Прикраси
|
|
Tana | Дата: Субота, 2013-08-31, 5:22 PM | Повідомлення # 61 |
Мудра людина
Група: Перевірений користувач
Статус: Offline
| Про головні убори і прикраси ХІ-ХІІІ ст тут
Координую Довгобуд "Виплекана сорочка" Моя майстерня Чому закладинка – найкращий подарунок?! "Чарівниця-берегиня форума-2010" Чарівниця - Хранитель традицій і увіковічнювач їх в сучасності і майбутньому - 2012
|
|
| |
Bullet | Дата: Неділя, 2013-09-01, 1:51 PM | Повідомлення # 62 |
маніяк графічних ліній
Група: Администраторы
| Tana, дякую за чудове посилання!
А ми вчора ходили на "Велике та величне" і там були давньо-руські колти.. це я так, теж про прикраси
Чарівниця - Берегиня форуму - 2012 моя майстерня на форумі Приватна скринька на форумі заповнена. Пишіть тільки на elisa@ukr.net
|
|
| |
|
ulyafare | Дата: Четвер, 2013-09-12, 5:26 PM | Повідомлення # 64 |
побратим
| Дякую, Mod, дуже доречно, цікаві прикраси!
|
|
| |
|
Afinna | Дата: П`ятниця, 2013-09-13, 11:07 PM | Повідомлення # 66 |
побратим
| Mod, дякую! Надзвичайна краса! Гарна "порція"!!! Не перестаю дивуватися і захоплюватися розмаїттям такого пласту нашої культури, як прикраси! Який був смак, цінування краси, почуття гідності! Ще раз дякую, Надю!!!
|
|
| |
|
|
Tana | Дата: П`ятниця, 2013-11-08, 3:01 PM | Повідомлення # 69 |
Мудра людина
|
Координую Довгобуд "Виплекана сорочка" Моя майстерня Чому закладинка – найкращий подарунок?! "Чарівниця-берегиня форума-2010" Чарівниця - Хранитель традицій і увіковічнювач їх в сучасності і майбутньому - 2012
|
|
| |
Tana | Дата: П`ятниця, 2013-11-08, 3:12 PM | Повідомлення # 70 |
Мудра людина
|
|
|
| |
|
Tana | Дата: П`ятниця, 2013-11-08, 3:26 PM | Повідомлення # 72 |
Мудра людина
|
|
|
| |
Irina_SV | Дата: П`ятниця, 2013-11-08, 5:23 PM | Повідомлення # 73 |
мешканець сайту
| Tana, Таню, дякую за віртуальну екскурсію! Думаю, для бажаючих відвідати цікаві місця - Ви викладаєте неоціненну інформацію!
"Життя цікаве та прекрасне - візьми від нього максимум" http://irynasv.blogspot.com/
Повідомлення відредагував Irina_SV - П`ятниця, 2013-11-08, 5:25 PM |
|
| |
ulyafare | Дата: Неділя, 2013-11-10, 1:37 AM | Повідомлення # 74 |
побратим
| Таню, ми з Тобою на одній хвилі! Пару тижнів тому була в Лаврі і вирішила завітати в музей декоративного мистецтва. Рушники вразили, біля одного в кутку простояла хвилин десять, мабуть. Ще зі скла вироби неймовірні, одяг, загалом усе дуже сподобалось і страшенно жалкувала, що не взяла з собою фотоапарат. Просто дякую від душі! А рушників фото Ти часом не маєш, не йде з голови мені той червоний?
|
|
| |
MayaErnst | Дата: Середа, 2013-11-20, 3:02 AM | Повідомлення # 75 |
перехожий
Група: Користувачі
| маю дуже цікаву книжку "Українські народні прикраси з бісеру" Олена Федорчук. якщо комусь потрібно, вішлю на імейл.
дуже багато ілюстрацій, а тако схеми та детальне описання технік
|
|
| |
Tana | Дата: Середа, 2013-11-20, 10:35 AM | Повідомлення # 76 |
Мудра людина
| MayaErnst, прошу книжку на tana-sribna@mail.ru Особливо цікаві зараз бісерні прикраси Київщини.Дякую!
|
|
| |
Яга | Дата: Середа, 2014-01-15, 10:47 PM | Повідомлення # 77 |
побратим
| Дукачі із зібрання музею Якубовських http://www.yakubovski.com/br5.html
мене можна знайти у фейсбук; також я викладаю фото на google+ Бажаю всім успіхів
|
|
| |
Сестра_Юлія | Дата: Середа, 2014-01-15, 11:04 PM | Повідомлення # 78 |
Мудра людина
| MayaErnst, і мені книжку про прикраси. Теж цыкавлюсь бісерними. juliar2006@ukr.net
|
|
| |
Яга | Дата: Субота, 2014-01-25, 8:17 PM | Повідомлення # 79 |
побратим
| Книга, про яку говорить MayaErnst, є на Гуртом-толоці :
мене можна знайти у фейсбук; також я викладаю фото на google+ Бажаю всім успіхів
Повідомлення відредагував Яга - Неділя, 2014-01-26, 2:02 AM |
|
| |
@ськ@ | Дата: Четвер, 2014-05-22, 6:57 PM | Повідомлення # 80 |
відвідувач
| Дівчата,а хто може порадити,де можна купити коралі з дукатами? Ну хоч би і не старовинні,але гарні (не пластикові),щоб з вишиванкою носити. Хоч я і народилась в Україні,але в мене тількі чверть української крові і ніяких речей мені в приданне немає,ані вишивок,ані намиста. Так що все що хочу мати я мушу вишивати або купляти самостійно.((
МІЙ БЛОГ: http://nakrauzemli.blogspot.com/
|
|
| |