Вишиваємо Майкла Пауелла
|
|
Bullet | Дата: Вівторок, 2009-09-15, 8:08 PM | Повідомлення # 41 |
маніяк графічних ліній
Група: Администраторы
Статус: Offline
| Quote (Ludmila) є позитивна сторона, у Вас новенькі, свіженькі шпалери і на них дуже гарно вимглядатиме ця вишита картинка! До речі, зі мною подумки її вишивають також мої колеги, бо ношу її на роботу, обідня перерва велика, 2,5 години - пью чай і вишиваю зараз вагаюсь: не хочеться робити весь контур чорною ниткою...
Чарівниця - Берегиня форуму - 2012 моя майстерня на форумі Приватна скринька на форумі заповнена. Пишіть тільки на elisa@ukr.net
|
|
| |
shtynka | Дата: Вівторок, 2009-09-29, 10:07 AM | Повідомлення # 42 |
Мудра людина
Група: Перевірений користувач
| Думаю, кольоровими нитками контур також буде виглядати ефектно. В мене такий досвід був - робила сама схему із великим гербом нашої держави, і забила на схемі контури в один хрестик чорним... і ще тоді подумала, що краще було б використовувати кольори в контурі... А з часом вирішила відтворити фрагмент тієї схеми, тільки замінила чорний контур на колір+золото (щоб виділити) - і результатом задоволена значно більше! Цікаво глянути на готову роботу - впевнена, буде дуже стильною!
Моя майстерня
|
|
| |
Bullet | Дата: Вівторок, 2009-09-29, 9:04 PM | Повідомлення # 43 |
маніяк графічних ліній
| ніяк руки не дійдуть звершити ті будиночки. Ех
Чарівниця - Берегиня форуму - 2012 моя майстерня на форумі Приватна скринька на форумі заповнена. Пишіть тільки на elisa@ukr.net
|
|
| |
Vikaho | Дата: Вівторок, 2009-09-29, 9:06 PM | Повідомлення # 44 |
побратим
| Bullet, а як поживають інші довгобуди? (ті, які десь на іншому форумі)
|
|
| |
Bullet | Дата: Вівторок, 2009-09-29, 9:29 PM | Повідомлення # 45 |
маніяк графічних ліній
| Vikaho, а другрй довгобуд (?))) чекає, поки я довишиваю будиночки Просто розпочався навч. рік, світлий день зайнятий в худшколі Багато учнів цього року у мене, не маю зовсім вільного часу на роботі, не можу там вишивати.. отаке.
|
|
| |
koolfe | Дата: Вівторок, 2009-10-06, 6:56 AM | Повідомлення # 46 |
відвідувач
| Bullet, як поживають будиночки. Вони такі гарненькі. Вони дуже мені подобаються.
|
|
| |
shtynka | Дата: Середа, 2009-10-07, 10:31 PM | Повідомлення # 47 |
Мудра людина
| Так, ми всі чекаємо з нетерпінням на оформлені гарнюні будиночки на нових шпалерах )))
Моя майстерня
|
|
| |
Chere6nya | Дата: Середа, 2009-10-07, 11:18 PM | Повідомлення # 48 |
побратим
| Я на сусідньому вишивальному фоумі читала, що іноді вишивальна мрія втілюється у життя Може, як тільки дошиєш будиночок - з’явиться нове помешкання Головне, щоб не таке кособоке, як у Пауела
Повідомлення відредагував Chere6nya - Середа, 2009-10-07, 11:19 PM |
|
| |
Bullet | Дата: Четвер, 2009-10-08, 9:12 AM | Повідомлення # 49 |
маніяк графічних ліній
| Привіт, Дівчата, я вся в замовленнях, вся - в шитті. Тому"домікі" поки відкладаються... Головне, встигнути до НР вишити Мадонну з немовлям (вона за планами - після доміків)))
|
|
| |
fishka_87 | Дата: Неділя, 2009-10-11, 1:47 AM | Повідомлення # 50 |
відвідувач
Група: Користувачі
| Quote (Bullet) Привіт:) Почала сьогодні вишивати *Домики* Майкла Пауелла, від інтернет-магазина *Овца-Рукодєльніца* (я так багато разів за сьогодні набрала це словосполучення, що скоро вимагатиму гроші за рекламу)))))). Там все дволі зручно: схема кольорова+знаки на кольорі, нитки підібрані на спеціальну картонку, легенда ниток з номерами є, канва *цвайгард* на 3,5 см більша за картинку з усіх сторін. Тана, робота чудова! Сама вже Пауела дві картини вишила. Але чесно кажучи фото першого поста мене дуже здивувало. Пауел має власну торгову марку і випускаються його набори тільки ним. А тут - роздруковки з програми ПМ (схему можна знайти в інтернеті), і органайзер. Це ж піратство виходить. І це офіційно продається?!
Повідомлення відредагував fishka_87 - Неділя, 2009-10-11, 2:01 AM |
|
| |
shtynka | Дата: Неділя, 2009-10-11, 9:36 AM | Повідомлення # 51 |
Мудра людина
| fishka_87, будиночки вишиває Ліза Bullet... Quote (fishka_87) Тана, робота чудова! Сама вже Пауела дві картини вишила.
Моя майстерня
|
|
| |
fishka_87 | Дата: Неділя, 2009-10-11, 9:52 AM | Повідомлення # 52 |
відвідувач
Група: Користувачі
| Quote (shtynka) fishka_87, будиночки вишиває Ліза Bullet... Ой, справді. А я поночі читала і щось в голові наплуталось Інколи кажуть, що ми оговорюємось не дарма, можливо й Тана їх вишивати колись почне Заснуємо маленьке кривеньке містечко ))))
|
|
| |
shtynka | Дата: Неділя, 2009-10-11, 10:34 AM | Повідомлення # 53 |
Мудра людина
| Quote (fishka_87) Заснуємо маленьке кривеньке містечко )))) Я теж на них заглядалась...
Моя майстерня
|
|
| |
Tana | Дата: Неділя, 2009-10-11, 2:36 PM | Повідомлення # 54 |
Мудра людина
| Quote (fishka_87) можливо й Тана їх вишивати колись почне Заснуємо маленьке кривеньке містечко )))) Так, зважаючи на побажання і на візуалізацію бажань-прагнень, мені треба підібрати вже двокімнатний будиночок чи квартиру
Координую Довгобуд "Виплекана сорочка" Моя майстерня Чому закладинка – найкращий подарунок?! "Чарівниця-берегиня форума-2010" Чарівниця - Хранитель традицій і увіковічнювач їх в сучасності і майбутньому - 2012
|
|
| |
Bullet | Дата: Неділя, 2009-10-11, 5:24 PM | Повідомлення # 55 |
маніяк графічних ліній
| Quote (fishka_87) Але чесно кажучи фото першого поста мене дуже здивувало. Пауел має власну торгову марку і випускаються його набори тільки ним. А тут - роздруковки з програми ПМ (схему можна знайти в інтернеті), і органайзер. Це ж піратство виходить. І це офіційно продається?! Я теж була цим фактом здивована. На сайті *Овєчкі* ці набори не продаються. Напевно, *овєчкі* ці набори роздрукували спеціально для призового фонду (я отримала цей набір як приз від них (приз за перемогу в одному з наших конкурсів, де *Овца-рукодельница* була спонсором і надала нам призи). (Правда, на наборі була наліпка з ціною 195 грн) ____________________ Я вже почала обшивати контуром картинку Мені мій контур подобається більше за той, що є на кольоровій картинці в наборі, мій - ніжніший :)Доказ - на фото. Криве містечко теж добре. Я нагло стирила з інтернету ще його різдвяні ялинки Вони ще кращі за ці будиночки. Пропоную вшивати їх хором, тема про це вже створена (ця!). Схему і картинку надам (я її чесно взяла з яндекса, при наборі слів в пошуковику Яндекс "Michael Powell")
|
|
| |
Олька | Дата: Понеділок, 2009-10-12, 4:06 PM | Повідомлення # 56 |
побратим
| интересно было бы глянуть на схемку))
|
|
| |
Bullet | Дата: Понеділок, 2009-10-12, 8:23 PM | Повідомлення # 57 |
маніяк графічних ліній
| Quote (Олька) интересно было бы глянуть на схемку)) дивись перше повідомлення на першій сторінці цієї теми
|
|
| |
koolfe | Дата: Вівторок, 2009-10-13, 7:36 AM | Повідомлення # 58 |
відвідувач
| Bullet, зайшла подивитися на містечко. Quote (fishka_87) Але чесно кажучи фото першого поста мене дуже здивувало. Пауел має власну торгову марку і випускаються його набори тільки ним. А тут - роздруковки з програми ПМ (схему можна знайти в інтернеті), і органайзер. Це ж піратство виходить. І це офіційно продається?! Я згодна, може це й піратство, але ж як нашому ненаситному хомяку без цього. Все купити не можна. От і тириш по інтернету то одне, то інше. А ці кривенькі будиночки дійсно дуже цікава тема. Такі гарнюні....
|
|
| |
Олька | Дата: Вівторок, 2009-10-13, 11:51 AM | Повідомлення # 59 |
побратим
| Лиза, я писала про новогодние ёлочки от Пауэлла - ты обещала схемку выложить))
|
|
| |
|