Зворотний бік вишивки
|
|
Жанна | Дата: Неділя, 2011-06-19, 1:21 AM | Повідомлення # 61 |
мешканець сайту
Група: Перевірений користувач
Статус: Offline
| дівчата, дуже-дуже дякую вам!!! завдяки цій темі я вдосконалила своє вишивання і зараз уже вишиваю з гарним виворотом)) ось, наприклад, сорочка для доні (про саму сорочку - ось тут) лице - і виворіт - дякую всім за допомогу))))
мій рукодільний ЖЖ
|
|
| |
010101 | Дата: Неділя, 2011-06-19, 1:38 AM | Повідомлення # 62 |
майстер з вишивки
Група: Заблоковані
| Жанна, браво такому ідеальному вивороту!!!
|
|
| |
lady-v | Дата: Неділя, 2011-06-19, 9:40 AM | Повідомлення # 63 |
Мудра людина
| Жанна, мої оплески, чудовий виворіт!
Моя майстерня
Жінки діляться на п'ять вікових груп: 1) дівчинка 2) дівчина 3) молода жінка 4) молода жінка 5) молода жінка
"Чарівниця форума-2010: допомога новачкам" Чарівниця - Майстриня вишивання і добра душа форуму - 2012
|
|
| |
Oленка | Дата: Неділя, 2011-06-19, 9:43 AM | Повідомлення # 64 |
Мудра людина
| Quote (Жанна) завдяки цій темі я вдосконалила своє вишивання і зараз уже вишиваю з гарним виворотом Ох і виворіт! Я у захваті! Здалеку не розібрати де лице де виворіт. Жанночко БРАВО!!!
"Якось буде... - ніяк не буде!.." Галина Чайка (Лановенко)
|
|
| |
Жанна | Дата: Неділя, 2011-06-19, 8:40 PM | Повідомлення # 65 |
мешканець сайту
| Goncha, lady-v, Oленка, дякую!!!!
мій рукодільний ЖЖ
|
|
| |
Маківка | Дата: П`ятниця, 2011-06-24, 8:04 PM | Повідомлення # 66 |
перехожий
Група: Користувачі
| Дівчатка, а як ви починаєте вишивання хрестиком в одну або в три нитки? Я, якщо вишиваю у дві, роблю петельку, складаючи обидва кінці нитки і просовуючи їх у вушко. А з однією і з троьма доводиться мучитися...
|
|
| |
Oленка | Дата: П`ятниця, 2011-06-24, 10:16 PM | Повідомлення # 67 |
Мудра людина
| Quote (Маківка) роблю петельку, складаючи обидва кінці нитки і просовуючи їх у вушко. А з однією і з троьма доводиться мучитися... Щось дуже складний процес... Беру всі нитки скільки потрібно по схемі, з"єдную до купи, підрізаю якщо довжина не однакова, і засилюю у вушко голки... дуже часто корустуюсь "засилювачем". Гачечок який просовується в вушко голики, зачіплюю нитки і протягую
|
|
| |
lady-v | Дата: П`ятниця, 2011-06-24, 10:25 PM | Повідомлення # 68 |
Мудра людина
| Oленка, це Маківка мала на увазі закріплення нитки на тканині Маківка, подивіться тут
Моя майстерня
Жінки діляться на п'ять вікових груп: 1) дівчинка 2) дівчина 3) молода жінка 4) молода жінка 5) молода жінка
"Чарівниця форума-2010: допомога новачкам" Чарівниця - Майстриня вишивання і добра душа форуму - 2012
|
|
| |
Маківка | Дата: П`ятниця, 2011-06-24, 10:53 PM | Повідомлення # 69 |
перехожий
| Так, lady-v, я питала саме про закріплення нитки. Сама ніяк не могла знайти відповідну тему на форумі. Дякую, у майстер-класах ще багато цікавого!
|
|
| |
Dmutrik09 | Дата: Субота, 2011-06-25, 0:29 AM | Повідомлення # 70 |
Мудра людина
| Жанна, хрестики з вивороту ідеальні! Чудово!
Моя майстерня ®
...Все життя у шитті і шиття, як життя! "Чарівниця-берегиня форума-2010" Чарівниця - Майстриня вишивання - 2012
|
|
| |
Жанна | Дата: Субота, 2011-06-25, 10:39 AM | Повідомлення # 71 |
мешканець сайту
| Dmutrik09, дякую, я аж зашарілася)) Маківка, я теж таким способом пробувала, але мені якось це незручно, не знаю як так... ))))) закріплюю таким чином, що кінчик нитки затискаю іншими нитками при вишиванні - ось і все)) виходить акуратно і надійно))
мій рукодільний ЖЖ
|
|
| |
Цветана | Дата: Неділя, 2011-06-26, 1:48 PM | Повідомлення # 72 |
побратим
| Жанна, достойная изнанка! Поздравляю! Феи, покажу изнанку своего, недавно законченного: Quote (Маківка) Дівчатка, а як ви починаєте вишивання хрестиком в одну або в три нитки? Я, якщо вишиваю у дві, роблю петельку, складаючи обидва кінці нитки і просовуючи їх у вушко. А з однією і з троьма доводиться мучитися... Маківка, я теж так роблю (про сложение одинарной нити и закрепелние на обороте петелькой). А если при этом у меня впереди большой объем крестов нитью одного цвета, то, чтобы избежать многократных закреплений на основе при начинании и окончании шитья, я сначала закрепляю сложенную вдвое нить "хвостовым" ее концом (оставляя при этом на втором "петельку") , а потом, когда эта нить почти отшита, в полученную "петельку" подсоединяю "петельку" следующей, сложенной вдвое, нити. Теперь у нее на 2-м конце иглы будут оставаться два хвостика, которые придется в конце закрепить. Способ этот тоже нашла у вышивальщиц в Сети и давно пользуюсь. Мне нра (только не уверена, понятно ли всё объяснила))) А про закрепление НЕкратного кол-ва нитей... тут, канеш, вышеописанный способ не пройдёт -))) Приходится эти хвостики закреплять на лицевой стороне под крестиками, напр, или на изнанке, но вплетая нити в вертикальный ряд стежков (на 1,5-2 см), а не закрепляя их перпендикулярно, как при технике обычной, аккуратной изнанки (ну, такая у меня блажь - хочу, чтобы не было "перекрестков" в идеальной изнанке)))
Покоївки ображаються, а маленькі феї, які себе поважають, можуть творити дива тільки в доброзичливих лісах і замках. Шукайте їх там.
Повідомлення відредагував Цветана - Неділя, 2011-06-26, 2:11 PM |
|
| |
Катюня | Дата: Неділя, 2011-06-26, 11:07 PM | Повідомлення # 73 |
мешканець сайту
| Не можу тут не похвалитися яка я розумниця . Як гарно виворіт вийшов
Я листоноша ЩАСТЯ!
|
|
| |
Жанна | Дата: Понеділок, 2011-06-27, 1:06 PM | Повідомлення # 74 |
мешканець сайту
| Цветана, Катюня, клас! дуже гарно і акуратненько все зроблено)))) тепер я сама знаю і розумію, як то приємно, коли і, так би мовити, ззаду все гарненько. ніби й ніхто не бачить, але тобі - приємно)))))
мій рукодільний ЖЖ
|
|
| |
010101 | Дата: Понеділок, 2011-06-27, 3:41 PM | Повідомлення # 75 |
майстер з вишивки
Група: Заблоковані
| Цветана, рушник - просто супер!!! Т акий акуратний виворіт!!! Катюня, практика - класна штука! Гарно вийшло!
|
|
| |
ksjufochka | Дата: Вівторок, 2011-06-28, 0:30 AM | Повідомлення # 76 |
перехожий
| Цветана, RESPEKT, у Вас золоті руки і безмежне терпіння.... Можна просто позаздрити. Рушник -- неперевершений. І якість роботи просто ідеальна. Я також вишиваю таким методом, але досягнути такого акуратного вивороту мені ще не вдавалось. Тож буду практикуватись - є до чого прагнути.
|
|
| |
Oленка | Дата: Вівторок, 2011-06-28, 11:04 AM | Повідомлення # 77 |
Мудра людина
| Quote (lady-v) це Маківка мала на увазі закріплення нитки на тканині Упс! Дякую за пояснення! Я в цьому форумі не тільки вишивання своє вдосконалю, але й рідну мову!!! Спасибі за пояснення! але ж таки соромноооо! Додано (2011-06-28, 11:04 Am) ---------------------------------------------
Quote (Цветана) покажу изнанку своего, недавно законченного: Quote (Катюня) Як гарно виворіт вийшов Дівчата! Такий виворіт!
Повідомлення відредагував Oленка - Вівторок, 2011-06-28, 11:02 AM |
|
| |
Маківка | Дата: Вівторок, 2011-06-28, 12:26 PM | Повідомлення # 78 |
перехожий
| Oленка, не переймайтеся! Я таки не зовсім зрозуміло висловилася
|
|
| |
сяня | Дата: П`ятниця, 2011-07-01, 10:33 PM | Повідомлення # 79 |
побратим
| Хочу похвалитися своїм виворотом. Це рукав сорочки для дочки, яку ось-ось закінчу.. А це лице Сорочка як раз підійшла б для липневої палітри (салатова)
|
|
| |
Катюня | Дата: Субота, 2011-07-02, 8:50 AM | Повідомлення # 80 |
мешканець сайту
| сяня, чарівний виворіт!!! А яке лице!!!! я у захваті!!!
Я листоноша ЩАСТЯ!
|
|
| |