекому 1954 році. Листівку, або, як у селі кажуть картку, заправили у рамочку і висіла картка в селі Крехів, що на Жидачівщині до недавного часу, аж поки я не зняла. Бо стало мені дуже шкода, хата не опалювалася.З рамочки я не витягала- все ж таки раритет.....
Моя майстерня ®
...Все життя у шитті і шиття, як життя! "Чарівниця-берегиня форума-2010" Чарівниця - Майстриня вишивання - 2012
|
|
| |
Dmutrik09 | Дата: Вівторок, 2010-11-30, 6:33 PM | Повідомлення # 20 |
Мудра людина
| Таню, а за листівки дякую. Можливо навіть зроблю роздрук. Листівки надзвичайні, особливо наші, українські!
Моя майстерня ®
...Все життя у шитті і шиття, як життя! "Чарівниця-берегиня форума-2010" Чарівниця - Майстриня вишивання - 2012
|
|
| |