Вишитий Символ року. Голосування!
|
|
Bullet | Дата: П`ятниця, 2012-01-13, 0:21 AM | Повідомлення # 61 |
маніяк графічних ліній
Група: Администраторы
Статус: Offline
| Quote (zetka) Окрема величезна дяка Bullet за прекрасно проведений конкурс і взагалі за можливість "Спілкування за вишивкою"! Ви робите велику справу ми разом всі, великим загалом, робимо свою справу Приємно читати подібні вашим слова, але ж ми розуміємо, що не будь ваших робіт, який був би конкурс? :)))
Чарівниця - Берегиня форуму - 2012 моя майстерня на форумі Приватна скринька на форумі заповнена. Пишіть тільки на elisa@ukr.net
|
|
| |
Zeta | Дата: П`ятниця, 2012-01-13, 2:41 PM | Повідомлення # 62 |
Мудра людина
Група: Перевірений користувач
| zetka - приймай ї мої вітання!
Чарівниця - Втілення традицій у сучасності - 2012
|
|
| |
Лелітка | Дата: Субота, 2012-01-14, 1:02 PM | Повідомлення # 63 |
мешканець сайту
| ! Щиро вітаю. І усіх теж вітаю!
Мій власний блог - Натхнення "очманілих ручок" 2012: Чарівниця - Майстриня з мотання лялечок - 2012[/url] 2013
|
|
| |
Демид | Дата: Четвер, 2012-01-26, 9:49 AM | Повідомлення # 64 |
перехожий
Група: Користувачі
| Вітаю, zetka! Забрала вже твого Галара до архівчику?
|
|
| |
Тетяна | Дата: Понеділок, 2012-03-19, 4:52 PM | Повідомлення # 65 |
Активіст форума
| А у мене сьогодні - приємна несподіванка! Я отримала сюрприз від Лізи (Bullet) - за участь у цьому конкурсі: чудову закладинку ручної роботи і металізовані ниточки Мадейра! Закладинка дуже сподобалась і одразу прилаштувалась у книзі (у мене взагалі всі отримані в подарунок закладинки "при ділі"!), а от над ниточками доведеться подумати - ніколи не шила металізованими. Доведеться "розширювати творчі горизонти"! Дякую, Лізо, за подарунок і гарний настрій!
|
|
| |
Волиняночка | Дата: Понеділок, 2012-03-19, 5:38 PM | Повідомлення # 66 |
мешканець сайту
| І в мене приємний подарунок від Лізи! Ниточки Медейра - Фіолетові (останнім часом дуже мені подобається цей колір), дуже гарненька закладинка ручної роботи ( я таких робити не вмію , але дуже радію, що мені таку подарували ). Дякую!!!
P.S. Приємні призи завжди приходять вчасно!
Тільки спільна праця об'єднує людей!
Повідомлення відредагував Волиняночка - Понеділок, 2012-03-19, 5:40 PM |
|
| |
Волиняночка | Дата: Четвер, 2012-03-22, 6:57 PM | Повідомлення # 67 |
мешканець сайту
| А тепер фотозвіт:
Тільки спільна праця об'єднує людей!
|
|
| |
zetka | Дата: Субота, 2012-03-31, 5:52 PM | Повідомлення # 68 |
побратим
| Отримала дуже приємну посилку від Лізи Bullet з чудовими призами: прекрасна весняна сумочка (всередині яскраво червона!!!), ціла купа ниточок і неперевершена листівка ручної роботи! Красно дякую за подарунки, вони обов'язково матимуть застосування!
|
|
| |
Bullet | Дата: Субота, 2012-03-31, 6:32 PM | Повідомлення # 69 |
маніяк графічних ліній
| zetka, дякую за звіт і перепрошую за затримку з призом, але тепер він як сюрприз :))))
Чарівниця - Берегиня форуму - 2012 моя майстерня на форумі Приватна скринька на форумі заповнена. Пишіть тільки на elisa@ukr.net
|
|
| |
Bullet | Дата: Понеділок, 2012-04-02, 4:26 PM | Повідомлення # 70 |
маніяк графічних ліній
| Сподіваюсь, всі учасниці конкурса вже отримали свої заохочувальні призи. Дякую вам за звіт про отримання! Киянка, Оксано, ти отримаєш свій - при особистій зустрічи, як і домовлялись листом
|
|
| |
НаталиG | Дата: Понеділок, 2012-04-02, 5:30 PM | Повідомлення # 71 |
побратим
| маю і я приз-сюрприз за участь у конкурсі! так приємно і несподівано))) Дякую, Лізо!! Закладинка неперевершена, така мила)) а лист був для мене як ковток свіжого повітря в спекотний день і ниточки пригодяться))))
|
|
| |
Bullet | Дата: Понеділок, 2012-04-02, 5:35 PM | Повідомлення # 72 |
маніяк графічних ліній
| Quote (НаталиG) маю і я приз-сюрприз за участь у конкурсі! так приємно і несподівано))) Дякую, Лізо!! .. тому що дуже пізно вислала.. ))))
Quote (НаталиG) а лист був для мене як ковток свіжого повітря в спекотний день зроуміло, відтепер всім друкуватиму листи, бо мої написані від руки ніхто не може прочитати з першого разу, хоч як я стараюсь! )))) Дякую за фотозвіт, Нато!
|
|
| |
a-stra | Дата: Понеділок, 2012-04-02, 6:01 PM | Повідомлення # 73 |
Активіст форума
| Вітаю переможців!!!! Але всі драконячі роботи дуже оригінальні!
"Всегда радуйтесь. Непрестанно молитесь. За все благодарите" 1 Фес. 5:16-18 )))))
Запрошую до моєї майстерні!
Повідомлення відредагував a-stra - Понеділок, 2012-04-02, 6:05 PM |
|
| |
Ролічок | Дата: Вівторок, 2012-04-03, 1:37 PM | Повідомлення # 74 |
Мудра людина
| Bullet, Лізо! Дякую! я просто відписалась в твоїй темі, вибач! отримала закладинку і два моточки мадейри. і теплого листа.
Чарівниця - Втілення традицій у сучасності - 2012
|
|
| |
Bullet | Дата: Вівторок, 2012-04-03, 1:49 PM | Повідомлення # 75 |
маніяк графічних ліній
| Ролічок, дякую за маячок!
|
|
| |
sovka | Дата: Вівторок, 2012-04-03, 9:05 PM | Повідомлення # 76 |
побратим
| Нещодавно і я отримала свій приз:
Паперова листівка вразила - дуже дрібна робота. Буде тепер мені гарна закладинка для вишивальних книжок. Ниточки також згодяться. Ніколи не вишивала такими, але застосування їм знайду обов'язково. Дякую!!!
|
|
| |