Рисунки для вишивання гладдьовими швами
|
|
Bullet | Дата: Понеділок, 2009-11-23, 6:40 PM | Повідомлення # 21 |
маніяк графічних ліній
Група: Администраторы
Статус: Offline
| Quote (МАРИШКА) Дуже дякую за малюнки, дівчата. Хочу теж додати трохи вишивка. Готувала для українського народного ансамблю "Узори" Прикріплення: 6753686.jpg(134Kb) тільки зараз чомусь побачила.. Дуже гарна вишивка, Мариша!!
Чарівниця - Берегиня форуму - 2012 моя майстерня на форумі Приватна скринька на форумі заповнена. Пишіть тільки на elisa@ukr.net
|
|
| |
vitali | Дата: Четвер, 2010-02-11, 3:46 PM | Повідомлення # 22 |
перехожий
Група: Користувачі
| Quote (Пасіонарія) А де можна придбати такий маркер? Можливо, я запізнилася зі своїми порадами, но відповіді на ваше питання я не бачила, а тому скажу: ці маркери продаються там,де товари для вишивання. Так і питайте - змиваємий маркер для тканини (канви). Вони є дуже різні, навіть є такі, що самі зникають через певний час. Є вони і в інтернеткрамницях.
|
|
| |
|
tanytryell | Дата: Субота, 2010-02-27, 1:54 PM | Повідомлення # 24 |
мешканець сайту
Група: Перевірений користувач
| Я вишиваю гладдю лише "з підкладкою" - перевела малюнок олівцем або маркером, можна навіть не весь одразу, а лише частину, - а потім дрібно-дрібро прошиваю швом "уперед голкою" всі контури, як зовнішні, так і внутрішні - для кожної деталі, навіть стебел і прожилок на листках. Як правило, ниткою кольору тканини. У разі потреби такий настил робиться по усій ширині елементу вишивки. Виходить дуже рельєфно, виразно - і якщо маркер або олівець витреться - не страшно. Копіювальний папір - це дуже зручно, але це не той папір, що для друкарських машинок абощо. Це спеціальний папір, який не мажеться і не сиплеться. І щоб перевести з його допомогою малюнок, треба докласти певного зусилля. От тільки його я тех давно не зустрічала...
|
|
| |
ganzya | Дата: Субота, 2010-02-27, 9:04 PM | Повідомлення # 25 |
Активіст форума
| схема
"Даром получили, даром давайте" ("Еванг. от Матф.", гл. Х, ст.8.)
|
|
| |
Dmutrik09 | Дата: П`ятниця, 2010-04-02, 8:50 PM | Повідомлення # 26 |
Мудра людина
| ganzya, такою гладдю і я би вишивала!Картинка -люкс! Анничко, ще би таких декілька схемок у такому стилі! Можна?
Моя майстерня ®
...Все життя у шитті і шиття, як життя! "Чарівниця-берегиня форума-2010" Чарівниця - Майстриня вишивання - 2012
|
|
| |
|
algo | Дата: Понеділок, 2010-04-26, 11:59 AM | Повідомлення # 28 |
побратим
| Ще декілька взорів:
Хом"як це не просто м"яке хутро, а й 10-20 Гб різних схем! Якщо руки золоті, то не важливо звідки вони ростуть.
|
|
| |
|
|
ganzya | Дата: Субота, 2010-07-10, 3:15 PM | Повідомлення # 31 |
Активіст форума
|
"Даром получили, даром давайте" ("Еванг. от Матф.", гл. Х, ст.8.)
|
|
| |
Bullet | Дата: Субота, 2010-10-30, 8:40 PM | Повідомлення # 32 |
маніяк графічних ліній
| питання до дівчат, що вишивають гладдю: а яких малюнків вам не вистачає для вишивки гладдю?
Чарівниця - Берегиня форуму - 2012 моя майстерня на форумі Приватна скринька на форумі заповнена. Пишіть тільки на elisa@ukr.net
|
|
| |
Українка | Дата: Субота, 2010-10-30, 8:59 PM | Повідомлення # 33 |
Активіст форума
| Bullet, мені не вистачає геометрії,малюнків для лічильної гладі,та маленьких простеньких квіточок та бордюрчиків - це все для сорочок )) Я гладдю люблю вишивати,але щось нескладне
"Чарівниця форума-2010: скарбник схем"
Повідомлення відредагував Українка - Субота, 2010-10-30, 9:05 PM |
|
| |
Bullet | Дата: Субота, 2010-10-30, 10:03 PM | Повідомлення # 34 |
маніяк графічних ліній
| Українка, ммм.. я питала з думкою про те, що могла би сама намалювати якісь орнаменти чи мотиви.. але лічильна гладь - це зовсім інше. Для мене це трохи страшно Малювати таке не пробувала. Гадаю, для того потрібно мати спершу великий досвід у вишиванні, а потім вже братись за малюнки...
|
|
| |
|
Юлия | Дата: Неділя, 2010-12-05, 10:54 AM | Повідомлення # 36 |
побратим
Група: Заблоковані
| Отут різні картинки для вишитття гладдю - підійдуть в дитячу. Додано (2010-12-05, 10:50 Am) --------------------------------------------- Тут також малюнки для гладі - зайчики і котики. Додано (2010-12-05, 10:54 Am) --------------------------------------------- І тут малюнки для гладі - новорічна тематика.
Навіть чорні полоси мого життя зроблені з шоколаду!
|
|
| |
|
Kaluna | Дата: Субота, 2011-01-01, 7:53 PM | Повідомлення # 38 |
Мудра людина
| Ось натрапила на величеньке зібрення візерунків 40 штук і опис та фото зібране з кількох цікавих джерел
Чарівниця - Скарбничка старожитностей та екскурсій - 2012
|
|
| |
|
|