Ялинкові прикраси: самостійні роботи форумчанок
|
|
Oленка | Дата: Неділя, 2012-03-11, 2:58 AM | Повідомлення # 61 |
Мудра людина
Група: Перевірений користувач
Статус: Offline
| Другий приз до lady-v, відправлений, в ньому вкладений приз глядацьких симпатій за Дитячі роботи, а також обіцяні мною нитки за перемогу у конкурсі торбинок. № LC092761938US. Вибачте будь ласка за затримку! Kaluna - Оля, почекай ще трошки, я запакувала до маминої посилки, скоро дійде. Може уже на наступному тиждні Shtynka - Таня, тобі теж трошки прийдеться зачекати, вибач будь ласка!
"Якось буде... - ніяк не буде!.." Галина Чайка (Лановенко)
|
|
| |
lady-v | Дата: Неділя, 2012-03-11, 12:14 PM | Повідомлення # 62 |
Мудра людина
| Quote (Oленка) Другий приз до lady-v, відправлений Дякую - чекатиму Ниточки обов'язково перешлю переможцям конкурсу торбинок Oленка, Мені подобається Ваша нова аватарка
Моя майстерня
Жінки діляться на п'ять вікових груп: 1) дівчинка 2) дівчина 3) молода жінка 4) молода жінка 5) молода жінка
"Чарівниця форума-2010: допомога новачкам" Чарівниця - Майстриня вишивання і добра душа форуму - 2012
|
|
| |
lady-v | Дата: Середа, 2012-03-28, 9:38 PM | Повідомлення # 63 |
Мудра людина
| Сьогодні принесли мені посилку від Оленки з далекої Америки з призами за новорічні конкурси: Мені за друге місце в конкурсі "Ялинкові прикраси: самостійні роботи форумчанок" багато захопливо приємних і корисних речей - ножнички, голочки і ниточки. ДЯКУЮ ОЛЮ!!!
Моя майстерня
Жінки діляться на п'ять вікових груп: 1) дівчинка 2) дівчина 3) молода жінка 4) молода жінка 5) молода жінка
"Чарівниця форума-2010: допомога новачкам" Чарівниця - Майстриня вишивання і добра душа форуму - 2012
|
|
| |
ElenFist | Дата: Середа, 2012-07-04, 12:11 PM | Повідомлення # 64 |
відвідувач
| А до мене приз так і не дійшов. Наша пошта не дуже добре працює, на жаль... я вже мала такий сумний досвід... Вагалася - чи писати... Але вирішила все ж написати, щоб не здаватися невдячною.
Повідомлення відредагував ElenFist - Середа, 2012-07-04, 12:13 PM |
|
| |
Oленка | Дата: П`ятниця, 2012-09-21, 9:38 PM | Повідомлення # 65 |
Мудра людина
| А я уже сама привезу. Прошу всіх хто не отримав написати кому де зручніше
"Якось буде... - ніяк не буде!.." Галина Чайка (Лановенко)
|
|
| |
Мирча | Дата: Понеділок, 2012-11-12, 5:13 PM | Повідомлення # 66 |
друг
| Чудові іграшки. Мабуть, прийму участь у наступному новорічному конкурсі.
Мирослава
Повідомлення відредагував Мирча - Понеділок, 2012-11-12, 5:17 PM |
|
| |