"Afinna: різнобарвне шиття-буття"
|
|
Afinna | Дата: Понеділок, 2013-12-30, 6:11 PM | Повідомлення # 121 |
побратим
Група: Перевірений користувач
Статус: Offline
| НаташаО, Oленка, Bullet, olgavasilevskia, вишивалочка, дякую! Спілкування наше - найдієвіший мотиватор і надхненник, аби знайти час і можливість зробити щось рукотворне (або майже рукотворне)! Просто дуже хотілось навзаєм зробити приємний сюрприз, як ви зробили мені і тим дітям, якими я тепер опікуюсь...
Ось і ще одна обкладинка в дорозі до своєї нової власниці:
Повідомлення відредагував Afinna - Понеділок, 2013-12-30, 6:12 PM |
|
| |
Irina_SV | Дата: Понеділок, 2013-12-30, 6:21 PM | Повідомлення # 122 |
мешканець сайту
| Afinna, Інночко! Неймовірно гарно! Всі обкладиночки - витвір мистецтва!
P.S. Я от думаю, треба Вас попросити видати альбом Ваших фотографій - я можу безкінечно роздивлятись їх!
"Життя цікаве та прекрасне - візьми від нього максимум" http://irynasv.blogspot.com/
|
|
| |
Tana | Дата: Понеділок, 2013-12-30, 7:29 PM | Повідомлення # 123 |
Мудра людина
| Інно, дякую за якісне, кількісне і таке душевне щастя для всіх форумчанок! Ощасливили всіх! Дякую!
Координую Довгобуд "Виплекана сорочка" Моя майстерня Чому закладинка – найкращий подарунок?! "Чарівниця-берегиня форума-2010" Чарівниця - Хранитель традицій і увіковічнювач їх в сучасності і майбутньому - 2012
|
|
| |
Zeta | Дата: Понеділок, 2013-12-30, 8:23 PM | Повідомлення # 124 |
Мудра людина
| Цитата Tana ( ) Інно, дякую за якісне, кількісне і таке душевне щастя для всіх форумчанок! Ощасливили всіх! Дякую! +100!!!
Чарівниця - Втілення традицій у сучасності - 2012
|
|
| |
lady-v | Дата: Понеділок, 2013-12-30, 10:55 PM | Повідомлення # 125 |
Мудра людина
| Цитата Afinna ( ) Ось і ще одна обкладинка в дорозі до своєї нової власниці Яка приємна на вигляд!
Моя майстерня
Жінки діляться на п'ять вікових груп: 1) дівчинка 2) дівчина 3) молода жінка 4) молода жінка 5) молода жінка
"Чарівниця форума-2010: допомога новачкам" Чарівниця - Майстриня вишивання і добра душа форуму - 2012
|
|
| |
Afinna | Дата: Середа, 2014-01-01, 5:30 PM | Повідомлення # 126 |
побратим
| lady-v, Zeta, Tana, Irina_SV, дякую вам, дівчата, за теплі слова! Але ще не всіх ощасливили, не встигли...Ми не чарівники, а лише вчимося (с), тому, як Юлечка каже, р-а-а-а-з чарівною паличкою і всьо - не вийшло Але попереду ще довге, приємне, тепле спілкування з великою кількістю свят і просто чудових приводів для подарунків!
А поки що радіємо святковим вихідним дням в колі родини Ось в такій чудовій казковій (рукотворній) компанії ми зустріли Новий рік! Такі приємні подарунки, яким так щиро радію!!!! Казкова новорічна ніч!
Повідомлення відредагував Afinna - Середа, 2014-01-01, 5:37 PM |
|
| |
lady-v | Дата: Середа, 2014-01-01, 6:06 PM | Повідомлення # 127 |
Мудра людина
| Цитата Afinna ( ) Ось в такій чудовій казковій (рукотворній) компанії ми зустріли Новий рік! Ух, ти! Як гарно, і фотографія - вищий клас!
Моя майстерня
Жінки діляться на п'ять вікових груп: 1) дівчинка 2) дівчина 3) молода жінка 4) молода жінка 5) молода жінка
"Чарівниця форума-2010: допомога новачкам" Чарівниця - Майстриня вишивання і добра душа форуму - 2012
|
|
| |
вишивалочка | Дата: Середа, 2014-01-01, 7:35 PM | Повідомлення # 128 |
побратим
| Інно та Андрій! Щастя родині, здоров,я на 1000 р. наперед.. злагоди, творчого натхнення, здоров,я та Великого Щастя! Ви здійснили бажання напевно майже всіх форумчанок
|
|
| |
|
Ролічок | Дата: П`ятниця, 2014-01-03, 2:16 AM | Повідомлення # 130 |
Мудра людина
| Afinna, ох які гарні обкладинки! і вишиті і не вишиті! як співав Висоцький - "я Вань такую же хочу" по-доброму заздрю вашим друзям - будуть мати таку красу!
|
|
| |
Afinna | Дата: П`ятниця, 2014-01-03, 11:07 PM | Повідомлення # 131 |
побратим
| Ролічок, Zeta, вишивалочка, lady-v, Дякую! Цитата вишивалочка ( ) Ви здійснили бажання напевно майже всіх форумчанок Людо, майже... але, виявляється, ще не всіх Але я працюватиму Дякую вам за чудові побажання!!!
Цитата Zeta ( ) ведмедики з зайчиком - чия робота? - бо інші роботи пізнали! Таню, це моя приятелька-тезка Інна (у неї ляльок на подарунки і для дівчат наших брала). Вона для мене неперевершений Майстер по такім іграшкам! Як піду в гості, так і не можу встояти! Ведмедики - то вона шила сімейну пару саме під нас з чоловіком Перед святами зустрілися, отримала своїх ведмежат, а тут ще побачила у неї зайку-дівчинку і не змогла вже випустити з рук - довелося купити! Вона така чудна, така собі Катя Пушкарьова (чомусь так Інна вирішила). Поки що лише головному портрета зробила
Цитата Ролічок ( ) як співав Висоцький - "я Вань такую же хочу" Ролічок , це ми швиденько і з радістю!!
Повідомлення відредагував Afinna - П`ятниця, 2014-01-03, 11:47 PM |
|
| |
Zeta | Дата: П`ятниця, 2014-01-03, 11:10 PM | Повідомлення # 132 |
Мудра людина
| Цитата Afinna ( ) Таню, це моя приятелька-тезка Інна (у неї ляльок на подарунки і для дівчат наших брала). Вона для мене неперевершений Майстер по такім іграшкам! ну тепер.як їхатиму до свого нуцика - буду знати.у кого замовляти подаруночок
|
|
| |
Kaluna | Дата: П`ятниця, 2014-01-03, 11:19 PM | Повідомлення # 133 |
Мудра людина
| Цитата Ролічок ( ) як співав Висоцький - "я Вань такую же хочу" А я вже отримала!!!! і ведмедика також Тішусь як дитина, усмішка на пів обличчя (насправді, думаю що ширша :)))) Afinna, можна я і вашій майстерні повихваляюсь подарунками, вони надзвичайно гарні та затишні і не дозволяють бути скромною
Чарівниця - Скарбничка старожитностей та екскурсій - 2012
Повідомлення відредагував Kaluna - Субота, 2014-01-04, 0:34 AM |
|
| |
Afinna | Дата: П`ятниця, 2014-01-03, 11:26 PM | Повідомлення # 134 |
побратим
| Цитата Zeta ( ) ну тепер.як їхатиму до свого нуцика - буду знати.у кого замовляти подаруночок Таню, з радістю здам всі "явки і паролі" Це буде гарний подарунок!!!
Цитата Kaluna ( ) Тішусь як дитина, усмішка на пів обличчя (насправді, думаю що ширша :)))) Afinna, можна я і вашій майстерні повихваляюсь подарунками, вони надзвичайно гарні та затищні і не дозволяють бути скромною Олю, як приємнооооо Так хотіли тобі догодити! Так добре, що трошки порадували, що є привід посміхатись! А обкладинки хай використовуються! Я ще нашию, бо це єдине, що так гарно виходить Ведмедик, видно, щасливо живе А орхідея яка - КРАСА!!!
|
|
| |
Afinna | Дата: Субота, 2014-01-04, 7:18 PM | Повідомлення # 135 |
побратим
| Новий рік почала з нового: спроби пошиття гаманця з фермуаром Дякую нашій Олі Kaluna за подарунок парочки фермуарів на форумівці, бо я б так і не наважилась придбати! До себе (для себе щось пошити) ніяк час та руки не доходили, а от тепер все склалося Тож нарешті я і для себе пошила обкладинку, а до неї гаманець з фермуаром! Тішуся...
|
|
| |
|
Kaluna | Дата: Субота, 2014-01-04, 7:54 PM | Повідомлення # 137 |
Мудра людина
| Цитата Afinna ( ) Тож нарешті я і для себе пошила обкладинку, а до неї гаманець Не перевершено, як завжди Гарний початок нового року! Цитата Afinna ( ) Ведмедик, видно, щасливо живе і додає щасливих хвилин мені Цитата Afinna ( ) А орхідея яка - КРАСА!!! Дякую, вони в цьому році якось особливо щедрі - всі чотири вазони цвітуть рясно-рясно і одночасно
Чарівниця - Скарбничка старожитностей та екскурсій - 2012
|
|
| |
irinka-vitaminka | Дата: Субота, 2014-01-04, 10:11 PM | Повідомлення # 138 |
побратим
| дуже-дуже кльовий гаманець, сама на ті фермуари облизуюсь)))
http://vk.com/id201987262
|
|
| |
Bullet | Дата: Неділя, 2014-01-05, 0:12 AM | Повідомлення # 139 |
маніяк графічних ліній
Група: Администраторы
| Afinna, подивилась на рукотворну компанію: зайка справді схожа на Катю Пушкарьову Але які милі іграшки! Інночко, ваша-іннина овечка стоїть у мене на почесному місці, дякую
Чарівниця - Берегиня форуму - 2012 моя майстерня на форумі Приватна скринька на форумі заповнена. Пишіть тільки на elisa@ukr.net
|
|
| |
Ролічок | Дата: Неділя, 2014-01-05, 0:14 AM | Повідомлення # 140 |
Мудра людина
| Afinna, гарно! фермуар добре вписався! ну що тут скажеш - талант!
|
|
| |