Голосування. 5б Сорочки для хлопчиків
|
|
Tana | Дата: Вівторок, 2010-06-01, 9:06 AM | Повідомлення # 1 |
Мудра людина
Група: Перевірений користувач
Статус: Offline
| 5. Вишиванка для найменших діток б)сорочки для хлопців Зважаючи на досвід попередніх голосувань, виказуємо прихильність в коментарях номеру сорочки, как припала до душі, таким чином голосують зареєстровані учасники форуму. 17_Сорочка з дубочками Сорочка з дубочками на хрестини, полотно - звичайна бавовна, вручну викроєна та пошита, вишивка - хрестик (самий звичайний, вишитий за допомогою канви, за відсутності видимих дірочок на полотні. 32_"Материнський оберіг" Сорочечка на хлопчика 3-4-х рочків. Зріст 104см.Сорочка вишита для синочка 3-х р., я її назвала "Материнський оберіг". Дизайн схеми та розробка моделі - Кулик Т.М, Маркевич О.В. Тканина - сорочечна смесова (льон навпіл з хлопком) вітчизняного вир-ва, дуже тонка, тому вишивала через накладну канву. Нитки - мулине Ariadna 4-х кольорів. Використані техніки:рахунковий хрест, мережка ляхівка. Крій и зшивання сорочки зроблено самостійно. Хлопчик в мене веселий и непосидючий, тому цей дізайн сорочки "навипуск" та з "вільними" манжетами, і кольорі ему дуже пасують. Вишиваючи, думала тільки про добре, що йому, коханому синочку, бажаю як мати: обов"язковими червоним укріплювала йому силу, красу й давала захист від всього недоброго та злого; зеленим вишивала здоров"я своєму хлопчику; жовтим бажала веселощів, щастя та безтурботного дитинства. 39_Сорочечка для п’ятирічного хлопчика Зріст 106-110см. Тканина – тонка, х/б. Використані матеріали для вишивки: канва зі змішаних волокон, колір – світлий льон; нитки виробництва к-та ім. Кірова (Росія) – колір блакитний, бежевий. Техніки вишиття: виколювання «солов’їні вічка», ретязь, косий хрестик, протяганка по прямій нитці, вистіг; орнамент складено самостійно. Зшито вручну швом подвійний вистіг. Рукави та пілочку змережено. Є дві пари застібок-кнопок для регулювання ширини манжета. Шнурочок виплетений тими самими нитками для вишивання, складений з 6 пасм. Зрозуміло, що збирала-зшивала набагато довше, ніж вишивала основний орнамент. 44_ Вишиванка для племінника 1рік 8 місяців Розмір дитячий приблизно 92-98. Хрестик, муліне DMC (два кольори чорний 310 та червоний 817). Схема з просторів інтернету схвалена мамою власника вишиванки - майбутнього сильного мужчини. Увага! Знайшла свій промах. Я не знаю точно, але якщо 17_Сорочка з дубочками є дівчачою (нажаль, в пошті не маю опису), то її слід віднести в іншу тему. Перепрошую за недолік. Розміщена вона і тут, і там.
Координую Довгобуд "Виплекана сорочка" Моя майстерня Чому закладинка – найкращий подарунок?! "Чарівниця-берегиня форума-2010" Чарівниця - Хранитель традицій і увіковічнювач їх в сучасності і майбутньому - 2012
|
|
| |
ChoA | Дата: Середа, 2010-06-02, 8:14 AM | Повідомлення # 21 |
відвідувач
| #17 :-)
|
|
| |
jmiyushk | Дата: Середа, 2010-06-02, 11:32 AM | Повідомлення # 22 |
відвідувач
| №39
|
|
| |
Ludmila | Дата: Середа, 2010-06-02, 12:07 PM | Повідомлення # 23 |
мешканець сайту
| Найбільше припала до душі 39_Сорочечка для п’ятирічного хлопчика
|
|
| |
юляв | Дата: Середа, 2010-06-02, 3:53 PM | Повідомлення # 24 |
відвідувач
| 32_"Материнський оберіг"
|
|
| |
pozitiv | Дата: Середа, 2010-06-02, 6:53 PM | Повідомлення # 25 |
побратим
| № 32!
Для позитивної людини хрестики - також плюси!
|
|
| |
JAFA | Дата: Четвер, 2010-06-03, 3:30 PM | Повідомлення # 26 |
друг
| №39
|
|
| |
Liza | Дата: Четвер, 2010-06-03, 5:47 PM | Повідомлення # 27 |
друг
| №32 Материнський оберіг
|
|
| |
Пасіонарія | Дата: Четвер, 2010-06-03, 6:42 PM | Повідомлення # 28 |
Мудра людина
| 39
ore et labore!
|
|
| |
Talya | Дата: Четвер, 2010-06-03, 8:23 PM | Повідомлення # 29 |
перехожий
Група: Користувачі
| 17_Сорочка з дубочками
|
|
| |
Olha | Дата: Неділя, 2010-06-06, 10:09 PM | Повідомлення # 30 |
друг
| № 39 - просто і оригінально!
|
|
| |
Via | Дата: Вівторок, 2010-06-08, 2:24 PM | Повідомлення # 31 |
побратим
| За № 44 - чудові дубочки!
|
|
| |
kalyna | Дата: Середа, 2010-06-09, 1:11 AM | Повідомлення # 32 |
друг
| № 39
|
|
| |
Bullet | Дата: Четвер, 2010-06-10, 2:10 AM | Повідомлення # 33 |
маніяк графічних ліній
Група: Администраторы
| Голосую за 32_"Материнський оберіг". Основним чинником у виборі *кому віддати голос* стало ставлення до конкурса. Нехай не образиться автор сорочечки 17 з дубочками. Вона мені сподобалась дуже-дуже, але її представлення не дуже виразне. Віддаю належне авторці, бо знаю, що по бавовні важко вишивати навіть через канву (а потім ці ниточки висмикувати довго і нудно!) Автор сорочки з дубочками - молодець. Але я прочитала всі описи сорочечок і тепер точно знаю, що переможцем має бути 32_"Материнський оберіг", бо так описати свою працю і свою дитину може лише справжня Мама-Майстер
Чарівниця - Берегиня форуму - 2012 моя майстерня на форумі Приватна скринька на форумі заповнена. Пишіть тільки на elisa@ukr.net
|
|
| |
Mod | Дата: Понеділок, 2010-06-14, 0:47 AM | Повідомлення # 34 |
побратим
| №44
|
|
| |
Цветана | Дата: Середа, 2010-06-16, 2:29 PM | Повідомлення # 35 |
побратим
| Дуже гарні роботи, беруть за душу... Яскравими кольорами припала до ока 44_ Вишиванка для племінника 1рік 8 місяців
Покоївки ображаються, а маленькі феї, які себе поважають, можуть творити дива тільки в доброзичливих лісах і замках. Шукайте їх там.
Повідомлення відредагував Цветана - Середа, 2010-06-16, 2:30 PM |
|
| |
dartsya | Дата: Четвер, 2010-06-17, 3:53 PM | Повідомлення # 36 |
відвідувач
| №17!!!!!
|
|
| |
Tana | Дата: Неділя, 2010-06-20, 5:06 PM | Повідомлення # 37 |
Мудра людина
| Серед хлопчачих сорочок лідер 39_Tana з 13 голосами, дякую всім, хто підтримав мою сорочечку. Можливо, я непрофесіний кравець, але збирати вручну сорочки -- це мистецтво і наука, точно знаю, і буду опановувати його далі ще і ще, сподіваюсь.32_Цветана і 44_ Гномик набрали по 9 гололосів.Тому як організатор вирішу питання з подарунками і відправлю обом паннам. Дівчата, ми всі молодці, сподіваюсь, хлопчачий гардероб на нашому форумі ніколи не буде бідним і невиразним завдяки таким прекрасним майстриням.
Координую Довгобуд "Виплекана сорочка" Моя майстерня Чому закладинка – найкращий подарунок?! "Чарівниця-берегиня форума-2010" Чарівниця - Хранитель традицій і увіковічнювач їх в сучасності і майбутньому - 2012
|
|
| |
Dmutrik09 | Дата: Неділя, 2010-06-20, 5:41 PM | Повідомлення # 38 |
Мудра людина
| Вітаю усіх переможниць! Адже головне участь!!!!!
Моя майстерня ®
...Все життя у шитті і шиття, як життя! "Чарівниця-берегиня форума-2010" Чарівниця - Майстриня вишивання - 2012
|
|
| |
lady-v | Дата: Неділя, 2010-06-20, 6:35 PM | Повідомлення # 39 |
Мудра людина
| Вітаю з перемогою!
Моя майстерня
Жінки діляться на п'ять вікових груп: 1) дівчинка 2) дівчина 3) молода жінка 4) молода жінка 5) молода жінка
"Чарівниця форума-2010: допомога новачкам" Чарівниця - Майстриня вишивання і добра душа форуму - 2012
|
|
| |
Пасіонарія | Дата: Неділя, 2010-06-20, 7:04 PM | Повідомлення # 40 |
Мудра людина
| Tana, щиро вітаю з перемогою! Молодець в усіх відношеннях! Quote (Tana) але збирати вручну сорочки -- це мистецтво і наука, точно знаю, і буду опановувати його далі ще і ще, сподіваюсь Це точно - спробувала цього "хліба"
ore et labore!
|
|
| |