Ялинкові прикраси: самостійні роботи форумчанок
|
|
Оксана5 | Дата: Понеділок, 2012-01-16, 11:06 PM | Повідомлення # 41 |
побратим
Група: Перевірений користувач
Статус: Offline
| 18. Весняна краплиночка. 7. Ці прикраси - це розпис контурами. 1. Новорічне мереживо.
|
|
| |
a-stra | Дата: Середа, 2012-01-18, 7:33 PM | Повідомлення # 42 |
 Активіст форума
| 15 Танцююча ялинка. 18. Весняна краплиночка. 11. Фантазії у золотих тонах
"Всегда радуйтесь. Непрестанно молитесь. За все благодарите" 1 Фес. 5:16-18 )))))
Запрошую до моєї майстерні!
Повідомлення відредагував a-stra - Середа, 2012-01-18, 7:33 PM |
|
| |
Oленка | Дата: П`ятниця, 2012-01-20, 9:38 AM | Повідомлення # 43 |
 Мудра людина
| Це повідомлення просто щоб держати конкурс на першій сторінці Будь ласка голосуємо ще один день Також тут Дякую!!!
"Якось буде... - ніяк не буде!.." Галина Чайка (Лановенко)
|
|
| |
bulbashka_aero | Дата: П`ятниця, 2012-01-20, 6:29 PM | Повідомлення # 44 |
 побратим
| 11. Фантазії у золотих тонах 18. Весняна краплиночка. 2.Іграшка-гольничка
|
|
| |
Oленка | Дата: Неділя, 2012-01-22, 4:23 AM | Повідомлення # 45 |
 Мудра людина
| Голосування скінчилось! Всім дякую за участь - тим хто надіслав роботи і тим хто за них проголосував. На мій погляд конкурс удався, за виключенням невеликих помилочок припущених мною, як то забути викласти роботу, дуже прошу пробачити, як я уже писала раніше, дублюю приз автоматично. Два 18 номери, кумедія, і коли помітили, то виправляти було пізно. Але не дивлячись на всі не доліки конкурс пройшов, переможців визначено. Ура!!! Величезна подяка в підрахунку голосів форумчанці"Нінок", яка допомогла мені порахувати всі голоси, за допомогою Skype.Мамочко моя рідна, навіть через океан, ти завжди зі мною... Низкий уклін, тобі за твій час і підтримку!!!
Перші три місця призові. Перший приз  ДМС "25 кращих кольорів", ручка з чорнилом, яке зникає через 72 години самостійно, або такі чорнила, які змиваються водою після закінчення проекту, залежить від бажання переможців, знадобиться для багатьох видів рукоділля. І так як багато учасниць займаються "квилтінг"-трафарет для декоративної строчки. Якщо переможець "квилтінг" не займається я заміню трафарет на голочки для вишивання.
Другий і третій приз - одна з речей в першому призі: ДМС "25 кращих кольорів", ручка з чорнилом, яке зникає через 72 години самостійно, трафарет для декоративної строчки,або ножички, коротше на вибір переможців. Голоси розподілились таким чином: 7. Ці прикраси - це розпис контурами. -15 голосів ElenFist. 10. Льодяна фантазія - 14 голосів - lady-V 18. Весняна краплиночка. -13 голосів - Оленка. - надавати самій собі приз не цікаво, тому приз отримує 2.Іграшка-гольничка - 11 голосів Kaluna
Будь ласка, Lady-V і Kaluna, оберіть собі одну річ з існуючого призового фонду. Ця річ буде вашим призом за перше і друге місця + 2 моточки ДМЦ. Можна обрати такий, який Вам до вподоби
Всі хто витратив свій час на виготовлення робіт, фотографування і надсилання на конкурс, отримують заохочувальні приз 2 моточки ДМЦ (таблиця кольорів) або тут Можна обрати такий, який Вам до вподоби
11. Фантазії у золотих тонах sovka 15 Танцююча ялинка. cherry 9. Іграшки з макаронів jmiyushk. 1. Новорічне мереживо. Киянка 5. Смачна ялинка! Волиняночка 12. Cніговічки Катюня. 20.Традиційне нетрадиційно(Різдвяні писанки) Яга 3. Це моя ялинкова прикраса. Різдвяночка. .Катюня 18.( а)Яке Різдво без янголят? Лелітка 19. Веселі зайчики. - Лелітка 4. "М"які іграшки на ялинку". Сестра Юлія 17. Шовково-бісерна ялинкова карамель.- Bullet 6. "Золота рибка"- Волиняночка 8. Від усього серця. - cherry 16. "Квітка настрою" - Stynka 14. Ялинкові прикраси - - Shvaro4ka 13. Новорічні кульки. - Оленка
Дякую всім хто проголосував за мої роботи!
І ще, там за мною приз глядацьких симпатій у конкурсі Етно-торбинка, так от він десь загубився, я думаю, бо немає підтвердження про отримання. Так я його з цим всим разом і відправлю ще раз. Дякую дівчата, чекайте всі призи десь в березні, Будь ласка всі питання, що до призів і цього конкурсу направляйте в приват.
Питання до нашого дорого адміністратора Bullet/ Скільки може бути вага значка у підпис? ну щоб за перемогу в конкурсі вчепити.
Повідомлення відредагував Oленка - Неділя, 2012-01-22, 1:26 PM |
|
| |
sjana_if | Дата: Неділя, 2012-01-22, 4:42 AM | Повідомлення # 46 |
 мешканець сайту
| Вітаю ElenFist, lady-V, Kaluna з перемогою! Всі дівчата - молодці! роботи цікаві і настільки різні, що було складно вибирати! Оленка, чудовий і конкурс і призи!
|
|
| |
lady-v | Дата: Неділя, 2012-01-22, 11:32 AM | Повідомлення # 47 |
 Мудра людина
| Oленка, дякую за проведення конкурсу, і чудові призи. (можна мені ножнички ) А також дякую дівчата всім хто голосував за мою роботу Всі роботи представлені тут настільки чудові, що мені самій було важко зробити вибір
Моя майстерня
Жінки діляться на п'ять вікових груп: 1) дівчинка 2) дівчина 3) молода жінка 4) молода жінка 5) молода жінка
"Чарівниця форума-2010: допомога новачкам" Чарівниця - Майстриня вишивання і добра душа форуму - 2012
|
|
| |
Катюня | Дата: Неділя, 2012-01-22, 11:35 AM | Повідомлення # 48 |
 мешканець сайту
| Вітаю ElenFist, lady-V, Kaluna з перемогою! конкурс дивовижний!!!!!! Всі роботи чудові!
Я листоноша ЩАСТЯ!
|
|
| |
Oленка | Дата: Неділя, 2012-01-22, 11:40 AM | Повідомлення # 49 |
 Мудра людина
| Quote (lady-v) дякую за проведення конкурсу, і чудові призи. (можна мені ножнички ) Можна!!! Будуть Вам ножички.
|
|
| |
lady-v | Дата: Неділя, 2012-01-22, 12:53 PM | Повідомлення # 50 |
 Мудра людина
| ElenFist, Oленка, Kaluna, вітаю вас з перемогою (я з радощів зовсім розсіяна стала і забула вас привітати в минулому повідомленні )
Моя майстерня
Жінки діляться на п'ять вікових груп: 1) дівчинка 2) дівчина 3) молода жінка 4) молода жінка 5) молода жінка
"Чарівниця форума-2010: допомога новачкам" Чарівниця - Майстриня вишивання і добра душа форуму - 2012
|
|
| |
Tana | Дата: Неділя, 2012-01-22, 1:06 PM | Повідомлення # 51 |
 Мудра людина
| ElenFist, lady-V, Kaluna, вітаю з перемогами, з прикрасами, які створили свято Вам і всім, хто заглядав в цю тему. Оленка, дякую за оргроботу та красиві й корисні призи! Конкурс вдався на славу!
Координую Довгобуд "Виплекана сорочка" Моя майстерня Чому закладинка – найкращий подарунок?! "Чарівниця-берегиня форума-2010" Чарівниця - Хранитель традицій і увіковічнювач їх в сучасності і майбутньому - 2012
|
|
| |
Kaluna | Дата: Неділя, 2012-01-22, 1:55 PM | Повідомлення # 52 |
 Мудра людина
| Oленка, дякую за проведений конкурс! Красиві роботи, та ще й в такій кількості
Вітаю переможців з перемогою і всих учасників!
Всі прикраси надзвичайно цікаві, позитивні і такі різні. Мені голосувати було дуже важко
ДЯКУЮ всим, хто підтримав мої сердечка.
Чарівниця - Скарбничка старожитностей та екскурсій - 2012
|
|
| |
Shvaro4ka | Дата: Неділя, 2012-01-22, 11:38 PM | Повідомлення # 53 |
 друг
| Ну й гарні цього року у всіх ялиночки були! вітаю переможців!!
|
|
| |
romannah | Дата: Понеділок, 2012-01-23, 0:31 AM | Повідомлення # 54 |
 мешканець сайту
| Oленка, чудовий конкурс і призи -просто суперові. Ви хоч і далеко, але серцем вся в форумі разом з нами .роботи дуже красиві.
я всіх люблю
|
|
| |
Oленка | Дата: Понеділок, 2012-01-23, 0:44 AM | Повідомлення # 55 |
 Мудра людина
| Ще раз дякую всім за участь у конкурсі! Поздоровляю ElenFist, lady-V, Kaluna і себе, любу, з перемогою. Ще раз прошу, будь ласка передивіться всі свої повідомлення з відправленними на конкурс роботами, якщо там не вказана ваша адреса, будь ласка, відправте її окремим листом на konkursnavyshivanka@yahoo.com .
Повідомлення відредагував Oленка - Понеділок, 2012-01-23, 0:44 AM |
|
| |
ElenFist | Дата: Понеділок, 2012-01-23, 1:39 AM | Повідомлення # 56 |
 відвідувач
| Ой, як несподівано!!! Дуже-дуже дякую усім, хто віддав свій голос за мої кульки з росписом!!! А також вітаю всіх - і переможців, і всіх, хто взяв участь у конкурсі! Чудові новорічні прикраси, створені вашими, дівчата, золотими ручками, надихають на творчість!!!
Oленка, дякую за проведення конкурсу!! Я зовсім новачок на нашому форумі, але почуваю себе тут, як у рідному домі. Така чудова атмосфера, стільки справжніх майстринь, чудових робіт! Дівчата, я розчулена до сліз, ДЯКУЮ УСІМ!!!!!
|
|
| |
Ролічок | Дата: Понеділок, 2012-01-23, 11:32 AM | Повідомлення # 57 |
 Мудра людина
| Quote ElenFist, lady-V, Kaluna і себе, любу, вітаю з перемогою!
Чарівниця - Втілення традицій у сучасності - 2012
|
|
| |
cherry | Дата: Понеділок, 2012-01-23, 11:58 AM | Повідомлення # 58 |
побратим
| ElenFist, lady-V, Kaluna,Оленка вітаю з перемогою! Оленка, величезне спасибі за гарно проведений конкурс і за чудові призи!
|
|
| |
romannah | Дата: Понеділок, 2012-01-23, 1:32 PM | Повідомлення # 59 |
 мешканець сайту
| так виглядала моя парочка на ялиночці в цьому році. не висилала на конкурс- засвітила дівчинку.
я всіх люблю
|
|
| |
|