Майстерня Пташечки (nosiknata)
|
|
Afinna | Дата: Субота, 2014-02-15, 7:34 PM | Повідомлення # 681 |
побратим
Група: Перевірений користувач
Статус: Offline
| Цитата nosiknata ( ) Навишивала трохи сердечок Цитата nosiknata ( ) "Етюд у кавових тонах" Яка краса!!! Комусь же сердечки звеселятимуть душу А етюд - справжній вишуканий, унікальний презент! Уявляю реакцію отримувачів цього шедевру! Наталко, ти чарівниця, бо за три дні і навіть одна недоспана ніч - це супершвидкість, яку й уявити складно мені, не те що зробити!!! Молодці!
|
|
| |
Киянка | Дата: Субота, 2014-02-15, 8:16 PM | Повідомлення # 682 |
мешканець сайту
| Цитата nosiknata ( ) Вирішили зробити кав"ярні, де зараз триває наша виставка, невеличкий сюрприз Шикарний сюрприз, Наталю! Молодець! І швидкість виконання вражаюча, і оформлення гармонійне, і статичні пейзажні обриси Чернівців. Так і проситься слоган із реклами "І нехай увесь світ зачекає..." Давай до конкурсу "Пий каву, чай і вишивай" виший пару кавоманці, щоб вона не наодинці кавувала за філіжаночкою. )))
|
|
| |
Irina_SV | Дата: Субота, 2014-02-15, 8:17 PM | Повідомлення # 683 |
мешканець сайту
| nosiknata, і сердечка, і картина - все таке довершене, своєрідне, з характером. Браво! Ну і звичайно - за швидкість Вашу- окремі аплодисменти!
"Життя цікаве та прекрасне - візьми від нього максимум" http://irynasv.blogspot.com/
|
|
| |
Oленка | Дата: Неділя, 2014-02-16, 1:49 PM | Повідомлення # 684 |
Мудра людина
| Супер швидко. Дуже спокійна і легка за настроем картина. Дісно сподобалась.
"Якось буде... - ніяк не буде!.." Галина Чайка (Лановенко)
|
|
| |
sovka | Дата: Вівторок, 2014-02-18, 10:35 PM | Повідомлення # 685 |
побратим
| nosiknata, Наталю, дуже гарні сердечка. Вистачає ж тебе на такі дрібниці... Кавова картинка - зачот! Ну ви і монстри, що справилися так швидко Респект багетній майстерні.
|
|
| |
Dmutrik09 | Дата: Вівторок, 2014-02-18, 11:25 PM | Повідомлення # 686 |
Мудра людина
| nosiknata, Пташинська , ти просто молодчинка! Супер! Все придумаєш щось таке цікавеньке і зробиш скореенько!
Моя майстерня ®
...Все життя у шитті і шиття, як життя! "Чарівниця-берегиня форума-2010" Чарівниця - Майстриня вишивання - 2012
|
|
| |
Zeta | Дата: Четвер, 2014-02-20, 2:28 AM | Повідомлення # 687 |
Мудра людина
| респект "Етюдові у кавових тонах"!!!!
Цитата Dmutrik09 ( ) Все придумаєш щось таке цікавеньке
Чарівниця - Втілення традицій у сучасності - 2012
|
|
| |
nosiknata | Дата: Четвер, 2014-02-20, 4:20 PM | Повідомлення # 688 |
Мудра людина
| Мамо, я не вернусь, Тут такі гарні люди, В моїх роздертих грудях час зупиняє плин... Знаєш, ця смерть комусь Правди уроком буде. Мамо, так вірив в чудо Твій непокірний син... Рідна моя, не плач, Сліз Твоїх я не вартий, Нині сумне, та завтра вітер розвіє дим, Спалимо геть до тла На волелюбних ватрах Наші одвічні ґрати, трішки лишень зажди! Мамо, прости мені, Як пробачала часто, Знаєш, не страшно впасти, гірше - коли проспав Мить для звитяг борні...
Мамо, мій обрій гасне, Я відчуваю ласку світлих очей Христа...
Світлій пам'яті загиблим за Україну.Додано (2014-02-20, 4:20 PM) --------------------------------------------- сьогодні застрелили Анатолія Корнеєва - друга нашої сім"ї, це його дочці Даші на весілля я вишивала рушники тихо схожу з розуму - ще скільки? ЗА ЩО?
вічна пам"ять
Координую конкурс "Світ вишивки Георгія Гараса"
|
|
| |
Bullet | Дата: Четвер, 2014-02-20, 4:24 PM | Повідомлення # 689 |
маніяк графічних ліній
Група: Администраторы
| Цитата nosiknata ( ) ЗА ЩО? це саме прикре питання, яке, боюсь, залишиться без відповіді.. Мої співчуття.
Чарівниця - Берегиня форуму - 2012 моя майстерня на форумі Приватна скринька на форумі заповнена. Пишіть тільки на elisa@ukr.net
|
|
| |
НаташаО | Дата: Четвер, 2014-02-20, 4:55 PM | Повідомлення # 690 |
Активіст форума
| nosiknata, прийміть і мої співчуття. Навіщо йдуть люди на майдан, я не можу зрозуміти, за смертю, хіба?Як там ця фраза- багаті чубляться, а в бідняків лоби тріщать. Оце зараз те і коїться. Кого з майдану , простих людей допустять до влади. Люди здуріли стали як зомбі.
|
|
| |
Окс0832 | Дата: Четвер, 2014-02-20, 6:02 PM | Повідомлення # 691 |
побратим
| НаташаО, невже у вас все зводиться до бажання влади? такі речі, як патріотизм, демократія тощо - вони вам геть незнайомі? хоча про що я... судячи з того, що ви писали раніше, ви уяви не маєте, які спарвді цінності у такій близькій і такій далекій Європі... Прости, Наталочко, що засмічую твою тему. я всім серцем переживаю за тих, хто зумів подолати у серці голос раба і пішов у темряву за наше майбутнє...
|
|
| |
Тетяна | Дата: Четвер, 2014-02-20, 7:09 PM | Повідомлення # 692 |
Активіст форума
| nosiknata, Наталю, прийміть наші щирі співчуття... За що - ви самі відповіли -Цитата nosiknata ( ) Знаєш, ця смерть комусьПравди уроком буде. Цитата nosiknata ( ) Нині сумне, та завтра вітер розвіє дим,Спалимо геть до тла На волелюбних ватрах Наші одвічні ґрати, трішки лишень зажди! Інше питання - ХТО. Наталю, сумуємо разом з вами... Київ сьогодні в жалобі. У нас теж море смертей. І жодного винного?
|
|
| |
Zeta | Дата: Четвер, 2014-02-20, 7:52 PM | Повідомлення # 693 |
Мудра людина
| Цитата nosiknata ( ) Світлій пам'яті загиблим за Україну Героям слава! і Вічна пам"ять!
Чарівниця - Втілення традицій у сучасності - 2012
|
|
| |
nosiknata | Дата: Четвер, 2014-02-20, 7:55 PM | Повідомлення # 694 |
Мудра людина
| криваві сторінки історії... на наших молитвах тримається клаптик землі в серці столиці
дівчата, дякую всім хто співчуває пишіть мені у приват, будь-ласка
|
|
| |
lady-v | Дата: Четвер, 2014-02-20, 9:11 PM | Повідомлення # 695 |
Мудра людина
| Наталко, прийми і мої співчуття... Більше не маю, що сказати... І сльози вже скінчились. НаташаО, краще б Ви нічого не писали... ніж таке.
Моя майстерня
Жінки діляться на п'ять вікових груп: 1) дівчинка 2) дівчина 3) молода жінка 4) молода жінка 5) молода жінка
"Чарівниця форума-2010: допомога новачкам" Чарівниця - Майстриня вишивання і добра душа форуму - 2012
|
|
| |
Bullet | Дата: Четвер, 2014-02-20, 10:46 PM | Повідомлення # 696 |
маніяк графічних ліній
| lady-v, спокій, просто спокій. це лише відмінна від вашої думка, не більше. Люди мають право думати і писати, поки це не переходить межі закону.
я теж видалила у себе повідомлення. які сприймаються (на мій упереджений погляд) неадекватно моїм припущенням... Ще серед нас не вистачало розбрату.
Чарівниця - Берегиня форуму - 2012 моя майстерня на форумі Приватна скринька на форумі заповнена. Пишіть тільки на elisa@ukr.net
|
|
| |
lady-v | Дата: Четвер, 2014-02-20, 10:55 PM | Повідомлення # 697 |
Мудра людина
| Bullet, Лізо прикро під виглядом співчуття читати думку (відмінну від моєї) що та людина, що загинула, загинула через жадобу мати владу. І це ж стосується всіх загиблих (за моєю відмінною думкою ) Вибач, якщо щось не так. Я досі мовчала, вишивала, ходила на Тернопільський майдан, купувала і передавала ліки і шовний матеріал на Київ, приходила додому, і знов вишивала, бо вишивка - моє заспокоєння, а це... мене вибило з колії. Вибач. І, Наталко, теж вибач мене...
Моя майстерня
Жінки діляться на п'ять вікових груп: 1) дівчинка 2) дівчина 3) молода жінка 4) молода жінка 5) молода жінка
"Чарівниця форума-2010: допомога новачкам" Чарівниця - Майстриня вишивання і добра душа форуму - 2012
|
|
| |
nosiknata | Дата: Четвер, 2014-02-20, 11:02 PM | Повідомлення # 698 |
Мудра людина
| Обіймаю тебе, Віко!! Горда моїм Тернополем!!
|
|
| |
Oленка | Дата: Четвер, 2014-02-20, 11:35 PM | Повідомлення # 699 |
Мудра людина
| nosiknata, Наталочко, прийми і моі співчуття. Я співпереживаю і переживаю. Які б різні думки ми не мали, смерть від кулі не можна виправдати. Передай сім'і загиблого моі співчуття. Я за вас молюсь. Тримайся, тримайтесь.тримаймось... "якось буде, ніяк ре буде" хочется щоб був мир...
"Якось буде... - ніяк не буде!.." Галина Чайка (Лановенко)
|
|
| |
Bullet | Дата: П`ятниця, 2014-02-21, 0:02 AM | Повідомлення # 700 |
маніяк графічних ліній
| видалено.
|
|
| |