Голосування.5а Сорочки для хрещення, льолі
|
|
Tana | Дата: Вівторок, 2010-06-01, 8:50 AM | Повідомлення # 1 |
Мудра людина
Група: Перевірений користувач
Статус: Offline
| 5. Вишиванка для найменших діток а)сорочки для хрещення, льолі Зважаючи на досвід попередніх голосувань, виказуємо прихильність в коментарях номеру сорочки, как припала до душі, таким чином голосують зареєстровані учасники форуму. 01_ Вишиваночка на хрещення Ось таку вишиваночку одягла моя доця на обряд хрещення. Основний мотив вишивки - калина: символ жіночності , краси, долі . Як відомо, без калини нема України, від себе добавлю, що без вишивки також. Прототипу сорочечки нажаль нема, збирала по шматочку з різних узорів, дещо вигадувала сама. Вишивка виконана на сорочковому полотні, повністю хрестиком, комірець – в’язка гачком. 27_Льоля на хрещення донечці Житомирський льон, муліне ПНК ім. Кірова. Зубцювання, вистіг, підгин мережкою, виколювання, хрестик, гладь, виріз на грудях – петельний шов. Шнурочок і китички – з тих самих ниток для вишивання. Зібрано/зшито повністю вручну на одному подиху за кілька днів до події. Довжина рукава, глибина вирізу на грудях дозволятимуть носити сорочечку дитині і в більш старшому віці. 31_Льоля для дівчинки. Вишита на прохання батьків протягом липня-жовтня 2009 року. Нитки - акріл, тканина - льон, схема зроблена мною самостійно (за прототипом купованої, тільки сильно видозмінена), техніка - хрестик,шов голку вперед. Викроєна мною (вік дитини 2-3 рочки), зшита без використання швейної машини вручну. На фото: синьооке чудо - Оксанка, льолю вишиванку "вигулюють" в Непалі, в листопаді 2009 року:) 45_ Вишиванка для дворічної доньки Розмір дитячий приблизно 86-92. Хрестик, муліне DMC (два кольори чорний 310 та червоний 817). Схема для сорочечки та, що припала до душі, бо взагалі перша вишиванка в житті так, що до регіону не прив'язувалась .
Координую Довгобуд "Виплекана сорочка" Моя майстерня Чому закладинка – найкращий подарунок?! "Чарівниця-берегиня форума-2010" Чарівниця - Хранитель традицій і увіковічнювач їх в сучасності і майбутньому - 2012
|
|
| |
Dmutrik09 | Дата: Неділя, 2010-06-20, 5:44 PM | Повідомлення # 41 |
Мудра людина
| Вітаю обох і Танечку і Наталю! І нових вам вишиванок!
Моя майстерня ®
...Все життя у шитті і шиття, як життя! "Чарівниця-берегиня форума-2010" Чарівниця - Майстриня вишивання - 2012
|
|
| |
lady-v | Дата: Неділя, 2010-06-20, 6:28 PM | Повідомлення # 42 |
Мудра людина
| Вітаю Вас з перемогою! Тетяну і Наталю. Tana, Ви скромні, але перемога все рівно і Ваша також!
Моя майстерня
Жінки діляться на п'ять вікових груп: 1) дівчинка 2) дівчина 3) молода жінка 4) молода жінка 5) молода жінка
"Чарівниця форума-2010: допомога новачкам" Чарівниця - Майстриня вишивання і добра душа форуму - 2012
|
|
| |
nosiknata | Дата: Неділя, 2010-06-20, 7:13 PM | Повідомлення # 43 |
Мудра людина
| Танечко, вітаю з завершенням конкурсного марафону і з перемогою Сашиної вишиванки!!! Нехай сорочечок у малечі буде більше!!! Щиро дякую всім, хто віддав голоси за мою роботу - я щаслива і розчулена
Координую конкурс "Світ вишивки Георгія Гараса"
|
|
| |
Пасіонарія | Дата: Неділя, 2010-06-20, 7:21 PM | Повідомлення # 44 |
Мудра людина
| Tana, nosiknata, щиро вітаю Вас з перемогою! Нема кращого, як розділяти з кимось лідерські позиції!
ore et labore!
|
|
| |
Bullet | Дата: Понеділок, 2010-06-21, 0:24 AM | Повідомлення # 45 |
маніяк графічних ліній
Група: Администраторы
| Tana, nosiknata, вітаю ОБОХ мамусь з перемогою ваших сорочечок!!! Тана, не може такого бути, щоб віддати свою перемогу! Отримуєш від форума *Вишиванка* окремий приз за перемогу в цьому конкурсі! Ти вітаєш Нату, ми вітаємо тебе! (шкода, не знала зарання : ))) хто переможе, а то привезла би ще в п"ятницю для тебе приз!) Тепер чекаємо кінця тижня
Чарівниця - Берегиня форуму - 2012 моя майстерня на форумі Приватна скринька на форумі заповнена. Пишіть тільки на elisa@ukr.net
|
|
| |
Світланка | Дата: Понеділок, 2010-06-21, 10:42 AM | Повідомлення # 46 |
побратим
| Tana, nosiknata, дівчатка вітаю вас з перемогою!
Кажуть люди я сама, наче квіточка, Що пливуть мої слова, як та річечка, Що душа моя співає, мов сопілочка. А я просто українка, україночка
|
|
| |
Tana | Дата: Понеділок, 2010-06-21, 2:42 PM | Повідомлення # 47 |
Мудра людина
| Дякую, дівчата!Quote (Bullet) а то привезла би ще в п"ятницю для тебе приз!) Сашуня отримала свій приз, переказуй величезну дяку мамі!
Координую Довгобуд "Виплекана сорочка" Моя майстерня Чому закладинка – найкращий подарунок?! "Чарівниця-берегиня форума-2010" Чарівниця - Хранитель традицій і увіковічнювач їх в сучасності і майбутньому - 2012
|
|
| |
Олька | Дата: Понеділок, 2010-06-21, 3:36 PM | Повідомлення # 48 |
побратим
| Дівчата, я вітаю усіх, хто брав участь у цьому конкурсі! приєднуюсь до побажать Tana Quote (Tana) сподіваюсь, діточок на нашому форумі стане більше !!!!!!!!!!!
|
|
| |
Українка | Дата: Понеділок, 2010-06-21, 4:05 PM | Повідомлення # 49 |
Активіст форума
| nosiknata, Tana, ви такі молодці!Вітаю
"Чарівниця форума-2010: скарбник схем"
|
|
| |
cherry | Дата: Вівторок, 2010-06-22, 10:11 AM | Повідомлення # 50 |
побратим
| Tana, nosiknata, щирі вітання! Бажаю, щоб очі і ручки не знали втоми! Натхнення, здоров`ячка і часу побільше, побільше
|
|
| |
welshrabbit | Дата: Вівторок, 2010-06-22, 10:30 AM | Повідомлення # 51 |
побратим
| Tana, nosiknata! Вітаю з перемогою! Ви молодці!:) Хочу виразити захоплення всім учасницям конкурсу! І подяку Tana за організацію конкурсу, завдяки їй вийшло справжнє свято вишиванки!
Повідомлення відредагував welshrabbit - Вівторок, 2010-06-22, 10:31 AM |
|
| |
montan | Дата: Вівторок, 2010-06-22, 10:33 PM | Повідомлення # 52 |
побратим
| Tana, nosiknata, вітаю!!! Ви молодці!
|
|
| |
Ясна | Дата: Вівторок, 2010-07-13, 11:55 AM | Повідомлення # 53 |
друг
Група: Користувачі
| Голосую за № 27 Вдалішого візерунку для немовляти я не зустрічала. Ромбик - символ Сонця Зигзаг - символ Води Білий колір - символ переходу, ініціації, яким власне і є обряд хрещення. Сорочка з калиною - робота майстерна, яскрава, але в народній традиції калина використовувалася для дівочого одягу, жінок у пору розквіту. Це хороший символ для більш старшого віку. Притуліть подумки цю сорочку до 16-річної квітучої дівчини - кращого візерунку не знайти. Для немовляти, на мою думку, не доречно. Вдала сорочечка № 45. Жодних сексуальних символів, пуп"яночки, квіточки без насіння, кольори вогню та землі. Сорочка № 31 - ну вже дуже личить синьоокій білявці!Додано (2010-07-13, 11:55 Am) --------------------------------------------- Боже, як шкода, я вже давно спаізнилися подумала, що конкурс до 20 липня
|
|
| |
Tana | Дата: Вівторок, 2010-07-13, 3:12 PM | Повідомлення # 54 |
Мудра людина
| Ясна, сподіваємось, ще встигнете. Дякую за добрі слова і за схвальні відгуки!
|
|
| |