Закладинка школярику. Голосування
|
|
Tana | Дата: Середа, 2010-09-15, 1:41 PM | Повідомлення # 1 |
Мудра людина
Група: Перевірений користувач
Статус: Offline
| Конкурс нечисельний, неважкий. Голосуємо в коментарях. Зараховуються повідомлення від форумчан, які на час підрахунку голосів мають більше, ніж 10 змістовних дописів в темах форума. 1.Закладинка"Мереживне диво" , плетена гачком з вовняної нитки. Довжина 27 см. 2.Закладинка. Штапівка, декоративні шви 3.Закладинка для похресниці - набирування, ретязь 4.Синя закладинка. 18х4 см, синя канва, вишивка хрестиком 5.Закладинки в техніці скрапбукінга. Матеріали: папір, двосторонній скотч, наліпки, аласні стрічки. Розмір 4 х 15 см + 10 см стрічки в обидва боки. Подібні закладинки стимулюють учнів до вивчення (іноді - до завчення))) певних предметів: інформація завжди перед очима. http://i064.radikal.ru/1009/b8/2731340bca0f.jpg Перейдіть за кодом, якщо превью не видно. Дякую
Координую Довгобуд "Виплекана сорочка" Моя майстерня Чому закладинка – найкращий подарунок?! "Чарівниця-берегиня форума-2010" Чарівниця - Хранитель традицій і увіковічнювач їх в сучасності і майбутньому - 2012
|
|
| |
Bullet | Дата: П`ятниця, 2010-09-17, 12:31 PM | Повідомлення # 21 |
маніяк графічних ліній
Група: Администраторы
| cherry, сяня, звичайні глюки радікал.ру --- оновіть сторінку та й усе буде видно)
Чарівниця - Берегиня форуму - 2012 моя майстерня на форумі Приватна скринька на форумі заповнена. Пишіть тільки на elisa@ukr.net
|
|
| |
сяня | Дата: П`ятниця, 2010-09-17, 3:40 PM | Повідомлення # 22 |
побратим
| Bullet, в мене і вчора, і сьогодні не видно. Оновлюю, не помагає
|
|
| |
Tana | Дата: П`ятниця, 2010-09-17, 6:27 PM | Повідомлення # 23 |
Мудра людина
| Quote (cherry) Мені чогось не видно закладинки № 5 Код є в повідомленні ,а картинки не видно сьогодні, зараз перезал'ю.
Координую Довгобуд "Виплекана сорочка" Моя майстерня Чому закладинка – найкращий подарунок?! "Чарівниця-берегиня форума-2010" Чарівниця - Хранитель традицій і увіковічнювач їх в сучасності і майбутньому - 2012
|
|
| |
cherry | Дата: П`ятниця, 2010-09-17, 7:03 PM | Повідомлення # 24 |
побратим
| Дякую, тепер бачу №5, дуже гарно і змістовно. Але голос вже віддала
|
|
| |
veronika | Дата: Понеділок, 2010-09-20, 9:50 AM | Повідомлення # 25 |
мешканець сайту
| Голосую за № 5, симпатичні закладки-помічники в науці!!!!!!!!
"Чарівниця форума-2010: вишивальщиця з моторчиком"
|
|
| |
Олька | Дата: Понеділок, 2010-09-20, 10:20 AM | Повідомлення # 26 |
побратим
| Голос віддаю за №5!!
|
|
| |
Цветана | Дата: Понеділок, 2010-09-20, 1:56 PM | Повідомлення # 27 |
побратим
| Закладинки ВСІ чудові! А розриваюсь між двома найбільш цкавими... №2 приміряла до себе й доньки, а № 4 - пасує до хлопця... Мабудь, все ж, віддам голос за №4. Дякую всім учасникам за роботу!
Покоївки ображаються, а маленькі феї, які себе поважають, можуть творити дива тільки в доброзичливих лісах і замках. Шукайте їх там.
|
|
| |
олюнька | Дата: Понеділок, 2010-09-20, 2:02 PM | Повідомлення # 28 |
відвідувач
| Голосую за № 1 - дуже ніжно і свіжо! А сподобались, звичайно, всі!
|
|
| |
сяня | Дата: Вівторок, 2010-09-21, 1:45 PM | Повідомлення # 29 |
побратим
| № 1. Хоча всі дуже цікаві
|
|
| |
Tana | Дата: Вівторок, 2010-09-21, 4:31 PM | Повідомлення # 30 |
Мудра людина
| Голосую за №5, де шкільна тематика висвітлена найяскравіше. Голосування завершено.
|
|
| |
Tana | Дата: Вівторок, 2010-09-21, 4:43 PM | Повідомлення # 31 |
Мудра людина
| Учасниками конкурсу, авторами закладинок є: 1. ТМК 2. lady-v 3. lady-v 4. montan 5. Bullet Вітаю всіх, хто попрацював над цими речами, хто голосував, дуже Вам дякую за "закладинковий" конкурс. А переможцем нашого голосування стає 4.Синя закладинка з 9 голосами. Автор -- montan. Гіп-гіп, ура! Таню, запрошую тебе в мій ЖЖ обрати собі призову закладинку.
|
|
| |
lady-v | Дата: Вівторок, 2010-09-21, 8:56 PM | Повідомлення # 32 |
Мудра людина
| montan, ВІТАЮ
Моя майстерня
Жінки діляться на п'ять вікових груп: 1) дівчинка 2) дівчина 3) молода жінка 4) молода жінка 5) молода жінка
"Чарівниця форума-2010: допомога новачкам" Чарівниця - Майстриня вишивання і добра душа форуму - 2012
|
|
| |
Українка | Дата: Вівторок, 2010-09-21, 10:28 PM | Повідомлення # 33 |
Активіст форума
| montan,вітаю з перемогою
"Чарівниця форума-2010: скарбник схем"
|
|
| |
|
nosiknata | Дата: Середа, 2010-09-22, 0:59 AM | Повідомлення # 35 |
Мудра людина
| montan, Таню, як же я рада за твою перемогу до якої долучився і мій голос!!! Всім учасникам дякую за нові ідеї,- я зразу здогадалась чия скраббукінгова закладинка !!!! Тано, дякую за конкурс такої необхідної дрібнички, як закладинка - шкода, що я не встигла прийняти участь!
Координую конкурс "Світ вишивки Георгія Гараса"
|
|
| |
Bullet | Дата: Середа, 2010-09-22, 2:38 PM | Повідомлення # 36 |
маніяк графічних ліній
Група: Администраторы
| montan , вітаю з перемогою, Таня! Вона заслужена
Чарівниця - Берегиня форуму - 2012 моя майстерня на форумі Приватна скринька на форумі заповнена. Пишіть тільки на elisa@ukr.net
|
|
| |
montan | Дата: Середа, 2010-09-22, 10:34 PM | Повідомлення # 37 |
побратим
| Tana, lady-v, Українка, ТМК, nosiknata, Bullet, дівчата, дякую вам усім! Quote (Tana) запрошую тебе в мій ЖЖ обрати собі призову закладинку Таню, усі твої закладинки - це щедеври, я про таке і не мріяла, буду рада тій, яку ти обереш сама До речі, закладинку подарувала чоловікові, і хоч він не хімік-математик, а політолог, проте активно нею користується
|
|
| |
Фора | Дата: Четвер, 2010-09-23, 1:53 PM | Повідомлення # 38 |
перехожий
Група: Користувачі
| Закладинка №2.Весела,колоритна.Мені сподрбалась.
|
|
| |
Tana | Дата: Четвер, 2010-09-23, 2:51 PM | Повідомлення # 39 |
Мудра людина
| Quote (montan) Таню, усі твої закладинки - це щедеври, я про таке і не мріяла, буду рада тій, яку ти обереш сама Прошу хоча б модель чи колір...
|
|
| |
montan | Дата: Четвер, 2010-09-23, 11:12 PM | Повідомлення # 40 |
побратим
| Quote (Tana) хоча б модель чи колір Модель № 2
|
|
| |