Майстерня Пташечки (nosiknata)
|
|
nosiknata | Дата: П`ятниця, 2014-02-21, 0:44 AM | Повідомлення # 701 |
Мудра людина
Група: Перевірений користувач
Статус: Offline
| Цитата Bullet ( ) nosiknata, вибач, що зачепила тебе, бачу ти мене вже давно ігноруєш. Враховуючи сучасні події мені це ще більше сумно, але певно я вчинила щось, що ти також (як вище - Вікторія) сприйняла як дію проти тебе.
Боже борони, Лізо!! НЕ пиши такого і витри - я з 5 години ранку в мережі, через загиблих очі - як пампухи...дитина в шоці і без розуміння чого мама не витинаєкусудамитьвишиває - ніякого ігнору ТЕБЕ нема. Я тебе поважаю. Хоч сприйняття і справді у всіх різне.
Дівчата, люблю вас! Чоловік цілий день в центрі міста, події сьогоднішнього дня лишились для нього в телефонній трубці моїм голосом - мушу звільнити комп"ютер ( він у нас один на двох соціально активних членів сім"ї і одного малого ігромана:)
Координую конкурс "Світ вишивки Георгія Гараса"
|
|
| |
Bullet | Дата: П`ятниця, 2014-02-21, 0:57 AM | Повідомлення # 702 |
маніяк графічних ліній
Група: Администраторы
| видалено.
До речі, про мистецтво. Дівчата з Чернівців, думаю, ви розділите мою радість (у ці буремні дні - тим більше). Наша фастівська школа народної майстерності підписала договір про співпрацю і про прийом наших випускників до Вижницького коледжу дек.-прикладного мистецтва ім. Шкрібляка http://vkpm.org.ua на основі співбесіди (я не знаю, чи для всіх інших там взагалі є вступні іспити, але ми дуже тішимось такою співпрацею на офіційному рівні.
Ось і хороша новина про співпрацю регіонів нашої прекрасної країни (це я намагаюсь перестати плакати і закінчити день на позитивній ноті)
Всім бажаю миру та спокою!
Чарівниця - Берегиня форуму - 2012 моя майстерня на форумі Приватна скринька на форумі заповнена. Пишіть тільки на elisa@ukr.net
Повідомлення відредагував Bullet - П`ятниця, 2014-02-21, 3:09 PM |
|
| |
Afinna | Дата: П`ятниця, 2014-02-21, 2:25 AM | Повідомлення # 703 |
побратим
| Наталочко, співчуваю! Страшне горе! Ти знаєш наше з Андрієм ставлення до всього, що відбувається. Вже і так як можемо стримуємося, більше місяця не дописую на форумі. Нічого писати не хочу і не буду зараз, бо ображу деяких колег по форуму. Але й ставитися так само приязно, як було до тепер не зможу, на жаль. Я все розумію, всі мають право на свою особисту думку. Маю і я свою. Вічна пам"ять героям! Слава Україні!
|
|
| |
sovka | Дата: П`ятниця, 2014-02-21, 2:28 AM | Повідомлення # 704 |
побратим
| nosiknata, Хай земля буде пухом Толікові. Це була гарна людина. Дуже шкода, що за таких обставин загинули гарні люди, а погані (що б це не означало) житимуть далі і радітимуть життю...
Стосовно коментарів про події в країні - Це основна тема у всіх розмовах між усіма людьми. Ми думаємо про це, хвилюємось, розуміємо/не розуміємо, допомагаємо/ігноруємо, а відтак не можемо мовчати. Проте я переконана, що усі ми НЕ МАЄМО ані достовірної інформації, ані життєвого (читай - політичного) досвіду, щоб її перетравити, ані знань, щоб вступати у дискусії про те, що знаходиться поза межами нашого розуміння. Тому було б дуже добре, якби ми у подальшому жваво обговорювали переважно вишивання - тему, якою ми дійсно володіємо.
Час покаже - ЗА ЩО, ЧОМУ і НАВІЩО. Хтось бачить і знає відповідь вже зараз. До когось вона дійде (або не дійде) через багато років. Майте терпіння.
Bullet, радію вашому маленькому колективному досягненню. Залишилося тільки зробити "пробний" прийом у студенти.
|
|
| |
Bullet | Дата: П`ятниця, 2014-02-21, 2:51 AM | Повідомлення # 705 |
маніяк графічних ліній
| Цитата sovka ( ) Проте я переконана, що усі ми НЕ МАЄМО ані достовірної інформації, ані життєвого (читай - політичного) досвіду, щоб її перетравити, ані знань, щоб вступати у дискусії про те, що знаходиться поза межами нашого розуміння. абсолютно з вами погоджуюсь.
Чарівниця - Берегиня форуму - 2012 моя майстерня на форумі Приватна скринька на форумі заповнена. Пишіть тільки на elisa@ukr.net
|
|
| |
olgavasilevskia | Дата: П`ятниця, 2014-02-21, 3:23 AM | Повідомлення # 706 |
побратим
| Співчуваю...хто діток підніматиме...країна повинна пам"ятати героїв...Вони не з дуру-ні за гроші...вони не могли більше цього терпіти...я б теж пішла-але маю довжелезний хвіст...Тернопіль нам приклад!
|
|
| |
Lyubov | Дата: П`ятниця, 2014-02-21, 9:40 AM | Повідомлення # 707 |
Мудра людина
| Дорогая Наташенька! Вся наша семья с сочувствием и скорбью наблюдает за событиями, которые происходят не так далеко от нас, - на Украине. Очень жаль людей, сердце сжимается, когда видим в новостях, как оттаскивают раненых и убитых, рискуя своими жизнями. К сожалению, "человек властвует над человеком во вред ему"... Наш Создатель не может спокойно смотреть на то, как одни люди притесняют других. В Библии говорится, что "руки, проливающие невинную кровь" для него отвратительны. (Притчи 6:16,17). Тебе и твоей семье очень тяжело, как и многим семьям, оказавшимся в горниле этих ужасных событий. Конечно, "каждый знает свое бедствие и свою боль". Но будь уверена: мы не одни со своими проблемами - наш Создатель тоже знает о них. И поэтому Он с помощью своего Царства (небесного правительства) в скором будущем покончит со страданиями, которые выпали на долю каждого из нас. "Наш Отец на небесах, пусть святится твое имя. Пусть придет твое царство. Пусть твоя воля будет и на земле, как на небе". (Матфея 6:9,10).
|
|
| |
nosiknata | Дата: П`ятниця, 2014-02-21, 1:41 PM | Повідомлення # 708 |
Мудра людина
| Інно та Андрію, Олю, Лесю і Віко, дорога Любо і Оксано - обіймаю вас, кожне ваше слово додає мені життєвих сил!
Я дописую на форумі з 2009 року - ділюсь досвідом, підтримую, дружу ( наскільки це можливо віртуально), беру участь у конкурсах та сама їх організовую...
У СВОЇЙ темі написала про наболіле, бо форум і люди, що його наповнюють стали невід"ємною частиною мого життя - розуміють, розділяють, підтримують мою позицію та мені допомагають. Тому люди, які НЕ розуміють, НЕ розділяють, НЕ хочуть підтримати мою позицію і мені НЕ допоможуть - благаю вас, не мучте клавіатуру і не пишіть тут нічого - я не ображусь, просто НЕ хочу це все читати і НЕ маю можливості після вас тут прибрати!
Повідомлення відредагував nosiknata - П`ятниця, 2014-02-21, 1:44 PM |
|
| |
Bullet | Дата: П`ятниця, 2014-02-21, 2:54 PM | Повідомлення # 709 |
маніяк графічних ліній
| видалено.
Повідомлення відредагував Bullet - П`ятниця, 2014-02-21, 3:09 PM |
|
| |
nosiknata | Дата: П`ятниця, 2014-02-21, 3:07 PM | Повідомлення # 710 |
Мудра людина
| видалено
Повідомлення відредагував nosiknata - П`ятниця, 2014-02-21, 3:28 PM |
|
| |
nosiknata | Дата: П`ятниця, 2014-02-21, 3:10 PM | Повідомлення # 711 |
Мудра людина
| видалено
Повідомлення відредагував nosiknata - П`ятниця, 2014-02-21, 3:28 PM |
|
| |
Bullet | Дата: П`ятниця, 2014-02-21, 3:25 PM | Повідомлення # 712 |
маніяк графічних ліній
| Нема сенсу. Уже нічого не повернеш назад.
я роблю висновки по вчинках людей, а не по їх словах. Я більше ніколи не відпишусь тут. Дякую за величезний від тебе дарунок - книгу буковинських вишивок, я її гортаю щомісяця. Мені також прикро, що ніяка дружба неможлива відтепер. Це написано емоційно. Але мене дістало. Якби це вилилось ще пізніше, то було би гірше. Принаймі, ще можна щось переробити у форумі.
|
|
| |
nosiknata | Дата: П`ятниця, 2014-02-21, 3:30 PM | Повідомлення # 713 |
Мудра людина
| Цитата Bullet ( ) ніяка дружба неможлива відтепер право адміна
|
|
| |
Tana | Дата: Вівторок, 2014-02-25, 11:00 AM | Повідомлення # 714 |
Мудра людина
| Вшануємо Героїв своєю творчістю і працею. Наталю, дякую!
Наталка Пташинська nosiknata поцілила в серце. Пчілка. Пам'ять. Герої не вмирають! Вшануємо Героїв своєю творчістю і працею. Наталю, дякую! Перепрошую за емоції. Але це все вишивальне. Тому має бути тут.
Координую Довгобуд "Виплекана сорочка" Моя майстерня Чому закладинка – найкращий подарунок?! "Чарівниця-берегиня форума-2010" Чарівниця - Хранитель традицій і увіковічнювач їх в сучасності і майбутньому - 2012
|
|
| |
ТМК | Дата: Вівторок, 2014-02-25, 11:11 AM | Повідомлення # 715 |
Мудра людина
| Дуже пронизливо. Дякую!
"Чарівниця форума-2010: майстриня перенаборів"
|
|
| |
Світ-лана | Дата: Вівторок, 2014-02-25, 2:08 PM | Повідомлення # 716 |
друг
| Без сліз не глянеш... Герої не вмирають!
|
|
| |
Mtv | Дата: Вівторок, 2014-02-25, 4:37 PM | Повідомлення # 717 |
друг
| Наталю, щиро співчуваю! Слава Героям ! Вони завжди будуть у наших серцях!
|
|
| |
romannah | Дата: Середа, 2014-02-26, 0:40 AM | Повідомлення # 718 |
мешканець сайту
| тільки сьогодні зайшла на сторінки сайту- не в змозі оговтатись від усього. співчуваю всім серцем. підтримуйте друзів. підтримуймо одна одну. багато нас форумчанок оплакуємо своїх близьких. Слава Укараїні! (У нашій хаті не чути музики вже 3 місяці) Тримайся Наталочко і будь опорою для своєї подруги.
я всіх люблю
|
|
| |