Листівки
|
|
Afinna | Дата: Неділя, 2013-06-23, 4:11 PM | Повідомлення # 61 |
побратим
Група: Перевірений користувач
Статус: Offline
| Агрум, гарні листівочки! Я вважаю, що такі листівки до будь-якого свята вже самі по собі повноцінний, дуже красивий і приємний подарунок!!
|
|
| |
Tana | Дата: Неділя, 2013-06-23, 5:09 PM | Повідомлення # 62 |
Мудра людина
| Дівчата, дякую за красу. Агрум, Вивелика молодець! Але прошу надалі хвалитися у хватульках, а тут збирати те, що написано в заголовку.
Координую Довгобуд "Виплекана сорочка" Моя майстерня Чому закладинка – найкращий подарунок?! "Чарівниця-берегиня форума-2010" Чарівниця - Хранитель традицій і увіковічнювач їх в сучасності і майбутньому - 2012
|
|
| |
Агрум | Дата: Середа, 2013-06-26, 11:12 PM | Повідомлення # 63 |
друг
| Цитата (Tana) Агрум, Вивелика молодець! Але прошу надалі хвалитися у хватульках, а тут збирати те, що написано в заголовку. Перепрошую, я думала це тема для тих, хто робить листівки.
|
|
| |
Агрум | Дата: Середа, 2013-06-26, 11:15 PM | Повідомлення # 64 |
друг
| Переглянула форум, і зрозуміла, що теми для моїх листівок немає..... сумно якось...
|
|
| |
Bullet | Дата: Четвер, 2013-06-27, 0:34 AM | Повідомлення # 65 |
маніяк графічних ліній
Група: Администраторы
| Цитата (Агрум) Переглянула форум, і зрозуміла, що теми для моїх листівок немає..... сумно якось... Сумно через те, що форум вишивальний? Оля, сміливо показуй тут свої роботи, але прохання зменшувати превью і прибирати з коду підпис про яндекс-фотоальбоми!
Чарівниця - Берегиня форуму - 2012 моя майстерня на форумі Приватна скринька на форумі заповнена. Пишіть тільки на elisa@ukr.net
|
|
| |
Агрум | Дата: Четвер, 2013-06-27, 9:29 AM | Повідомлення # 66 |
друг
| Цитата (Bullet) Оля, сміливо показуй тут свої роботи, але прохання зменшувати превью і прибирати з коду підпис про яндекс-фотоальбоми! Ой, супер! форум вишивальний, але ж є у вас декупаж, розпис по тканині, квілт, бісер, ліплення..... багато чого є крім вишивки. А ось альбом з листівками лише для історичних фактів
але я дуже рада, що можу тут показувати свої роботи ))))) і з кодом під фото я вже розібралася.
|
|
| |
хххх | Дата: Середа, 2014-03-19, 3:30 PM | Повідомлення # 67 |
перехожий
| Дуже цікава тема, дякую дівчата!
|
|
| |
ufkz | Дата: Середа, 2014-04-02, 4:08 PM | Повідомлення # 68 |
відвідувач
| Мої вітання! маю теж чим похвалитись у цій темі, згодом викладу фото. А хто може сказати де можна знайти мініатюрні схемки до листівок? буду вдячна!
|
|
| |
Ролічок | Дата: Середа, 2014-04-02, 6:58 PM | Повідомлення # 69 |
Мудра людина
| ufkz, у розділі "схеми" можна подивитись. і у темі про обмін листівками є трішки
Чарівниця - Втілення традицій у сучасності - 2012
|
|
| |