Конкурс вишитих подушок
|
|
Bullet | Дата: Вівторок, 2011-02-08, 9:26 PM | Повідомлення # 21 |
маніяк графічних ліній
Група: Администраторы
Статус: Offline
| Ролічок, вітаю у форумі! Це прекрасно: з першого ж повідомлення - іодразу в конкурс Думаю, координатор конкурса зрадіє найбільше за всіх Ролічок, бажаю успіху в конкурсі і взагалі в спілкуванні у форумі!
Чарівниця - Берегиня форуму - 2012 моя майстерня на форумі Приватна скринька на форумі заповнена. Пишіть тільки на elisa@ukr.net
|
|
| |
Цветана | Дата: Четвер, 2011-02-10, 11:55 AM | Повідомлення # 22 |
побратим
Група: Перевірений користувач
| Ого, скільки чудових призів! Мотивує -)) Хоча, подушки, це таки затишні і домашні штуки, що робити їх - одне задоволення! Вже наробила, займаюсь оформленням до Конкурсу. Чекай, Таню!
Покоївки ображаються, а маленькі феї, які себе поважають, можуть творити дива тільки в доброзичливих лісах і замках. Шукайте їх там.
|
|
| |
Ролічок | Дата: Субота, 2011-02-12, 11:00 AM | Повідомлення # 23 |
Мудра людина
| дякую! сьогодні надіслала листа з фотками. буду чекати конкурсу, тобто голосування! бажаю всім успіху!
Чарівниця - Втілення традицій у сучасності - 2012
|
|
| |
Tana | Дата: Неділя, 2011-02-13, 1:32 PM | Повідомлення # 24 |
Мудра людина
| Прошу уваги! До кінця прийому робіт лишилось три дні. Поспішайте, адже осторонь таких призів важко лишитися!
Координую Довгобуд "Виплекана сорочка" Моя майстерня Чому закладинка – найкращий подарунок?! "Чарівниця-берегиня форума-2010" Чарівниця - Хранитель традицій і увіковічнювач їх в сучасності і майбутньому - 2012
|
|
| |
Tana | Дата: Понеділок, 2011-02-14, 12:14 PM | Повідомлення # 25 |
Мудра людина
| Завтра - останній день прийому робіт, і не до півночі, тобто прошу закінчити і вислати всі роботи сьогодні або завтра в першій половині дня. Успіхів!
Координую Довгобуд "Виплекана сорочка" Моя майстерня Чому закладинка – найкращий подарунок?! "Чарівниця-берегиня форума-2010" Чарівниця - Хранитель традицій і увіковічнювач їх в сучасності і майбутньому - 2012
|
|
| |
Bullet | Дата: Вівторок, 2011-02-15, 9:15 AM | Повідомлення # 26 |
маніяк графічних ліній
| Щось всередині мене протестує проти участі моїх роботок у конкурсах. Не можу віднайти серед рукоділля свій фотоапарат, такої причини неподання роботи на конкурс у мене ще не було ))))) Нічого. Чекайте скоро на блакитних екранах.. у моїй темі мою подушку ))) Коли фотоапарат знайду )
Чарівниця - Берегиня форуму - 2012 моя майстерня на форумі Приватна скринька на форумі заповнена. Пишіть тільки на elisa@ukr.net
|
|
| |
|
Tana | Дата: Четвер, 2011-02-24, 10:45 AM | Повідомлення # 28 |
Мудра людина
| Нагадую, що завтра останній день голосування і виголошення переможців! Поспішайте віддати свій голос за подушки, подушечки і наволочки!
|
|
| |
Tana | Дата: П`ятниця, 2011-02-25, 2:51 PM | Повідомлення # 29 |
Мудра людина
| Голосування заевршено. Доки я підраховуватиму голоси, прошу, впізнавайте авторів робіт! Дякую всім, хто відгукнувся і добре попрацював для конкурсу! 1 lady-v Карпати 2 lady-v Пара подушечок: "Кохання і щастя" 3 kvitash "Весна" 4 kvitash "Грація" 5 kvitash "Дебют" 6 Цветана Подушка "Весільна (для нареченої)" 7 Цветана Наволочка для синочка "Гуси-Лебеді" 8 Цветана Подушка з дитячого комплекту "Весела ферма" 10 Ролічок Подушка 11 Цветана Подушка з краваток "Дівоче ворожіння на судженого" 13 Тетяна Подушка з сердечками 14 Сестра Юлія Подушка з оленями 15 Сестра Юлія Диптих "Лісовий" 16 Via Подушка "Журавлі" 17 OxankaF "Моя найперша подушка" 18 Bullet Маленька подушечка для солодких снів
|
|
| |
МММ | Дата: Середа, 2011-03-09, 12:20 PM | Повідомлення # 30 |
друг
| Підкажіть, будь-ласка, де можна подивитись переможців конкурсу, а то мене скосив грип і я прогавила результати (інтернет тільки на роботі). Додано (2011-03-09, 12:20 PM) --------------------------------------------- Я вже знайшла!!!! Вибачайте!!
|
|
| |
|
lady-v | Дата: Понеділок, 2011-03-21, 3:10 PM | Повідомлення # 32 |
Мудра людина
| ААААА.... В мене аж слинки течуть скоріше все це отримати-помацати! Яка сумка розкішна! Яка книжка чудова! .... Прошу вибачення через технічно-організаційні негаразди і затримку Повідомлення редаговано Tana
Моя майстерня
Жінки діляться на п'ять вікових груп: 1) дівчинка 2) дівчина 3) молода жінка 4) молода жінка 5) молода жінка
"Чарівниця форума-2010: допомога новачкам" Чарівниця - Майстриня вишивання і добра душа форуму - 2012
|
|
| |
Bullet | Дата: Понеділок, 2011-03-21, 5:19 PM | Повідомлення # 33 |
маніяк графічних ліній
| Tana, дякую за суперовий фотозвіт! Дякую всім, хто долучився до формування призового фонду! Учасниці, ви - найкращі!!
|
|
| |
Tana | Дата: Четвер, 2011-03-24, 11:55 AM | Повідомлення # 34 |
Мудра людина
| Призи вислала. Прошу відзвітуватися про їх отримання.
|
|
| |
Ролічок | Дата: Середа, 2011-03-30, 10:22 PM | Повідомлення # 35 |
Мудра людина
| сьогодні отримала повідомлення з пошти... обовязково завтра відзвітую! Додано (2011-03-30, 10:22 PM) --------------------------------------------- сьогодні отримала! все як на фото! в наборі класна вишивальна голка! соромно, але спецільної голки не було і все руки не доходили купити... на диску цікаві вишивки. більш детально роздивилась набор - кошеня і цуцик зображені на клаптиковій ковдрі! ще раз спасибі!!!
Чарівниця - Втілення традицій у сучасності - 2012
|
|
| |
Цветана | Дата: Середа, 2011-03-30, 10:32 PM | Повідомлення # 36 |
побратим
| Хвастаюсь первая: Вот какую красотень я получила на днях! Набор чучелки дуже классный ... хоть я ими и небалована (никогда не вышивала по наборам), но качество видно невооруженным взглядом! Крупная ч/б символьная схема с описаниями шовчиков, куча ниток (щедрой рукой отмерянных, хомяк аж хрюкнул ;-)), иголка в наборе и ... чудо! - паспарту к готовой работе! Это чудо, что мне попал этот милый набор! - Мы как раз уже мысленно (и душой практически) находимся на любимой нашей даче, а тут такой чудный приветственный дизайн - прямо нам в темку! Еще был диск от Оксаны (спасибо!, обязуюсь смотреть и учиться) Спасибо, Таня- Tana! Спасибо, Лиза-Bullet! Спасибо спонсорам!
Покоївки ображаються, а маленькі феї, які себе поважають, можуть творити дива тільки в доброзичливих лісах і замках. Шукайте їх там.
Повідомлення відредагував Цветана - Середа, 2011-03-30, 10:57 PM |
|
| |
010101 | Дата: Четвер, 2011-03-31, 2:13 AM | Повідомлення # 37 |
майстер з вишивки
Група: Заблоковані
| Цветана, вітаю з таким чудовим і заслуженим призом!!! Нехай вишивається легко і з радістю!
|
|
| |
kvitash | Дата: П`ятниця, 2011-04-01, 5:48 PM | Повідомлення # 38 |
відвідувач
| Звітуюсь: ледве "вишкрябала" у наших поштарів (довго носили, довго шукали), але отриманий позитив від призів компенсував з лишком. Альбом з вишивкою стрічками чудовий, я зараз у стадії навчання, то якраз він мені в тему, дякую Tana. Окрема дяка Оксані за диск, різомаїття та різнобарвнісь взорів української вишивки надихають на нові вишивки. Призи такі само, як на фото, а їх я зараз буду вчитись виставляти, якщо дозволить маніяк графічних ліній (не втрималась сподобалось словосполучння.
|
|
| |
Tana | Дата: П`ятниця, 2011-04-01, 7:35 PM | Повідомлення # 39 |
Мудра людина
| Все, дякую, подушкові теми можна переносити в архів!
|
|
| |