Голосування: невишитий рушник (конкурс рушниковий 2010)
|
|
Олька | Дата: Понеділок, 2010-12-06, 11:59 AM | Повідомлення # 21 |
побратим
Група: Перевірений користувач
Статус: Offline
| 17. «Вафельний» рушник на кухню - теж такий хочу!!
|
|
| |
Tana | Дата: Понеділок, 2010-12-06, 1:20 PM | Повідомлення # 22 |
Мудра людина
| 03.«Квіткові» рушники для кухні
Координую Довгобуд "Виплекана сорочка" Моя майстерня Чому закладинка – найкращий подарунок?! "Чарівниця-берегиня форума-2010" Чарівниця - Хранитель традицій і увіковічнювач їх в сучасності і майбутньому - 2012
|
|
| |
Світланка | Дата: Понеділок, 2010-12-06, 4:00 PM | Повідомлення # 23 |
побратим
| 17. «Вафельний» рушник на кухню як для кухні вафельні краще
Кажуть люди я сама, наче квіточка, Що пливуть мої слова, як та річечка, Що душа моя співає, мов сопілочка. А я просто українка, україночка
|
|
| |
Anka | Дата: Вівторок, 2010-12-07, 9:59 AM | Повідомлення # 24 |
відвідувач
|
|
| |
sovka | Дата: Вівторок, 2010-12-07, 12:45 PM | Повідомлення # 25 |
побратим
| А мені сподобався 17 вафельний рушник. У мене є такий на роботі (для витирання директорського посуду ). І взагалі для кухні це ідеальний варіант. А якщо ще в українському стилі - то взагалі супер.
|
|
| |
veronika | Дата: Середа, 2010-12-08, 11:39 AM | Повідомлення # 26 |
мешканець сайту
| 0.3 Квіткові рушники.
"Чарівниця форума-2010: вишивальщиця з моторчиком"
|
|
| |
Jinsei | Дата: П`ятниця, 2010-12-10, 1:27 PM | Повідомлення # 27 |
побратим
| 03.«Квіткові» рушники для кухні !
|
|
| |
Tana | Дата: Неділя, 2010-12-12, 11:31 PM | Повідомлення # 28 |
Мудра людина
| Завтра підбиваємо підсумки. Будь-ласка, визначайтесь ті, хто ще не обрав своїх фаворитів!
Координую Довгобуд "Виплекана сорочка" Моя майстерня Чому закладинка – найкращий подарунок?! "Чарівниця-берегиня форума-2010" Чарівниця - Хранитель традицій і увіковічнювач їх в сучасності і майбутньому - 2012
|
|
| |
lakizka | Дата: Понеділок, 2010-12-13, 0:20 AM | Повідомлення # 29 |
побратим
|
|
| |
Tana | Дата: Понеділок, 2010-12-13, 6:34 PM | Повідомлення # 30 |
Мудра людина
| Голосування закрито! Дивимось таблицю і вітаємо переможця -- ТМК -- з переконливою перемогою: 19(!) голосів! Дякую за участь і яскраві рушнички! Бажаю нових цікавих робіт! Прошу поштову адресу в приват. Фото з призом викладу перед відправленням.
|
|
| |
Світланка | Дата: Понеділок, 2010-12-13, 6:40 PM | Повідомлення # 31 |
побратим
| ТМК, вітаю з перемогою!
Кажуть люди я сама, наче квіточка, Що пливуть мої слова, як та річечка, Що душа моя співає, мов сопілочка. А я просто українка, україночка
|
|
| |
010101 | Дата: Понеділок, 2010-12-13, 6:53 PM | Повідомлення # 32 |
майстер з вишивки
Група: Заблоковані
| ТМК, вітаю
|
|
| |
Dmutrik09 | Дата: Понеділок, 2010-12-13, 7:26 PM | Повідомлення # 33 |
Мудра людина
| Дівчата Вітаю! Ваші адреси я вже маю!
Моя майстерня ®
...Все життя у шитті і шиття, як життя! "Чарівниця-берегиня форума-2010" Чарівниця - Майстриня вишивання - 2012
|
|
| |
lady-v | Дата: Понеділок, 2010-12-13, 8:14 PM | Повідомлення # 34 |
Мудра людина
| ТМК, вітаю
Моя майстерня
Жінки діляться на п'ять вікових груп: 1) дівчинка 2) дівчина 3) молода жінка 4) молода жінка 5) молода жінка
"Чарівниця форума-2010: допомога новачкам" Чарівниця - Майстриня вишивання і добра душа форуму - 2012
|
|
| |
nadiya_tsynaiko | Дата: Понеділок, 2010-12-13, 8:39 PM | Повідомлення # 35 |
побратим
| Вітаю і ТМК, і Таnу. Рушники в господарстві потрібні різні.
Я не вишиваю, я просто дуже люблю вишивку. ;) Але я в'яжу. )))
|
|
| |
nosiknata | Дата: Понеділок, 2010-12-13, 10:43 PM | Повідомлення # 36 |
Мудра людина
| Щирі вітання переможцю -робота достойна, і на кухні виглядає просто чудово!! Таня - народні взори на щодень - де ж таке полотно вафельне взяти??? Я ніколи не бачила таке у продажу - ідея і застосування - супер!!!!
Координую конкурс "Світ вишивки Георгія Гараса"
|
|
| |
Bullet | Дата: Понеділок, 2010-12-13, 11:33 PM | Повідомлення # 37 |
маніяк графічних ліній
Група: Администраторы
| Дорога Тано, я б ніколи не здогадалась, що у тебе НАСТІЛЬКИ розвинене почуття гумору ))))) Твій вафельний рушник - це щось : )))) Quote (Tana) Дивимось таблицю і вітаємо переможця -- ТМК -- з переконливою перемогою: 19(!) голосів! може із-за температури я ніяк не можу зрозуміти, що в тій таблиці і де ці 19 голосів.... якщо у ТМК - по 3 голоси, у Тани - 17 голосів... Містика Тана, поясни мені )))) ТМК, вітаю з перемогою!! Дякую за сміливість і участь в конкурсі, мені забракло сміливості Дорога ТМК, ще раз вітаю-вітаю!!!
Чарівниця - Берегиня форуму - 2012 моя майстерня на форумі Приватна скринька на форумі заповнена. Пишіть тільки на elisa@ukr.net
|
|
| |
Tana | Дата: Вівторок, 2010-12-14, 11:01 AM | Повідомлення # 38 |
Мудра людина
| Quote (nosiknata) Таня - народні взори на щодень - де ж таке полотно вафельне взяти??? Я ніколи не бачила таке у продажу - ідея і застосування - супер!!!! Дякую, ідея давня (завжди намагалась купувати подібні рушники ); але з появою швейної машинки (до якої, сором мені, ще руки не дійшли) та з творчо-економічних питань, стала заглядатися на відрізи таких тканин у звичайних магазинах тканини і фурнітури. Вони є різної якості і ціни, але якщо пошукати, є пристойні , ще й з принтом подібним. Намагаюсь тримати вдома запас таких мікроподарунків з натяком на українське. Quote (Bullet) Дорога Тано, я б ніколи не здогадалась, що у тебе НАСТІЛЬКИ розвинене почуття гумору ))))) Твій вафельний рушник - це щось : )))) nadiya_tsynaiko, Bullet, я знала, що мою творчу банку огірків в композиції неможливо не помітити Дякую, дівчата. Сподіваюсь, до наступного конкрсу я дочекаюсь рушників, які трішки не встигли на цьогорічне голосування.
|
|
| |
shtynka | Дата: Вівторок, 2010-12-14, 11:20 AM | Повідомлення # 39 |
Мудра людина
| Quote (Bullet) Містика Тана, поясни мені )))) я теж не одразу зрозуміла... №3 і №17 - це порядкові номери... а голоси - у кого стовпчик довший вийшов ))) Про вафельний рушник писала в майстерні Тані ))) Гарна ідея, і почуття гумору звісно на висоті! Дякую за конкурс!
Моя майстерня
|
|
| |
Tana | Дата: Вівторок, 2010-12-14, 11:40 AM | Повідомлення # 40 |
Мудра людина
| Quote (Bullet) може із-за температури я ніяк не можу зрозуміти, що в тій таблиці і де ці 19 голосів.... якщо у ТМК - по 3 голоси, у Тани - 17 голосів... Містика Тана, поясни мені )))) Зрозуміла, що з табличками переборщила. Хотіла інформативно, колонки підписані. Буду вдосконалюватись.
|
|
| |