ДЕ КУПИТИ ?
|
|
zetka | Дата: Вівторок, 2013-03-05, 11:04 AM | Повідомлення # 141 |
побратим
Група: Перевірений користувач
Статус: Offline
| Дівчата, допоможіть, будь ласка. Де в Києві можна придбати шерстяне муліне "Радуга" виробництва Росії?
|
|
| |
dilar | Дата: Понеділок, 2013-08-12, 5:34 AM | Повідомлення # 142 |
перехожий
| Tana, подскажите будь ласка точный адрес склада-магазина фабрики художніх виробів ім. Богдана Хмельницького (м. Переяслав-Хмельницький) или может адрес их сайта в интернете-чтобы узнать их график работы.
|
|
| |
Sabrin | Дата: Понеділок, 2013-08-12, 12:24 PM | Повідомлення # 143 |
побратим
| dilar, я знайшла в інтернеті. Сподіваюся, те, що Вам потрібно: Дочірнє підприємство "Фабрика художніх виробів ім. Богдана Хмельницького",
- Адреса:
вул. Сковороди, 73, м. Переяслав-Хмельницький, Київська обл., 08400, Україна
- Телефон:
+38(04567) 5-27-49
Директор - Коляденко Катерина Іванівна
В асортименті фабрики різноманітні вироби машинної та ручної вишивки, художнього ткацтва. Це - вишиті жіночі, чоловічі та дитячі сорочки й блузи, різноманітні рушники, скатертини, серветки, постільна білизна, знамениті плахтові вироби. Окрім того, на підприємстві створюються моделі сучасного одягу на основі використання традицій крою та художнього оформлення народного вбрання, декоративних тканин.
Продукція: - вишивки; - картини, гравюри - швейні вироби - постільна білизна
|
|
| |
marysya9 | Дата: Вівторок, 2013-10-15, 12:32 PM | Повідомлення # 144 |
друг
| Підкажіть будь ласка, де в інтернет-магазинах можна придбати цупку тканину на скатерть, білого кольору (бавовна, льон, змішане ...) шириною 1,6м (мінімум 1,55м) під вишивку. Готові скатерті зі вставками для вишивки не підходять.
|
|
| |
Irina_SV | Дата: Вівторок, 2013-10-15, 1:12 PM | Повідомлення # 145 |
мешканець сайту
| marysya9, Я тут люблю бувати "Галерея Льону": http://shop.ukrlinen.com/index.php/uk/kontakty 2. м. Київ, вул. Червоноармійська, 143/2 Т.Ц. «ІНТЕРВАЛ-ПЛАЗА» 3 поверх. Метро «Либідська» Вони мають і інтернет-магазин, але якщо є можливість, то краще таки прийти і все на власні ощі побачити, ручками розпробувати )))) Вибір там достатньо великий
"Життя цікаве та прекрасне - візьми від нього максимум" http://irynasv.blogspot.com/
|
|
| |
marysya9 | Дата: Вівторок, 2013-10-15, 1:52 PM | Повідомлення # 146 |
друг
| Irina_SV, Дякую за відповідь, та можливості особисто руками попробувати немає можливості, а більшу за 1,5 м ширину я ніде не зустрічала. Зараз буду більш детально їх інтернет-магазин вивчати, можливо щось і віднайду. Ще раз дякую
|
|
| |
Irina_SV | Дата: Вівторок, 2013-10-15, 2:35 PM | Повідомлення # 147 |
мешканець сайту
| marysya9, Завжди, будь ласка! Я так продивилась, то в їх інтернет-магазині, трошки менший вибір. Можливо краще навіть зателефонувати їм.
Користуйтесь
"Життя цікаве та прекрасне - візьми від нього максимум" http://irynasv.blogspot.com/
|
|
| |
Tana | Дата: Середа, 2013-10-16, 10:20 AM | Повідомлення # 148 |
Мудра людина
| Цитата dilar ( ) Tana, подскажите будь ласка точный адрес склада-магазина фабрики художніх виробів ім. Богдана Хмельницького Відповіла в приват
Координую Довгобуд "Виплекана сорочка" Моя майстерня Чому закладинка – найкращий подарунок?! "Чарівниця-берегиня форума-2010" Чарівниця - Хранитель традицій і увіковічнювач їх в сучасності і майбутньому - 2012
|
|
| |
Nito4ka | Дата: Середа, 2014-07-09, 6:05 PM | Повідомлення # 149 |
побратим
| Всім привіт! Мо' кому цікаво: у "Тканинах" на Малиновського є сорочечна тканина, Біларусь, по 76 грн., а також льон, Україна, по 63 грн. Якість досить пристойна, ціна - трохи кусається...
|
|
| |
lovelifesmile21 | Дата: Четвер, 2014-11-13, 11:56 AM | Повідомлення # 150 |
перехожий
Група: Користувачі
| Усім привіт! Планую на наступний рік весілля і зіткнулася із проблемою асортименту буковинських вишиванок виконаних рахувальною гладдю у Львові та складністю пошуку майстринь. Прохання до форумчанок, якщо хтось знає, де такі сорочки можна знайти або замовити, поділитися інформацією. Наразі дякую! Приблизно така як третя вишиванка за посиланням http://www.ridnamoda.com.ua/?p=2219
Повідомлення відредагував lovelifesmile21 - Четвер, 2014-11-13, 11:58 AM |
|
| |
Татьяна3618 | Дата: Четвер, 2014-11-13, 10:17 PM | Повідомлення # 151 |
побратим
| lovelifesmile21, так вона ж бісером шита...
|
|
| |
lovelifesmile21 | Дата: Четвер, 2014-11-13, 11:06 PM | Повідомлення # 152 |
перехожий
| Посилання надіслала для прикладу узору. Такі сорочки є і в техніці рахувальною гладдю
|
|
| |
zirochka | Дата: Вівторок, 2014-12-09, 6:45 PM | Повідомлення # 153 |
перехожий
| Дівчатка, підкажіть, де можна купити сукно? Чорне сукно, з якого можна було б пошити керсетку? Воно таке типу шерстяного драпу, але не таке жорстке
|
|
| |
Bullet | Дата: Четвер, 2014-12-11, 11:15 PM | Повідомлення # 154 |
маніяк графічних ліній
Група: Администраторы
| Цитата zirochka ( ) Дівчатка, підкажіть, де можна купити сукно? Чорне сукно, з якого можна було б пошити керсетку? Воно таке типу шерстяного драпу, але не таке жорстке Навіть не уявляю, щоб хтось порадив щось інше: Текстиль Контакт. Особисто мені найприємніший магазин їх на метро Либідська (під Плато).
Чарівниця - Берегиня форуму - 2012 моя майстерня на форумі Приватна скринька на форумі заповнена. Пишіть тільки на elisa@ukr.net
|
|
| |
zirochka | Дата: Понеділок, 2014-12-15, 10:10 AM | Повідомлення # 155 |
перехожий
| Bullet, дякую! Збігаю туди сьогодні-завтра
|
|
| |
Таня1982 | Дата: Субота, 2015-01-31, 12:15 PM | Повідомлення # 156 |
перехожий
| нещодавно відкрила для себе такий магазин вишиванок http://oleshchuk.com/zhinochi-vyshyvanky , була здивована красою цих виробів і доступністю цін.
|
|
| |
Татьяна3618 | Дата: Субота, 2015-01-31, 5:24 PM | Повідомлення # 157 |
побратим
| Таня1982, ну да! одна вишиванка коштує одну місячну зарплату...
|
|
| |
Bullet | Дата: Вівторок, 2015-02-03, 11:26 PM | Повідомлення # 158 |
маніяк графічних ліній
Група: Администраторы
| Цитата Татьяна3618 ( ) Таня1982, ну да! одна вишиванка коштує одну місячну зарплату... о, які у вас великі зарплати :))))
З іншого боку, ручні вишиванки ніколи й не були дешевими...
Чарівниця - Берегиня форуму - 2012 моя майстерня на форумі Приватна скринька на форумі заповнена. Пишіть тільки на elisa@ukr.net
|
|
| |
yaay | Дата: Четвер, 2015-02-05, 10:13 PM | Повідомлення # 159 |
відвідувач
| Дівчата, де можна купити в Києві вінілову канву чорного кольору? Хочу вишити обкладинку на паспорт
|
|
| |
сяня | Дата: П`ятниця, 2015-02-20, 1:31 PM | Повідомлення # 160 |
побратим
| На Вернісажі (район Оперного театру, театру ім. М. Заньковецької), біля нього є ряд магазинчиків. Пройдіться в центрі маленькими вуличками. практично на кожній є 1-2 магазини з вишитим одягом. Можна купити як нововишитий, так і одяг 30-60 років. Також і на великих речових базарах є кіоски з вишитим одягом. Магазин "Мамина світлиця", на скільки я знаю, має свій сайт, де можна зробити замовлення
|
|
| |