Етно одяг - швидко!
|
|
Bullet | Дата: Понеділок, 2008-09-08, 12:19 PM | Повідомлення # 21 |
маніяк графічних ліній
Група: Администраторы
Статус: Offline
| Quote (felonu) Шановна пані КСЕНІЯ , та всі дописувачі даного форуму , я працюю над впровадженям в виробництво даних орнаментованих декоратовних тканин , сподіваюь на цьому тижні я зможу викласти зразки , до речі є цікаві плахти . Для більшого прошу писати мені особисто , чи телефонувати 80362110655 З повагою Роман Наконечний. м.ТЕРНОПІЛЬ Тобто, ви є автором подібних декоративних тканин (як для рушників, скатертей тощо продаються у нас в магазинах) ??? Ух ти, оце так да Я всім рада на цьому форумі, але таким людям - ще більше Ксенія, здається, я розумію, про які тканини йдеться. В Києві такі тканини продаються шириною 150 см. Я планую придбати таку і пошити різноманітні за комбінацією льону і такої вишитою тканини - сумки
Чарівниця - Берегиня форуму - 2012 моя майстерня на форумі Приватна скринька на форумі заповнена. Пишіть тільки на elisa@ukr.net
|
|
| |
felonu | Дата: Понеділок, 2008-09-08, 5:55 PM | Повідомлення # 22 |
перехожий
Група: Перевірений користувач
| Quote Тобто, ви є автором подібних декоративних тканин (як для рушників, скатертей тощо продаються у нас в магазинах) ??? Ух ти, оце так да Я всім рада на цьому форумі, але таким людям - ще більше Нажаль , для цього існують дизайнери. Ми просто виробничники. Хвалити це не зовсім те.Краще рекламувати та замовляти. З повагою Роман Наконечний. м.ТЕРНОПІЛЬ
|
|
| |
fishka_87 | Дата: Вівторок, 2008-09-16, 10:50 PM | Повідомлення # 23 |
відвідувач
Група: Користувачі
| Quote (Ксенія) продається чудова тканина, виробництва Луцька, Так, є в нас таке діло Випускає наш шовковий комбінат.
|
|
| |
nosiknata | Дата: Неділя, 2009-04-12, 8:23 PM | Повідомлення # 24 |
Мудра людина
| Пане Роман! де можна все побачити - купити в Тернополі ( часто приїжаю до батьків в Теребовлю)??? дуже зацікавлена інформацією fishka_87 - якщо можна адресу міста або сайту в мережі??? дякую!!
Координую конкурс "Світ вишивки Георгія Гараса"
|
|
| |
felonu | Дата: Неділя, 2009-04-12, 9:10 PM | Повідомлення # 25 |
перехожий
| Будь-ласка , ось мій т/ф 8-0352-26-05-20,що до адреси : м . Тернопіль, вул.15Квітня 6, корпус 10, ательє "РИЗА". До слова дане приміщення знаходиться на заводі "ОРІОН" і це не житловий комплекс .Чому я так наголошую ? Бо існує подвійна нумерація і буває люди шукають 15Квітня 6 , і знаходять житловий будинок . Якщо їхати маршруткою то № 13 до зупинки ринок "ОРІОН", а краще зателефонуйте мені і я розповім докладно. До речі після Свят ми впроваджуємо досить амбіційний проект трикотажних виробів із вишивкою,як правило хрестиком і з народними мотивами. Приїздіть , не пошкодуєте. З повагою Роман Наконечний
|
|
| |
Mod | Дата: Понеділок, 2009-04-13, 10:56 PM | Повідомлення # 26 |
побратим
| вставляю і свої 5 копійок, готовий одяг добре і швидко оздоблювати верхошвами (верхоплут) їх є велика кількість, а також можливе їх поєднання, також для оздоблення можна використати тамбурний шов, "виколювання", стебельчастий шов, шов двухсторонній (або штаповка) деякі види мережок, але мережки важко вишивати на готовому виробі.
|
|
| |
Ясна | Дата: Середа, 2010-01-20, 3:45 PM | Повідомлення # 27 |
друг
| Я собі розшила звичайну білу офісну сорочку. часу зайняло пару годин Ходжу так на роботу
|
|
| |
Світланка | Дата: Середа, 2010-01-20, 6:08 PM | Повідомлення # 28 |
побратим
| Ясна, гарна робота! Досить сучасно!
Кажуть люди я сама, наче квіточка, Що пливуть мої слова, як та річечка, Що душа моя співає, мов сопілочка. А я просто українка, україночка
|
|
| |
Сестра_Юлія | Дата: Середа, 2010-01-20, 11:02 PM | Повідомлення # 29 |
Мудра людина
| Ясна, чудово вийшло! і небанально
|
|
| |
pozitiv | Дата: Середа, 2010-01-20, 11:11 PM | Повідомлення # 30 |
побратим
| Ясна, дуже цікаво. Я сама задумувалась над прикрашанням офісного одягу, щоб не було так сухо.
Для позитивної людини хрестики - також плюси!
|
|
| |
Сестра_Юлія | Дата: Четвер, 2010-01-21, 3:21 AM | Повідомлення # 31 |
Мудра людина
| Tana, а там поряд з музеєм ще й магазин є??? О. я хочу в Переяслав! А як туди їхати, з Києва - маршрутка? Quote (Tana) У Переяславі не попала у фабричний фірмовий магазин
|
|
| |
Tana | Дата: Четвер, 2010-01-21, 9:46 AM | Повідомлення # 32 |
Мудра людина
| Я докладно все писала в темі... http://vyshyvanka.ucoz.ru/forum/10-5-2 Як доїхати та ін., питай в приват, щоб не засмічувати тему даними, що швидко змініються.
Координую Довгобуд "Виплекана сорочка" Моя майстерня Чому закладинка – найкращий подарунок?! "Чарівниця-берегиня форума-2010" Чарівниця - Хранитель традицій і увіковічнювач їх в сучасності і майбутньому - 2012
|
|
| |
Ясна | Дата: Четвер, 2010-01-21, 12:16 PM | Повідомлення # 33 |
друг
| Дівчата, дякую, приємно. що сподобалося Я у Валентини Харлової бачила сарафан розшитий по подолу квітами. так ненав"язливо і зі смаком. Дуже хочу тепер собі подібне, як справлюсь - похвалюся.
|
|
| |
felonu | Дата: Неділя, 2010-03-28, 2:34 PM | Повідомлення # 34 |
перехожий
| Шановні дівчата,я чоловік який займається вишивкою. Наше ательє"Риза" має в наявності майстринь-вишивальниць і вишивальні механізми. www.ruza.org.ua
|
|
| |
Ясна | Дата: Вівторок, 2010-06-29, 4:22 PM | Повідомлення # 35 |
друг
| Купала 2010 Острів Хортиця http://i052.radikal.ru/1006/c0/e1b688822303.jpgДодано (2010-06-29, 4:22 PM) --------------------------------------------- http://s61.radikal.ru/i173/1006/0d/bb0a14d7bbb7.jpg http://s13.radikal.ru/i186/1006/22/142431cde108.jpg Костюми виготовлено за допомогою маркера та лінійки
|
|
| |
Via | Дата: Вівторок, 2010-06-29, 6:13 PM | Повідомлення # 36 |
побратим
| О, дуже гарно - я ще подумала, що жалко спалювати таку працю Вашу, а з маркером дійсно класно придумали!
|
|
| |
намисто | Дата: Середа, 2010-06-30, 1:46 PM | Повідомлення # 37 |
мешканець сайту
| Пропоную варіант швидкого виготовлення єтноодягу! На мій погляд не тільки заощадливий, але й дуже стильний. До того ж, одним рухом вбиваємо двох зайців, з одного боку латаємо старі, протерті, але такі кохані джинси, з другого боку знаходимо практичне застосування і даруємо друге життя старенькій, вишитій колись добрими руками бабуні, але яка зараз без потреби лежить у бездонних надрах шафи-купе!
Моя майстерня Найдорожче НАМИСТО на шиї у жінки - це руки її дітей, котрі її обіймають... Чарівниця - Майстриня вишивання - 2012
|
|
| |
Nito4ka | Дата: Середа, 2010-06-30, 11:15 PM | Повідомлення # 38 |
побратим
| намисто, класна ідея!
|
|
| |
Tana | Дата: Четвер, 2010-07-01, 12:40 PM | Повідомлення # 39 |
Мудра людина
| Якщо вишито спеціально для джинсів, то підтримую, такі ідеї не нові, але раритетні вишивки в мене б рука не піднялась вставляти в одяг. Але це тільки моя думка. А фото прегарне!
Координую Довгобуд "Виплекана сорочка" Моя майстерня Чому закладинка – найкращий подарунок?! "Чарівниця-берегиня форума-2010" Чарівниця - Хранитель традицій і увіковічнювач їх в сучасності і майбутньому - 2012
|
|
| |
олюнька | Дата: Четвер, 2010-07-01, 3:12 PM | Повідомлення # 40 |
відвідувач
| Quote (Tana) Якщо вишито спеціально для джинсів, то підтримую, такі ідеї не нові, але раритетні вишивки в мене б рука не піднялась вставляти в одяг. Але це тільки моя думка. А фото прегарне! По-різному буває, може раритетна вишивка з одного боку попсуватись, облізти, то це якраз найкращий спосіб дати старим речам нове життя
|
|
| |