Нетрадиційні вишиванки
|
|
skrynia | Дата: П`ятниця, 2010-08-13, 4:03 PM | Повідомлення # 81 |
друг
Група: Перевірений користувач
Статус: Offline
| Quote (Dmutrik09) skrynia, ви просто молодчинка! Сорочечки вишукані! wink Дякую, дуже приємно, що Вам сподобалось Другу вишивала не я, але я в неї вклала стільки себе, що майже вишила
|
|
| |
nosiknata | Дата: П`ятниця, 2010-08-13, 8:44 PM | Повідомлення # 82 |
Мудра людина
| skrynia, бесподобні роботи!!Прозорі, легенькі, вишукані!! Тільки мені чомусь здалося, що першу вишито низинкою, а не хрестиком, хоч узор мабуть можна і так і так вишивати.
Координую конкурс "Світ вишивки Георгія Гараса"
|
|
| |
skrynia | Дата: П`ятниця, 2010-08-13, 9:10 PM | Повідомлення # 83 |
друг
| Quote (nosiknata) Тільки мені чомусь здалося, що першу вишито низинкою, а не хрестиком, хоч узор мабуть можна і так і так вишивати. Дякую, рада що сподобалися сорочки! Дійсно, цей узор можна вишивати і хрестиком і низинкою. Але це таки хрестик
|
|
| |
БОксана | Дата: Субота, 2010-08-14, 6:49 PM | Повідомлення # 84 |
побратим
| Ой. я теж собі таку хочу! Дуже сподобалась сорочкавишита хрестиком.
|
|
| |
skrynia | Дата: Четвер, 2010-08-26, 4:42 PM | Повідомлення # 85 |
друг
| Quote (БОксана) Ой. я теж собі таку хочу! Дуже сподобалась сорочкавишита хрестиком. дякую там нескладний орнамент, можна відносно швидко вишити Додано (2010-08-26, 4:42 PM) --------------------------------------------- Дівчата, ще трохи нашилося - ділюся надбаннями
|
|
| |
010101 | Дата: Четвер, 2010-08-26, 5:26 PM | Повідомлення # 86 |
майстер з вишивки
Група: Заблоковані
| skrynia, дуже і дуже гарно! Зараз теж мучу сітку ("панка", здається, народна назва), але на рушничку. Терпіння колосальне потрібно... А вишита сукня - нема слів, хоча ні, є -"БРАВО"!!!
|
|
| |
skrynia | Дата: Четвер, 2010-08-26, 7:39 PM | Повідомлення # 87 |
друг
| Quote (Goncha) skrynia, дуже і дуже гарно! Зараз теж мучу сітку ("панка", здається, народна назва), але на рушничку. Терпіння колосальне потрібно... А вишита сукня - нема слів, хоча ні, є -"БРАВО"!!! ой, дякую, засмущали мене
|
|
| |
lady-v | Дата: П`ятниця, 2010-08-27, 4:54 PM | Повідомлення # 88 |
Мудра людина
| skrynia, Сорочка дуже ніжна, а плаття - я просто млію, прекрасне!
Моя майстерня
Жінки діляться на п'ять вікових груп: 1) дівчинка 2) дівчина 3) молода жінка 4) молода жінка 5) молода жінка
"Чарівниця форума-2010: допомога новачкам" Чарівниця - Майстриня вишивання і добра душа форуму - 2012
|
|
| |
Українка | Дата: П`ятниця, 2010-08-27, 6:32 PM | Повідомлення # 89 |
Активіст форума
| skrynia, просто вау Скажіть,як довго ви вишивали сукню?
"Чарівниця форума-2010: скарбник схем"
|
|
| |
skrynia | Дата: П`ятниця, 2010-08-27, 7:04 PM | Повідомлення # 90 |
друг
| Quote (lady-v) skrynia, Сорочка дуже ніжна, а плаття - я просто млію, прекрасне! дякую Додано (2010-08-27, 7:04 PM) ---------------------------------------------
Quote (Українка) skrynia, просто вау Скажіть,як довго ви вишивали сукню? Сукню вишивала моя майстриня, я розрозбляла орнамент і фасон. Часу на вишиття пішло біля 2 тижнів
|
|
| |
Наталка | Дата: Субота, 2010-08-28, 3:41 PM | Повідомлення # 91 |
друг
| SKRYNIA , сорочки чудові ! А сукня така оригінальна- очей не відвести !!!!!! БРАВО !!!! ОПЛЕСКИ !!!!!!
ВИШИВАЮ,ВИШИВАЮ,ХРЕСТ ЗА ХРЕСТИКОМ КЛАДУ. ВСЕ НА ЩАСТЯ,ВСЕ НА ДОЛЮ, А НІЯК НЕ НА БІДУ.
|
|
| |
skrynia | Дата: Субота, 2010-08-28, 5:31 PM | Повідомлення # 92 |
друг
| Quote (Наталка) SKRYNIA , сорочки чудові ! А сукня така оригінальна- очей не відвести !!!!!! БРАВО !!!! ОПЛЕСКИ !!!!!! Дякую мені так приємно, що ця річ подобається, бо в неї стільки було вкладено сил і часу, радуюсь шо недаром :)))))
|
|
| |
okuhar | Дата: Середа, 2010-09-01, 3:15 PM | Повідомлення # 93 |
відвідувач
| ninucha, Добрий день!!! чудова блузка!!!! підкажіть, будь-ласка, ви вишивали по тканині відразу, чи нашивали канву, яка потім висмикується? вперше вишиваю блузку, тканина схожа на вашу, та важкувато вишивати через клітинку)
|
|
| |
Українка | Дата: Середа, 2010-09-01, 4:26 PM | Повідомлення # 94 |
Активіст форума
| skrynia, Quote Сукню вишивала моя майстриня, я розрозбляла орнамент і фасон. Часу на вишиття пішло біля 2 тижнів ой,молодець вона,дуже швидко Але це ж гладь?Гладдю,як на мене,швидше вишивати.А я свою сукню з маками мучу вже місяць,і тільки поясок доробляю а ще там купа деталей Поділіться ще,будь-ласка-ззаду ж немає вишивки?
Повідомлення відредагував Українка - Середа, 2010-09-01, 4:27 PM |
|
| |
skrynia | Дата: Вівторок, 2010-09-14, 12:24 PM | Повідомлення # 95 |
друг
| Quote (Українка) skrynia, Quote Сукню вишивала моя майстриня, я розрозбляла орнамент і фасон. Часу на вишиття пішло біля 2 тижнів ой,молодець вона,дуже швидко smile Але це ж гладь?Гладдю,як на мене,швидше вишивати.А я свою сукню з маками мучу вже місяць,і тільки поясок доробляю sad а ще там купа деталей biggrin Поділіться ще,будь-ласка-ззаду ж немає вишивки? так, це гладь. я особисто гладдю ще не навчилася шити, але теж чула, що це набагато швидше ззаду вишивка є на "поясі" (не знаю як краще назвати цю деталь під грудьми, мабуть таки "пояс", бо сукня з завищеною талією)
|
|
| |
Українка | Дата: Субота, 2010-10-16, 11:30 PM | Повідомлення # 96 |
Активіст форума
| дівчатка,натрапила на посиланнячко...Ідей море Тутечки
|
|
| |
lady-v | Дата: Понеділок, 2010-10-18, 11:15 AM | Повідомлення # 97 |
Мудра людина
| Українка, Дякую за посилання на ідеї сучасних вишиванок
Моя майстерня
Жінки діляться на п'ять вікових груп: 1) дівчинка 2) дівчина 3) молода жінка 4) молода жінка 5) молода жінка
"Чарівниця форума-2010: допомога новачкам" Чарівниця - Майстриня вишивання і добра душа форуму - 2012
|
|
| |
Надя | Дата: Понеділок, 2010-10-18, 11:47 AM | Повідомлення # 98 |
друг
| Українка, Я в захваті . Справді масса ідей!!!
|
|
| |
Dmutrik09 | Дата: Понеділок, 2010-10-18, 1:22 PM | Повідомлення # 99 |
Мудра людина
| Українка, Дякую за чудові ідеї вже занесла собі в закладки! Треба буде своїй кравчині показати!
Моя майстерня ®
...Все життя у шитті і шиття, як життя! "Чарівниця-берегиня форума-2010" Чарівниця - Майстриня вишивання - 2012
|
|
| |
cherry | Дата: Вівторок, 2010-10-19, 11:42 AM | Повідомлення # 100 |
побратим
| к вам отакі вишиванки? Перша - це взір Георгія Гараса
|
|
| |