Вишиваємо Майкла Пауелла
|
|
Bullet | Дата: Вівторок, 2009-06-30, 7:19 PM | Повідомлення # 1 |
маніяк графічних ліній
Група: Администраторы
Статус: Offline
| Привіт:) Почала сьогодні вишивати *Домики* Майкла Пауелла, від інтернет-магазина *Овца-Рукодєльніца* (я так багато разів за сьогодні набрала це словосполучення, що скоро вимагатиму гроші за рекламу)))))). Там все дволі зручно: схема кольорова+знаки на кольорі, нитки підібрані на спеціальну картонку, легенда ниток з номерами є, канва *цвайгард* на 3,5 см більша за картинку з усіх сторін. Я не фахівець з вишивання, тому питатиму досвічених форумчанок порад та іншого всякого:) Наприклад, я не знала, з якої точки краще починати шити, колега наполягала на початок з самого центру (для мене то було дико і я порахувала клитинки (на фото видно, я простібала по 10 клітинок вверх і вних для знання розмірів)) і почала шити з лівого нижнього кута. Напевно то невірно?: )) Вишиваю датським хрестом (зліва направо в один бік пів хреста, а потім назад спарва наліво накриваю пів хреста і виходить хрестик). Нитки ховаю виключно з лицевої сторони, хоча думаю, що на картинці можна і знизу ховати, ніхто ж не побачить Кожного тижня обіцяю викладати фото вишитого матеріалу Це стимулюватиме мене саму до вишивання + трошки розбавить життя у форумі... Якщо хто має досвід вишивання картинок цього автора - прошу відгукнутись і показати/розказати:)
Чарівниця - Берегиня форуму - 2012 моя майстерня на форумі Приватна скринька на форумі заповнена. Пишіть тільки на elisa@ukr.net
|
|
| |
nosiknata | Дата: Неділя, 2009-07-05, 11:30 AM | Повідомлення # 2 |
Мудра людина
Група: Перевірений користувач
| Лізо, вітаю з почином! Чекаю фото! у самої вишито стільки ж картинки як на пості, і також починаю вишивку з нижнього лівого кутка)))) але у мене новорічний пейзаж з ліхтариками - це я готувала подарунки до нового року і різдва)), треба зараз починати знову - може якраз встигну)))
Координую конкурс "Світ вишивки Георгія Гараса"
|
|
| |
Bullet | Дата: Понеділок, 2009-07-06, 10:17 PM | Повідомлення # 3 |
маніяк графічних ліній
| nosiknata, дякую за добре слово ) Вишивати мене вистачило лише на 2 дні Почались натсупні фестивалі, які відвідувала і відвідуватиму за тиждень. Часу не просто обмаль. Його нема! Ьо шию торбинки, щоб було за які гривні відтанцьовувати на фестивалі Результат покажу!
Чарівниця - Берегиня форуму - 2012 моя майстерня на форумі Приватна скринька на форумі заповнена. Пишіть тільки на elisa@ukr.net
|
|
| |
Бусинка | Дата: Четвер, 2009-07-09, 1:53 PM | Повідомлення # 4 |
відвідувач
| Подобаэться? Мені - так! Нагадуэ наші пейзажі! А свою вишивку викладу пізніше...
Ще не вмерла Україна, доки живуть і діють Українки!!!
|
|
| |
Bullet | Дата: Четвер, 2009-07-09, 6:09 PM | Повідомлення # 5 |
маніяк графічних ліній
| Quote (Бусинка) Нагадуэ наші пейзажі! Мені зовсім-зовсім не нагадує ))) У М.Пауелла дуже все стилізовано, а вами наведена вишивка дуже реалістична! В цьому основна відмінність І можливо, мінус пауелівської вишивки... бо ще той контур обшивати доведеться.. Я призупинила роботу над вишивкою на час підготовки і проведення етнофестивалів. Багато шити доводиться.
|
|
| |
Vikaho | Дата: П`ятниця, 2009-07-10, 9:26 AM | Повідомлення # 6 |
побратим
| Bullet, чекаю з нетерпінням наступного фотозвіту Quote У М.Пауелла дуже все стилізовано, а вами наведена вишивка дуже реалістична! В цьому основна відмінність І можливо, мінус пауелівської вишивки... Зато дуже казкова і позитивна вийде картинка! Легких хрестиків! Бусинка, цю тему присвячено картинці "Будиночки" Майкла Пауелла, яку вишиває Bullet
|
|
| |
bulbashka_aero | Дата: П`ятниця, 2009-07-10, 11:02 AM | Повідомлення # 7 |
побратим
| Краще контур не відкладати "на потім", а відразу вишивати. Кажуть, так легше
|
|
| |
Vikaho | Дата: П`ятниця, 2009-07-10, 11:22 AM | Повідомлення # 8 |
побратим
| bulbashka_aero, а як же ж його одразу вишивати, якщо він вишивається поверх хрестиків?
|
|
| |
bulbashka_aero | Дата: П`ятниця, 2009-07-10, 11:36 AM | Повідомлення # 9 |
побратим
| Ну так вишила фрагмент - і по ньому одразу
|
|
| |
Vikaho | Дата: П`ятниця, 2009-07-10, 11:44 AM | Повідомлення # 10 |
побратим
| а-а-а зрозуміло
|
|
| |
bulbashka_aero | Дата: П`ятниця, 2009-07-10, 12:15 PM | Повідомлення # 11 |
побратим
| Хоча за бажання позбочуватися можна одразу вишити контур, а потім "підлазити" під нього хрестиками.
|
|
| |
Бусинка | Дата: П`ятниця, 2009-07-10, 4:46 PM | Повідомлення # 12 |
відвідувач
| Пані - вибачайте, я не в темі !
Ще не вмерла Україна, доки живуть і діють Українки!!!
|
|
| |
Bullet | Дата: Середа, 2009-07-29, 2:25 AM | Повідомлення # 13 |
маніяк графічних ліній
| Бусинка, все гаразд, як виявилось, не в темі я. Тобто з гальмами я. Закинула вишивання, поки облаштовувала собі міні-майстерню для пошиття торбинок у коридорі між квартир )))) Обіцяюсь організуватись і вишити до кінця серпня!!!
|
|
| |
Bullet | Дата: Четвер, 2009-08-27, 9:58 PM | Повідомлення # 14 |
маніяк графічних ліній
| і так... підтримуємо мене бурхливими оваціями: все записано. На той шмат у мене пішло 16 годин роботи.. ну, я ж не профі, звиняйте
|
|
| |
Vikaho | Дата: Четвер, 2009-08-27, 10:10 PM | Повідомлення # 15 |
побратим
| Bullet, молодець!! вже майже половина готова! тільки нитки, я бачу, не такі яскраві у наборі, як на малюнку... (зараз стукну в асю!)
|
|
| |
Bullet | Дата: Четвер, 2009-08-27, 10:44 PM | Повідомлення # 16 |
маніяк графічних ліній
| Quote (Vikaho) тільки нитки, я бачу, не такі яскраві у наборі, як на малюнку... та ніби досить яскраві, просто довтий будиночок ще без контура і без вітража...
|
|
| |
Vikaho | Дата: Четвер, 2009-08-27, 10:56 PM | Повідомлення # 17 |
побратим
| а, ну так, контур додасть ще яскравості. тож бажаю скоріше закінчити
|
|
| |
яля | Дата: П`ятниця, 2009-08-28, 0:50 AM | Повідомлення # 18 |
друг
| Bullet, ох і гарний садочок!!!
|
|
| |
Bullet | Дата: П`ятниця, 2009-08-28, 1:19 AM | Повідомлення # 19 |
маніяк графічних ліній
| Vikaho, яля, дякую вам обом за моральну підтримку )))
|
|
| |
|