Творчі посиденьки зі Штинькою
|
|
shtynka | Дата: Четвер, 2010-11-25, 11:42 AM | Повідомлення # 1 |
Мудра людина
Група: Перевірений користувач
Статус: Offline
| Ласкаво прошу до мене в гості!
Живу у славному місті Запоріжжі, рада буду знайти однодумців зі свого міста чи десь неподалік, можливо для міні-форумівок за чашкою смачного чаю, соку, кави чи хто що полюбляє На півдні України є певний дефіцит україномовного середовища та людей із українською самоідентифікацією. Тому рада буду поповнити коло своїх українських (і не тільки) друзів
Маю свою невеличку родину - чоловіка та синочка 2 рочки, а також дуже широку географію родичів по всій Україні та за її межами. Творити для рідних і близьких людей щось, наділене теплом своїх рук - то основна діяльність у вишиванні, яку я практикую. Гроші заробляти таким чином не пробувала, можливо колись до того виросту як вишивальниця та рукодільниця )))
В реальному житті я інженер, що тісно пов"язаний із комп"ютерною технікою. Була я і адміністратором, і викладачем спец.дисциплін, цікавлюсь дизайном, графікою, відео, останнім часом пробую реалізувати себе в спорідненій сфері, ближчій до програмування.
Можливо, комусь видасться це перше повідомлення надто відвертим - але для мене за ті декілька років, що я тут на форумі, ця веб-спільнота стала рідною, а багатьох постійних форумчан бачила у реалі і я просто в захваті від цих людей. Дівчата, ви для мене як окрема родина однодумців, захоплених як і я українськими традиціями, народними ремеслами, і просто щирі душевні люди! За це ВЕЛИКЕ ДЯКУЮ всім, без кого цього форуму не було би!
Моя майстерня
Повідомлення відредагував shtynka - Вівторок, 2012-09-25, 4:57 PM |
|
| |
Irina_SV | Дата: Четвер, 2014-01-30, 5:56 PM | Повідомлення # 541 |
мешканець сайту
| shtynka, головна прикраса тут - Ваш синочок!
"Життя цікаве та прекрасне - візьми від нього максимум" http://irynasv.blogspot.com/
|
|
| |
shtynka | Дата: Понеділок, 2014-02-17, 12:56 PM | Повідомлення # 542 |
Мудра людина
| Маю новий цікавий досвід участі у фотопроекті. Давно мали таку задумку з подругою, звісно вона молодець, що все організувала, я допомогла чим змогла. У сесії не обійшлось і без цікавих реквізитів, окрема подяка Ані Шевченко за її неймовірну мотанку, буде фото ))) А ось я
Моя майстерня
|
|
| |
shtynka | Дата: Понеділок, 2014-02-17, 1:00 PM | Повідомлення # 543 |
Мудра людина
| і маленькі україночки з лялечками від Жанни Капшук та Анни Шевченко )) Рушник мій весільний, під моїм же глечиком ))) А стілець застелений вишивками моєї бабусі, тканинка вишивалась до ліжка.
Моя майстерня
|
|
| |
nosiknata | Дата: Понеділок, 2014-02-17, 1:03 PM | Повідомлення # 544 |
Мудра людина
| Дуже гарні фото! А діти - як квіти!
Координую конкурс "Світ вишивки Георгія Гараса"
|
|
| |
Tana | Дата: Понеділок, 2014-02-17, 3:43 PM | Повідомлення # 545 |
Мудра людина
| Який вдалий досвід, Таню, вітаю!
Координую Довгобуд "Виплекана сорочка" Моя майстерня Чому закладинка – найкращий подарунок?! "Чарівниця-берегиня форума-2010" Чарівниця - Хранитель традицій і увіковічнювач їх в сучасності і майбутньому - 2012
|
|
| |
Киянка | Дата: Понеділок, 2014-02-17, 3:58 PM | Повідомлення # 546 |
мешканець сайту
| shtynka, чудова фотосесія! Практикуйте далі. Це ж спогади на все життя.
|
|
| |
shtynka | Дата: Понеділок, 2014-02-17, 4:25 PM | Повідомлення # 547 |
Мудра людина
| дякую дівчата, сподіваюсь будуть ще цікаві проекти ))) треба запасатись вишиванкою гарною, в свою стареньку влізла зі скрипом, не стала і вдягати, треба нову терміново )))
Моя майстерня
|
|
| |
Irina_SV | Дата: Понеділок, 2014-02-17, 10:37 PM | Повідомлення # 548 |
мешканець сайту
| shtynka, неймовірно чарівні фото !!!
"Життя цікаве та прекрасне - візьми від нього максимум" http://irynasv.blogspot.com/
|
|
| |
Oленка | Дата: Понеділок, 2014-02-17, 11:28 PM | Повідомлення # 549 |
Мудра людина
| Танюша, ти просто красунечка. Глечик виглядає дуже старовинно, в поєднанні з твоїм рушником, і так гарно вбраними дітками, повне досягнення атмосфери старовинної української хати.
"Якось буде... - ніяк не буде!.." Галина Чайка (Лановенко)
|
|
| |
Сестра_Юлія | Дата: Вівторок, 2014-02-18, 3:19 AM | Повідомлення # 550 |
Мудра людина
| Цитата Oленка ( ) Танюша, ти просто красунечка. Oленка, приєднуюсь! Таня страшенно класна на фото й в житті. треба йти в моделі
|
|
| |
НаташаО | Дата: Вівторок, 2014-02-18, 3:47 AM | Повідомлення # 551 |
Активіст форума
| shtynka, ви дійсно гарна не знаю як в житті, не бачилась, а на фото - супер. Думаю, що в житті ще гарніші. І не говоріть, що ви повні, це не про вас
|
|
| |
Ролічок | Дата: Вівторок, 2014-02-18, 10:05 AM | Повідомлення # 552 |
Мудра людина
| shtynka, гарні фото!
Чарівниця - Втілення традицій у сучасності - 2012
|
|
| |
shtynka | Дата: Вівторок, 2014-02-18, 12:00 PM | Повідомлення # 553 |
Мудра людина
| Приємно дуже, захвалили ))) Глечик правда цікавий, ручна робота Олександра Михайленка, замовляла в інтернет магазині. Для фотосесії те що треба, а от користувати в побуті виявився не дуже вдалим... може такий екземпляр трапився. Але не буду тут негатив сіяти, хочеться трохи радості. Дякую всім, хто завітав та висловився, а щодо моєї зовнішності - звичайна собі людина, зі своїми комплексами та вадами. Тут заслуга найбільше моєї подруги-фотографа, яка будь з кого зробить топ-модель світового класу. Отак трохи прорекламую, хто в зоні досяжності нашої країни, тим більше близько до Запоріжжя - звертайтесь. Клієнти зайвими для Яночки не будуть, а співвідношення послуг ціна/якість не має рівних. Особливо якщо маєте малявочку від 0 до 20 днів народження, ці її фото мене просто заворожують http://yanalev-photo.com/.
Цьом цьом цьом усім!
Повідомлення відредагував shtynka - Вівторок, 2014-02-18, 12:04 PM |
|
| |
Kaluna | Дата: Середа, 2014-02-19, 0:18 AM | Повідомлення # 554 |
Мудра людина
| shtynka, гарні фото! Іви гарненні!!! Дякую за позитив! Щастя і гарної долі!
Чарівниця - Скарбничка старожитностей та екскурсій - 2012
|
|
| |
Bullet | Дата: Середа, 2014-02-19, 1:16 AM | Повідомлення # 555 |
маніяк графічних ліній
Група: Администраторы
| Цитата shtynka ( ) Маю новий цікавий досвід участі у фотопроекті. Давно мали таку задумку з подругою, звісно вона молодець, що все організувала, я допомогла чим змогла. У сесії не обійшлось і без цікавих реквізитів, окрема подяка Ані Шевченко за її неймовірну мотанку, буде фото ))) А ось я Цитата shtynka ( ) і маленькі україночки з лялечками від Жанни Капшук та Анни Шевченко )) Боже, які фото, які діти КРАСА!!!!!!!!!! Таня, вітаю з новим досвідом!
Чарівниця - Берегиня форуму - 2012 моя майстерня на форумі Приватна скринька на форумі заповнена. Пишіть тільки на elisa@ukr.net
|
|
| |