1. Якщо ви хочете грати, в вашому дописі скажіть свою згоду взяти участь в грі. 2. Напишіть, що саме вам так хочеться мати (можливо, це не конкретна річ, а вам хочеться щось таке, що створювало би вам сонячний настрій; також цілком можливо написати просто: хочу ведмедика-іграшку і так далі). 3. Той, хто зголошується грати в цю гру, одразу після допису в цій темі надсилає мені в приватне повідомлення свою поштову адресу. Той, хто потім зможе виконати бажання, просто пише мені в приват прохання надати поштову адресу "бажаючого подарунка". 4. По факту отримання подарунка адресат зобов"язується виставити фото отриманого 5. Лише по факту отримання подарунка можна вказувати під фотографіми імена/ніки виконавців бажань.
Обмеження гравців:нема. Незалежно від кількості дописів, віку, релігійних чи національних уподобань.
Обмеження в бажаннях: жодних. Та зважайте: якщо ви забажаєте собі віллу на березі моря чи лімузин, то маєте шанс отримати вишиту картинку, а якщо забажаєте собі здоров"я, то можете отримати градусник чи аспірин Цензор - ви самі.
Координатор: Bullet (elisa@ukr.net) - можна звертатись на пошту із заявками або за адресами, робіть будь-ласка помітку в темі: пошта щастя.
перенесла всі повідомлення, що датуються 2014 роком!
сформувати список учасників із старого доволі важко, бо невідомо хто активний, а хто втомився від подарунків ))) давайте в цій темці ще раз маякнемо, хто хоче приймати участь, можливо оновимо свої бажання. Щойно зареєструтесь в цій темі - прошу одразу на мій е-мейл надіслати вашу поштову адресу!
Це старий (2013) і новий (*2014) список учасників і побажань у спойлері:
welshrabbit: хочу брати участь в цьому розділі, відправляти і отримувати сюрпризи! Дуже люблю все зроблене руками і буду рада будь-якому рукодільному сюрпризу і матеріалам для творчості! Останнім часом більше всього в"яжу гачком, хоча коло моїх захоплень дуууже широке: плету бісером, вишиваю, роблю прикраси, хочеться повернутися до написання писанок (була б рада фарбам для писанок). Ощасливлена ким: ,
Жанна: хочу робити приємні сюрпризики і подарунки і сама була б рада отримати щось цікавеньке - якісь невеличкі рукотвори (всілякі гольнички, прихватки абощо) чи щось для рукоділля (особливо, звісно, стануть у нагоді всякі тканинки-нитки для ляльок :)) безмежно радісно будуть зустрічатися цікавинки для малюків - їх у мене двоє та й взагалі - радітиму будь-якому привітику від наших майстринь, будь то просто лист чи листівка Ким ощасливлена:
Bullet: постійний я гравець Дуже люблю котів (без фанатизму, маю одного!)))) Нажаль, вже не можу пити кави, зате люблю зелений чай! Я шию, вишиваю, ліплю листівки, розписую скло та декорую меблі. Цього року буду рада всьому, що пов"язане з природою: відновлюю свою дачну дільницю. Сприйму будь-що, надіслане вами мені в пошті щастя Постараюсь всім відповісти вдячною посилочкою чи листом. Ощасливлена ким:
ТМК: Ким ощасливлена:
вишивалочка: Ощасливлена:
zetka І я приєднуюсь! Хочеться дарувати щастя і приємно дивувати наших учасниць! Буду рада отримати рукодільні сюрпризики, матеріали для їх створення або щось пов`язане з українськими традиціями та історією. Найбільше (крім виховання двох синочків) захоплююсь вишивкою (особливо нехрестиковою) та виготовленням мотанок. Ощасливлена:
soncevuda Останнім часом я дуже захопилась гачкуванням. Тому буду рада пряжі для в"язання гачком будь якого кольору і товщини нитки. Можна навіть маленькі клубочки. А також буду неймовірно щаслива отримати від вас квадратики для пледу..... Ощасливлена:
Сестра_Юлія Люблю все зроблене руками! Особливо буду рада клаптикам вишивального льону, книжці чи роздруківкам щодо різноманітних українських швів (не хрестик), фотографім музейних експонатів, що стосуються вишивки, ниточкам, якісному бісеру. Поважаю каву і солодощі). Ощасливлена:
Jasjka люблю сюрпризи,дрібнички до вишики,різні ручні роботи,хоч і маленькі,невідкажуть і від магнітика рідного міста відправника.Маю маленького синочка,якому подобаються саморобні іграшки,тому ми не відкажимось навіть від рекомендацій,інструкцій(схем),матеріалів.Приємно буде вже від самого отриманого листа хоч із листівкою. Ощасливлена:
fiery - І я, і я)) Люблю маленькі приємні сюрпризи)) Колекціоную поросяток)) (Це вже скоро буде як моя візитівка))) Давно мрію про кухню в традиційному стилі. Цього року маємо переїжджати до нової будинку і я вже там планую втілити свої ідеї)) Від недавна почала цікавитись всім, що пов"язано з дітками, тому що зростає синочок-богатир.
shtynka Поки що конкретних бажань не маю, але люблю все, пов"язане з традиціями і культурою нашого народу, тому будь-яка дрібничка, виконана руками, навіть самого примітивного характеру (я навіть люблю грубуваті речі) принесе радість та тепло. Ще люблю книжки та всілякі паперові штуки - листівки, закладинки, скрап - брошурки, тощо. Маю безліч розпочатих і не завершених робіт, тому навряд чи доберусь робити щось нове найближчим часом, я дуже вдячна за мої домашні скарби матеріалів для рукоділля, але цього разу чекаю на ваші твори чи дрібні приємності. Ощасливлена:
Sabrin: Буду рада всьому, що стосується вишивання, особливо шматочкам кольорової канви, лляній стрічці для вишивання. Люблю все ,що зроблене з душею, тому саморобні сюрпризи дуже доречні. Ощасливлена:
Лелітка: Захоплення все ті ж з- ляльки. листівки. всілякі рукодільні дрібнички. Тож буду рада будь-якій пошті - вона ж пошта щастя. Ощасливлена:
Агрум: Трохи про себе і свої уподобання: Я заміжня і маю синочка. В мене два Дмитра: молодший дуже любить вишивати бісером, а старший Дмитро є головним спонсором моїх захоплень. А я в основному люблю робити листівки ручної роботи, але також вишиваю, декорую різні речі. Люблю: монотонні вишивки (коли одного кольору різні тони), схеми для вишивання не великі, різні виду паперу, металеві підвіски - я від них шаленію, а також мережево..... я в нього просто закохана. люблю молочний шоколад, але так як слідкую за вагою, в останній час вживаю лише чорний, каву майже не п'ю, по каві в мене чоловік, а я дуже традиційна - люблю вишуканий чорний чай, інколи і зелений. Дуже подобається тема кохання, всілякі сердечка, нотки, люблю квіточки... а ще я трошки в'яжу гачком, але більше спицями. А нещодавно почала вчитися шити. Тому якщо є неважкі викройки, журнали була би просто в захваті. Дуже люблю журнали по рукоділлю. Ще я люблю біжутерію . Ну якось так. Думаю цього вистачить. Тому що в загалом я дуже люблю отримувати сюрпризи! і тішусь повністю усім!!!! Ощасливлена:
Тетяна: Ощасливлена:
Тана: Ощасливлена ким:
lady-v: Ощасливлена ким:
Afinna: Ощасливлена ким:
Dmutryk_09 Ощасливлена ким:
Andrew_Yer Ощасливлена ким:
намисто: Ощзасливлена ким:
Zeta: Ощасливлена ким:
Окс0832: можна і собі приєднатися? серед моїх улюблених речей, яких багато не буває - сови, кава з корицею-молоком, і рукодільне щось у етно-стилі, натуральні кольори льону-коноплі - вони просто заворожують... марки ще збираю... Ощасливлена ким:
У спойлері ви бачите нікнейми дівчат, що подали заявки до гри в Пошту Щастя. Біля їх нікнейму є короткі описи їх захоплень, щоб ваша пошта щастя для них була максимально доречною. Також внизу списка ви бачите нікнейми форумчанок без пояснень, але теж ощасливлених. Ці дівчата не подавали заявок, але вдячно звітують про отримані дарунки в цій темі, хоч і отримали їх поза цією грою. Ви можете так само і їм висилати (кому завгодно на форумі!), але дізнатись про їх уподобання вам доведеться самотужки Чарівниця - Берегиня форуму - 2012 моя майстерня на форумі Приватна скринька на форумі заповнена. Пишіть тільки на elisa@ukr.net
Повідомлення відредагував Bullet - П`ятниця, 2014-01-17, 0:18 AM
В суботу забрала пошту щастя від Tana, разом і тканинку для відтворення вишивки для проекту «Вишивка етнографічна» Смачний шоколад і дуже гарнющі листівочки. Признаюсь - я таких ніколи не зустрічала
А я з поштою щастя від Адміна і призами за "осінній" конкурс. Не знаю точно, що там що, тому все сюди. Це ниточки, канва, тканинка, тасьма, дипломчик, журнал "Все про рукоділля" (шикарний номер, до речі). І ще дещо таке, що треба довести "до кондиції". перш ніж хвалитись))). Лізо, дякую щиро!
Це ниточки, канва, дипломчик, журнал "Все про рукоділля" (шикарний номер, до речі).
ось це - за перемогу в конкурсі (в дипломі мало бути написано, що саме є призом!)
Радітиму, якщо ти з того атласу жакардового щось собі зможеш пошити Тасьма тобі для косметичок чи подушок, тканинка для майбутніх клаптикових штучок. Чарівниця - Берегиня форуму - 2012 моя майстерня на форумі Приватна скринька на форумі заповнена. Пишіть тільки на elisa@ukr.net
Від Олі Агрум, нашоїх форумчанки, яка не дописує останнім часом із-за клопотів зі здоров"ям синочка (пошлемо йому всі дружно наші молитви про одужання), я отримала подаруночок до дня народження. Оля займається скрапбукінгом, як я вважаю, професійно, тому і подарунок був маленький по розміру, але професійно великий за змістом: Це розкішна листівка ручної роботи, зі світлими соняхами, якраз і сонечко зійшло! smile Папір для скрапбукінгу - точно який я люблю! Багато висічок, рамочок, завитків... Авторські вирубки - найкрасивіша - кравечцький манекен smile Ну і стрічки, мереживо, блок для нанесення штампів smile Дякую, Оля, дуже і дуже приємно! Обіцяю усе використати!
-------------
В обідню перерву того ж дня забрала з пошти посилочку від Сестри_Юлі, в пакеті Нової Пошти виявилась коробка, а в коробці... ну дивіться самі: пів метра білого атласного синтепону (такий гарний, на сумку ствити шкода!) декоративні фігурні ножиці блактині і рожеві заготовки для листівок (Юля, я зроблю з них призовий фонд для конкурсу!!!) два відрізи кольорової канви: бордо і під льон, чай в металевій коробці (я по наївності думала, що там щось вкладено, а виявилось - таки чай! smile і цвях програми - паспортинка в етно стилі, на фото вона уже на паспорті, я змінила шкіряну паспортинку від Тані Зез, яку носила довго і теж усім на заздрість, тепер буду міняти
Дякую, Юля, ця пошта щастя була неочікуваним приємним дарунком мені до дня народження smile Обіцяю усе пустити в працю, а чай - вип"ємо родиною і гостяМи, красиво навіть на стіл ставити таку коробочку smile
Коли отримую такі посилки, дуже радію, що українки такі рукодільниці smile Дивлюсь часто американські блоги - там обмінюються переважно або інструментами чи мтаеріалами, або солодощами. Ручних робіт значно менше, ніж у нас в дарунках. Ми молодці, правда? wink
Одержала Пошту щастя від Сестри Юлії. Це раритетна книжка "Художнє вишивання", муліне ПНК, ніжна валентинка й листівка. Юлечко, дякую, твої щирі слова й дарунки хоч трішечки зігріли в цей траурний тиждень. Дякую, дорогенька!
Tana, дякую))) Sabrin, хотіла ще прозвітувати, Дарина приватизувала зразу ж соньку-дрімку, казала, що то її спальній зайчик, і спала всю ніч з ним. А з песиком ціла історія вийшла: сьогодні зранку дитина вперлась, що візьме іграшку в школу. Я звичайно проти, бо кажу, що в школі треба вчитись. І після довготривалих переговорів ми дійшли компромісу: песик іде в школу, але під час уроків сидить тихенько в портфелі, щоб вчителька не забрала))), а гратись тільки на перерві. Ось так Моя майстерня
Жінки діляться на п'ять вікових груп: 1) дівчинка 2) дівчина 3) молода жінка 4) молода жінка 5) молода жінка
"Чарівниця форума-2010: допомога новачкам" Чарівниця - Майстриня вишивання і добра душа форуму - 2012
Дівчата!! Всіх вітаю з подаруночками, які ви всі молодці!!! Я тут зовсім недавно, але зворушена теплотою спілкування !!! Ось трошки подумаю і мабуть приєнаюсь до вас!
В мене аж дві пошти щастя: від Сестра_Юлія (окрема дяка за допомогу у купівлі ниточок) від Dmutrik09 Купа щастя для донечки, заготовка для плаття-сорочки і чотири "Майстерні вишивки" з автографом Лесі і купою якісних фото всіх членів родини Демчуків і докладними схеми до сорочок (докладніше буде)))
Tana, Zeta, які приємні дарунки, дівчата, радію за вас! Також окремо приємно, що попри негаразди в буденності, ми гроаємо і обдаровуємо одна одну, чи це не прекрасно? Чарівниця - Берегиня форуму - 2012 моя майстерня на форумі Приватна скринька на форумі заповнена. Пишіть тільки на elisa@ukr.net
Будь ласка, утримайтесь від розміщення схем і зображень наступних виробників: Lanarte, Michael Powell, Margaret Sherry, Faby Reilly Designs, Solaria Gallery, Janlynn Corporation, Stoney Creek, HAED.