Етнічна вишивка (по регіонах України)
|
|
|
yuhim | Дата: Середа, 2014-06-04, 5:20 PM | Повідомлення # 302 |
перехожий
Група: Користувачі
Статус: Offline
| Chere6nya, Добрий день. Мене цікавить сокальська вишивка. Я шукала на файлообміннику але там немає. Якщо можна яб хотіла якось подивитись матеріали семінару.
|
|
| |
Bullet | Дата: Четвер, 2014-06-05, 0:13 AM | Повідомлення # 303 |
маніяк графічних ліній
Група: Администраторы
| Цитата yuhim ( ) Chere6nya, Добрий день. Мене цікавить сокальська вишивка. Я шукала на файлообміннику але там немає. Якщо можна яб хотіла якось подивитись матеріали семінару. будь ласка, звертайтесь до конкретного форумчанина через приватні повідомлення Так більша вірогідність отримання відповіді на ваші питання!
Чарівниця - Берегиня форуму - 2012 моя майстерня на форумі Приватна скринька на форумі заповнена. Пишіть тільки на elisa@ukr.net
|
|
| |
Voloshka | Дата: Неділя, 2014-06-29, 12:41 PM | Повідомлення # 304 |
друг
Група: Перевірений користувач
| Цитата KS11 І з татової , і із маминої сторони -я сіверянка, Чернігівська область (Козелецький, Ічняньський, Сріблянський та Чернігівський райони) Потрапила на цей ресурс саме в процесі пошуку вишиваних сорочок. Цитата KS11 Якщо мені вдасться знайти сорочку іменно з даних районів і давнішу за 18 століття - буде чудово...
Як і обіцяла, повернулась додому і нафотографувала сорочок із книги Вишивка Чернігівщини з цих районів, тільки думаю, що краще було б розмістити фото в цій темі, що спеціально для цього призначена, ніж у Довгобуді
Буду викладати частинами :)
|
|
| |
Voloshka | Дата: Неділя, 2014-06-29, 12:44 PM | Повідомлення # 305 |
друг
| Друга частина:
|
|
| |
Voloshka | Дата: Неділя, 2014-06-29, 12:48 PM | Повідомлення # 306 |
друг
| Третя частина:
|
|
| |
Voloshka | Дата: Неділя, 2014-06-29, 12:51 PM | Повідомлення # 307 |
друг
| Четверта частина:
|
|
| |
Bullet | Дата: Понеділок, 2014-06-30, 12:01 PM | Повідомлення # 308 |
маніяк графічних ліній
Група: Администраторы
| Цитата Voloshka ( ) Як і обіцяла, повернулась додому і нафотографувала сорочок із книги Вишивка Чернігівщини з цих районів Дуже вам дякую, Волошко! А скажіть, це ж з когсь музею? Бо видно підписи під сорочками. З якого музею?
Чарівниця - Берегиня форуму - 2012 моя майстерня на форумі Приватна скринька на форумі заповнена. Пишіть тільки на elisa@ukr.net
|
|
| |
Voloshka | Дата: Понеділок, 2014-06-30, 2:34 PM | Повідомлення # 309 |
друг
| Bullet, Наскільки розумію, це Чернігівський історичний музей ім. В.В. Тарновського. В передмові йдеться про вивчення колекціï цього музею і авторські права на фото належать музею (якщо іл. це ілюстрація). Але я в цьому музеï не була, тому не можу сказати, що з цього знаходиться в експозиціï, а що - у фондах. Треба когось заслати перевірити
|
|
| |
KS11 | Дата: Середа, 2014-07-02, 1:46 PM | Повідомлення # 310 |
побратим
| Voloshka, Дуже, дуже дякую. В моїх планах є поїздка в Чернігів з відвідуванням музею ім Тарновського. надіюся, що все вийде як я запланувала. Сорочки на фото чудові.... Тільки я не розумію як можна відтворити таку красу... Буду вчитись
Мій щоденник http://siveryanka.blogspot.com/
|
|
| |
|
|
zetka | Дата: Вівторок, 2014-07-08, 0:52 AM | Повідомлення # 313 |
побратим
| Tana, які красиві сорочки! Дякую, що поділились, та ще й світлини такі, щоб роздивитись, як то воно шилось! То вже й від нас, певно, залежить, чи буде що нашим праправнукам на фестивалях роздивлятись))
|
|
| |
Tana | Дата: Вівторок, 2014-07-08, 8:12 AM | Повідомлення # 314 |
Мудра людина
| Цитата zetka ( ) від нас, певно, залежить, чи буде що нашим праправнукам на фестивалях роздивлятись)) zetka, влучно сказали! Шиємо-вишиваємо. Дякую!
Kaluna, красно дякую, дорогенька!
Координую Довгобуд "Виплекана сорочка" Моя майстерня Чому закладинка – найкращий подарунок?! "Чарівниця-берегиня форума-2010" Чарівниця - Хранитель традицій і увіковічнювач їх в сучасності і майбутньому - 2012
|
|
| |
Птичка | Дата: Вівторок, 2014-07-08, 8:23 AM | Повідомлення # 315 |
побратим
| Tana, Яка краса!!! Взір з першої сорочки я шукала і Nito4ka,навіть,зробила схему...Мрію відшити для себе :))) А це що за сорочки?Це там хтось продавав таке добро???
|
|
| |
Tana | Дата: Вівторок, 2014-07-08, 8:30 AM | Повідомлення # 316 |
Мудра людина
| Цитата Птичка ( ) Це там хтось продавав таке добро??? Так, але про сорочку нічого не знають.
Координую Довгобуд "Виплекана сорочка" Моя майстерня Чому закладинка – найкращий подарунок?! "Чарівниця-берегиня форума-2010" Чарівниця - Хранитель традицій і увіковічнювач їх в сучасності і майбутньому - 2012
|
|
| |
KS11 | Дата: Середа, 2014-07-16, 1:36 AM | Повідомлення # 317 |
побратим
| Всім гарного настрою. До Чернігова я поки що не доїхала, але дещо знайшла в Краєзнавчому музеї міста Остер, що на Козелечщині, Чернігівської області. Світлини з телефону, працівники за символічну плату дозволили зробити. Хотілося б мати світлини кращої якості.
|
|
| |
KS11 | Дата: Середа, 2014-07-16, 1:47 AM | Повідомлення # 318 |
побратим
| А ось ці красуні я знайшла в Козельці (Чернігівської області) Музей Історії ткацтва Чернігівщини http://museum.cult.gov.ua/kozelet....vschyny
|
|
| |
KS11 | Дата: Середа, 2014-07-16, 1:52 AM | Повідомлення # 319 |
побратим
| Продовжую з Музею історії ткацтва Чернігівщини
|
|