Все для дітей та дитячої кімнати
|
|
Гномик | Дата: П`ятниця, 2009-12-04, 6:33 PM | Повідомлення # 41 |
відвідувач
Група: Перевірений користувач
Статус: Offline
| Привіт форумчанам. В вересні випадково потрапила на ваш сайт (сама ніколи не займалась вишивкою). Близько місяця переглядала форум. І от вирішила спробувати. Хочу показати, що вийшло (перша в моєму житті вишка). Знаю, що посилання неправильно зроблене, але в мне ще немає права вставляти ВВ-коди http://s52.radikal.ru/i135/0912/a5/9d50f6b08d64.jpg http://s40.radikal.ru/i087/0912/7b/f24f7af9d2f1.jpg
|
|
| |
veronika | Дата: П`ятниця, 2009-12-04, 8:22 PM | Повідомлення # 42 |
мешканець сайту
| Ці подушки моє Станіслави,любить з ними спати і на них.
"Чарівниця форума-2010: вишивальщиця з моторчиком"
|
|
| |
ganzya | Дата: Субота, 2009-12-26, 2:36 PM | Повідомлення # 43 |
Активіст форума
| Всі розмови не по темі видалені мною, на правах модератора. Якщо неясно або є питання усе в особисте повідомлення (кнопка РМ).
"Даром получили, даром давайте" ("Еванг. от Матф.", гл. Х, ст.8.)
|
|
| |
Іруся | Дата: Вівторок, 2009-12-29, 12:41 PM | Повідомлення # 44 |
друг
| Викладаю фото моєї молодшої донечки Мартусі .Їй тут 4місяці,а тепер вже 2 рочки.І така цікавинка:цей портретик я вишивала ,коли донечки ще не було(від когось відшивала).І відшиваючи,міркувала,що в такої маленької дитинки не можуть бути такі кучерики.І уявіть собі моє здивування,коли народилась наша Мартуся.Цей портретик став її фотографією.Єдина відмінність-очі,в нашої Мартусі-карі.Перед фотографуванням ми донечку трішки причесали,і кучерики не такі замітні.
|
|
| |
lakizka | Дата: Середа, 2009-12-30, 2:36 AM | Повідомлення # 45 |
побратим
| Quote (Bullet) Я нині вишиваю Марію з немовлям, теж вкладаю в цю роботу багато змісту Буду сподіватись на краще Це правильний підхід. А ми сподіваємось на хороші новини від нашої Лізи. Я за декілька місяців до моменту появи в мені дитинки також абсолютно випадково вишила картинку хлопчика, що пасе гусочок. Мене сестра попросила вишити одним діточкам вишивку і я тоді почала вишивати подушечку (мій теперішній довгобуд), але зрозуміла, що маю мало часу і купила зовсім випадково схемку того хлопяти і вишила швиденько ні про що не думаючи і навіть в планах нічого не маючи. Сестра вишивку так і не подарувала і вернула мені. А через рік я вже мала власного хлопчика. Тепер в планах вишити будинок, але вже свідомо вишивати-будувати його, та для цього напевно треба ще вишити щось для появи матеріальних ресурсів .
|
|
| |
Bullet | Дата: Середа, 2009-12-30, 4:45 AM | Повідомлення # 46 |
маніяк графічних ліній
Група: Администраторы
| Quote (pozitiv) Якщо знайдете вишивку, яка допоможе у привабленні грошей - діліться досвідом! Трошки поофтоплю (трошечки ж можна?) )) Але ж! Мене подібна думка пробила, коли я отримала третю пачку кави: може, треба було написати, що я люблю грошенята, може б прислали?)))))))))))) Насправді це жартома, бо кава, яку я отримала - геть уся - на різний смак. Так що я іще не відмвлюсь, якщо надішле хтось Але думка була, чесно кажу )))) Просто я не очікувала, що бажання можуть справджуватись:) Щодо *дитячої* вишивки моєї, то результат буде за пару днів. Робота йде шаленими темпами. Дам лінк на каринку і в цю тему. Бо та картина-вишивка не для дитячої кімнати, але для дітей. Для приваблення дітей в сім"ю :)))
Чарівниця - Берегиня форуму - 2012 моя майстерня на форумі Приватна скринька на форумі заповнена. Пишіть тільки на elisa@ukr.net
|
|
| |
Bullet | Дата: Середа, 2009-12-30, 12:28 PM | Повідомлення # 47 |
маніяк графічних ліній
| Quote (shtynka) Quote (Bullet)Для приваблення дітей в сім"ю :))) О-о, і я таке хочу! А можна скоріше фото в цю тему? тема Вишиваємо довгобуди :))
Чарівниця - Берегиня форуму - 2012 моя майстерня на форумі Приватна скринька на форумі заповнена. Пишіть тільки на elisa@ukr.net
|
|
| |
shtynka | Дата: Середа, 2009-12-30, 9:08 PM | Повідомлення # 48 |
Мудра людина
| Я так і думала... Нажаль, зовсім не люблю релігійної тематики... Але картина дуже гарна! Доречі, є ще така байка про "майже ідеального" Якщо іще хтось хоче привабити дітей у сім"ю - маю схему (хоча в мережі їх теж повно...) Доречі, непоганий сюжет для дитячої кімнати
Моя майстерня
|
|
| |
Bullet | Дата: Середа, 2009-12-30, 9:19 PM | Повідомлення # 49 |
маніяк графічних ліній
| Quote (shtynka) Я так і думала... Нажаль, зовсім не люблю релігійної тематики... Але картина дуже гарна! Дуже спірне питання щодо релігійності Жодних хрестів чи інших ознак релігії (будь-якої), ні орнаментів, ні іншої якоїсь семантики За бажанням, картину можна назвати Матір з немовлям Це моя мама називає її Марія з немовлям Також жодної ознаки іконності картини. Тому мене навіть трошки дратує і дуже дивує, чому всі розглядають роботу, як релігійну. Я позарелігійна Все, тема про інше. Я замовкаю:)))
|
|
| |
МарічкаКо | Дата: Субота, 2010-01-23, 7:58 PM | Повідомлення # 50 |
перехожий
| цікаві ідеї до втілення Правильно викладені фото. Прикро, що ігноруєте повідомлення від доглядачів форуму. Модератор Tana
бле́кворк
Повідомлення відредагував МарічкаКо - Субота, 2010-01-23, 7:59 PM |
|
| |
Іванночка | Дата: Середа, 2010-01-27, 10:14 PM | Повідомлення # 51 |
перехожий
| Ось такі ангелики прикрашають кімнату мого синочка: Якщо комусь потрібна схема, можу викласти.
|
|
| |
|
ganzya | Дата: Неділя, 2010-01-31, 2:00 AM | Повідомлення # 53 |
Активіст форума
| ця схема в PatternMaker схема
"Даром получили, даром давайте" ("Еванг. от Матф.", гл. Х, ст.8.)
|
|
| |
Bullet | Дата: Субота, 2010-02-06, 6:39 PM | Повідомлення # 54 |
маніяк графічних ліній
| отакі кролики-зайчики і дитяча абетка: додаю ще знайдених зайченят:
Повідомлення відредагував Bullet - Неділя, 2010-05-02, 11:31 PM |
|
| |
Tana | Дата: Середа, 2010-02-10, 10:38 AM | Повідомлення # 55 |
Мудра людина
| Сподоблись схемки тут
Координую Довгобуд "Виплекана сорочка" Моя майстерня Чому закладинка – найкращий подарунок?! "Чарівниця-берегиня форума-2010" Чарівниця - Хранитель традицій і увіковічнювач їх в сучасності і майбутньому - 2012
|
|
| |
Bullet | Дата: Середа, 2010-02-10, 3:35 PM | Повідомлення # 56 |
маніяк графічних ліній
| Всіх, хто має діток і/або вишиває для них, прошу СЮДИ для обговорення конкурса
|
|
| |
lakizka | Дата: Неділя, 2010-02-14, 2:58 PM | Повідомлення # 57 |
побратим
| Ось нарешті оформила картинку, про яку я писала раніше. Повісила над ліжечком синочка.
|
|
| |
Tana | Дата: Субота, 2010-02-20, 8:01 PM | Повідомлення # 58 |
Мудра людина
| Простенькі, але такі рідні персонажі тут
Координую Довгобуд "Виплекана сорочка" Моя майстерня Чому закладинка – найкращий подарунок?! "Чарівниця-берегиня форума-2010" Чарівниця - Хранитель традицій і увіковічнювач їх в сучасності і майбутньому - 2012
|
|
| |
|
Solya | Дата: Субота, 2010-04-10, 3:07 PM | Повідомлення # 60 |
перехожий
Група: Користувачі
| картинка додала ganzya схема в графіці та РМ
|
|
| |