5. Вишиванка для найменших діток
б)сорочки для дівчаток Зважаючи на досвід попередніх голосувань, виказуємо прихильність в коментарях номеру сорочки, как припала до душі, таким чином голосують зареєстровані учасники форуму.
12_ Дитяча вишиванка в сучасному стилі
Розмір на 3 рочки, полотно домоткане, нитки шовк, техніки лиштва, солов’іні вічка, курячий брід, мережка прутик, обгачковано білим шовком, власний взір, сорочка для донечки.
14_ Вишиванка на 3 роки
Полотно домоткане, хрестик, нитки дмс, стрічка.
16_Вишиваночка
Полотно домоткане, нитки дмс, хрестик, півхрестик, обшито шовковою стрічкою.
17_Сорочка з дубочками
Сорочка з дубочками на хрестини, полотно - звичайна бавовна, вручну викроєна та пошита, вишивка - хрестик (самий звичайний, вишитий за допомогою канви, за відсутності видимих дірочок на полотні.
30_Сорочка для похресниці
Вишита сорочка для 3-річної похресниці. Домоткане полотно, муліне. Хрестик, мережка "роздвоєний прутик", "солов"їні вічка". Візерунок, притаманний Слобожанщині та Південній Україні. Горловина і рукавчики оздоблені стейчевою атласною тасьмою.
35_ Сорочка"Дівчинка - весна"
Розмір не знаю - на три рочки. Вишита на простому білому полотні хрестиком, манжет і вставки на грудях і плечах - мережкою. Оброблена кольоровим козликом і ретяззю. Спідничка окремо - ткана.
Увага! Я не знаю точно, але якщо 17_Сорочка з дубочками є хлопчачою (нажаль, в пошті не маю опису), то її слід віднести в іншу тему. Перепрошую за недолік. Розміщю її ще й там.