Вишитий Символ року. Голосування!
|
|
Oленка | Дата: Субота, 2012-01-07, 10:20 AM | Повідомлення # 41 |
Мудра людина
Група: Перевірений користувач
Статус: Offline
| Дівчата! Як і завжди дуже важко голосувати. Роботи всі чудові 1. СУМКА З ДРАКОНОМ
"Якось буде... - ніяк не буде!.." Галина Чайка (Лановенко)
|
|
| |
ElenFist | Дата: Понеділок, 2012-01-09, 1:50 PM | Повідомлення # 42 |
відвідувач
| 9. Шкільний рюкзачок. Але як важко вибрати!! Всі роботи чудові, кожна зі своєю "родзинкою". Браво, дівчата!!
|
|
| |
vecna | Дата: Вівторок, 2012-01-10, 3:12 AM | Повідомлення # 43 |
друг
| 4.теплі дракончики.я за
Самовидалена з 22 січня 2014 року.
|
|
| |
Bullet | Дата: Середа, 2012-01-11, 11:35 PM | Повідомлення # 44 |
маніяк графічних ліній
Група: Администраторы
| Голосування припинене. Проводиться підрахунок голосів.
Чарівниця - Берегиня форуму - 2012 моя майстерня на форумі Приватна скринька на форумі заповнена. Пишіть тільки на elisa@ukr.net
|
|
| |
Bullet | Дата: Четвер, 2012-01-12, 0:03 AM | Повідомлення # 45 |
маніяк графічних ліній
| тож, відкриваємо завісу таємниці, оголошуємо імена учасників!
1. Сумка з драконом - sovka (9 голосів) 2. Вітальна листівка з вишитим дракончиком - Киянка 3. літня торбинка "Золотистий дракон". - Тетяна (2 голоси) 4. "Теплі дракончики" - Сестра_Юлія (5 голосів) 5. Драконяча зграя - zetka (2 голоси) 6. Галар - zetka (12 голосів) 7. Вогняний червоний дракон - Ролічок (1 голос) 8. Листівка новорічна "Смарагдовий Дракончик" - Волиняночка ( 1 голос) 9. Шкільний рюкзачок - НаталиG (5 голосів) 10. Святковий конверт із дракончиком - Жанна (1 голос) 11. Подушка для синочка - sjana_if (1 голос) :) :) :) Як бачимо, безумовним переможцем є zetka з роботою 6. Галар - (12 голосів)
За дивним (але приємним) збігом обставин, zetka з роботою 6. Галар також отримає додатковий заохочувальний приз за саму патріотичну роботу (я оголошувала про це раніше, але не знала, що більшість форумчан віддадуть свої голоси цій роботі перестрахувалась). Але додатклвий приз знайде свого адресата - zetka ! Поки ви радієте перемогам своїх колег по рукоділлю, вітаєте одна одну з участю у конкурсі і просто хвалите за приємні роботи, я нагадую про призовий фонд:
Перші 10 авторів, що подадуть на конкурс свої роботи отримають від мене заохочувальний приз. (тобто всі, корім sjana_if ) Всі учасники конкурса отримають від мене електронний приз (буде надіслано на електромейл) На одного переможця, що набере найбільшу кількість глядацьких голосів, чекає приємний передріздвяний приз.
ПРИЗОВИЙ ФОНД: 1. Маленька сумочка ручної роботи для вашого рукоділля від Bullet-13 2. Вітальна листівка ручної роботи від Bullet-13 3. Нитки муліне металізовані, Мадейра.
Призи будуть вислані протягом місяця з дня оголошення переможців (згідно правил нашого форума)
МОЇ ВІТАННЯ, КОНКУРС ВДАВСЯ
Чарівниця - Берегиня форуму - 2012 моя майстерня на форумі Приватна скринька на форумі заповнена. Пишіть тільки на elisa@ukr.net
|
|
| |
Dmutrik09 | Дата: Четвер, 2012-01-12, 0:11 AM | Повідомлення # 46 |
Мудра людина
| Вітаю з перемогою, zetka, ще нам би таку цю схемку класнючу!.Будь- ласочка. Вітаю із вдало проведеним конкурсом нашого адміністратора! Чудово!
Моя майстерня ®
...Все життя у шитті і шиття, як життя! "Чарівниця-берегиня форума-2010" Чарівниця - Майстриня вишивання - 2012
|
|
| |
Bullet | Дата: Четвер, 2012-01-12, 0:30 AM | Повідомлення # 47 |
маніяк графічних ліній
| Dmutrik09, дякую за відмітку, Лесечко І мені теж цікаво, чи схема авторсьбка? Хто розробник? Схемку теж хоітлось би, якщо можна
|
|
| |
zetka | Дата: Четвер, 2012-01-12, 1:15 AM | Повідомлення # 48 |
побратим
| ДЯКУЮ-ДЯКУЮ всім, хто підтримав мою роботу! Перший раз беру участь у конкурсі і виграла, так приємно! Галар - це емблема Української Національної Громади, знайшла її на http://sd.org.ua/news.php?id=15603 опис також їхній. А схемку сама перенабрала в РМ, викладу як тільки мені нададуть статус перевіреного користувача.
|
|
| |
Oленка | Дата: Четвер, 2012-01-12, 1:16 AM | Повідомлення # 49 |
Мудра людина
| Поздоровляю! Лiза! Поздоровляю. Конкурс на славу, i все вчасно!
"Якось буде... - ніяк не буде!.." Галина Чайка (Лановенко)
Повідомлення відредагував Oленка - Четвер, 2012-01-12, 1:18 AM |
|
| |
Bullet | Дата: Четвер, 2012-01-12, 1:16 AM | Повідомлення # 50 |
маніяк графічних ліній
| zetka, уже надано, показуйте нам всім!!:) а за посиланням про Галар нічого не видко...
|
|
| |
zetka | Дата: Четвер, 2012-01-12, 1:26 AM | Повідомлення # 51 |
побратим
|
емблема УНГ
Повідомлення відредагував zetka - Четвер, 2012-01-12, 1:43 AM |
|
| |
sjana_if | Дата: Четвер, 2012-01-12, 1:53 AM | Повідомлення # 52 |
мешканець сайту
| zetka, вітаю! Синові сподобалась драконяча зграя і він просив, якщо можна, схемку синього і зеленого драконів.
|
|
| |
Bullet | Дата: Четвер, 2012-01-12, 2:12 AM | Повідомлення # 53 |
маніяк графічних ліній
| Quote (sjana_if) Синові сподобалась драконяча зграя Мені вони теж дуже сподобались, то я також приєднуюсь до прохання щодо схемок!!
|
|
| |
|
sjana_if | Дата: Четвер, 2012-01-12, 2:37 AM | Повідомлення # 55 |
мешканець сайту
| zetka, дякую! Quote (zetka) схеми перенабрані мною зі знайдених в інеті татуювань Ніколи б не подумала, що з татуювань можна зробити такі гарні схемки
|
|
| |
Ролічок | Дата: Четвер, 2012-01-12, 4:21 AM | Повідомлення # 56 |
Мудра людина
| zetka, вітаю з пермогою!
Чарівниця - Втілення традицій у сучасності - 2012
|
|
| |
Tana | Дата: Четвер, 2012-01-12, 11:08 AM | Повідомлення # 57 |
Мудра людина
| zetka, вітаю з патріотично-драконячою впевненою перемогою!
Координую Довгобуд "Виплекана сорочка" Моя майстерня Чому закладинка – найкращий подарунок?! "Чарівниця-берегиня форума-2010" Чарівниця - Хранитель традицій і увіковічнювач їх в сучасності і майбутньому - 2012
|
|
| |
lady-v | Дата: Четвер, 2012-01-12, 11:55 AM | Повідомлення # 58 |
Мудра людина
| zetka, вітаю!!!
Моя майстерня
Жінки діляться на п'ять вікових груп: 1) дівчинка 2) дівчина 3) молода жінка 4) молода жінка 5) молода жінка
"Чарівниця форума-2010: допомога новачкам" Чарівниця - Майстриня вишивання і добра душа форуму - 2012
|
|
| |
zetka | Дата: Четвер, 2012-01-12, 12:50 PM | Повідомлення # 59 |
побратим
| Дякую, дівчата, за приємні слова і поздоровлення. Окрема величезна дяка Bullet за прекрасно проведений конкурс і взагалі за можливість "Спілкування за вишивкою"! Ви робите велику справу!
|
|
| |
Жанна | Дата: Четвер, 2012-01-12, 8:39 PM | Повідомлення # 60 |
мешканець сайту
| zetka, вітаю!!! дуже гідна й гарна перемога)))) браво!
мій рукодільний ЖЖ
|
|
| |