«Великоднє рукоділля-2010». "Писанки" . Голосування
|
|
pozitiv | Дата: П`ятниця, 2010-04-09, 0:22 AM | Повідомлення # 21 |
побратим
Група: Перевірений користувач
Статус: Offline
| Я також не знаю, що це за техніка батік. Надіюся автор після конкурсу мене просвітить. Голосую за №1 - вразили акуратністю. №2 - надзвичайно щирі, а №3 - така тепла і домашня. Молодці!
Для позитивної людини хрестики - також плюси!
|
|
| |
montan | Дата: Субота, 2010-04-10, 6:04 PM | Повідомлення # 22 |
побратим
| Голосую за №1.
|
|
| |
nosiknata | Дата: Субота, 2010-04-10, 11:28 PM | Повідомлення # 23 |
Мудра людина
| Голосую за номер 2 - відновлення втраченої колекції вважаю великою справою!!
Координую конкурс "Світ вишивки Георгія Гараса"
|
|
| |
Наталка | Дата: Неділя, 2010-04-11, 5:02 PM | Повідомлення # 24 |
друг
| ЗА ПИСАНКИ № 1.
ВИШИВАЮ,ВИШИВАЮ,ХРЕСТ ЗА ХРЕСТИКОМ КЛАДУ. ВСЕ НА ЩАСТЯ,ВСЕ НА ДОЛЮ, А НІЯК НЕ НА БІДУ.
|
|
| |
Сестра_Юлія | Дата: Вівторок, 2010-04-13, 3:01 PM | Повідомлення # 25 |
Мудра людина
| Писанки №1 - мій вибір. Писанки під другим номером теж пречудові, але автора трішки підвела фотокамера, на мій погляд. Бажаю успіхів в опануванні не тільки писанкарствва, а й фотомистецтва!
|
|
| |
Сестра_Юлія | Дата: Неділя, 2010-04-18, 12:49 PM | Повідомлення # 26 |
Мудра людина
| Голосування завершено. Отже, результати. №1- 12 голосів (finkolinka) №2 -8 голосів (lakizka) №3- 1 голос (montan) Отже , вітаємо із непростою і гідною перемогою форумчанку finkolinka! Прошу переможницю надати свою поштову адресу мені в приват. Приз знаййде свою героїню! :-)
|
|
| |
nosiknata | Дата: Неділя, 2010-04-18, 2:02 PM | Повідомлення # 27 |
Мудра людина
| Щирі вітання з перемогою, finkolinka! Було б дуже приємно якби ви відписались у темі знайомств ось тут - http://www.vyshyvanka.ucoz.ru/forum/28-128-1 Ще раз вітання з таким вдалим початком і респект вашому фотографу !!!
Координую конкурс "Світ вишивки Георгія Гараса"
|
|
| |
montan | Дата: Неділя, 2010-04-18, 4:27 PM | Повідомлення # 28 |
побратим
| finkolinka, вітаю з перемогою!
|
|
| |
lakizka | Дата: Неділя, 2010-04-18, 6:15 PM | Повідомлення # 29 |
побратим
| finkolinka, вітаю з перемогою! Писанки дуже гарні! Особливо сподобалася перша. Все виконано дуже охайно і символіка цікава. Таня montan, твоє яєчко також дуже симпатичне і щире. Приємно! А щодо моїх фотоздібностей, то тут вийшла така ситуація. Спочатку я і не думала брати участь в конкурсі, тому не фотографувала зблизька фото. Ті що в козинці фотографувала для мами, але Юля потім десь написала що в номінації "Писанки " мало робіт і я буквально в остані дні вирішила брати участь. Перед Великоднем написала писанки, які на рушничку, але знову не фотографувала зблизька, бо в умовах конкурсу треба було виставити 2-3 світлини. Але це не головне. Я ж писала писанки не для конкурсу, а для людей. Всеодно приємно, що багатьом сподобалось. Крім того ми з дівчатами отримаємо заохочувальний приз від Тани, і в мене так руки чесались, щоб подякувати їй, коли вона про це написала. ДЯКУЮ! То дуже гарний подарунок. Шкода, що цього року так мало учасниць в даній номінації. Сподіваюсь наступного року буде більше. Ще трохи похвалюся - частина писанок які я писала для відновлення колекції Ю.Ференчука (їх на фото немає, бо не встигла сфотографувати) залишились в музеї Гончара. Напевне десь у фонді будуть зберігатися, але ж так приємно від цього...
|
|
| |
Сестра_Юлія | Дата: Неділя, 2010-04-18, 7:58 PM | Повідомлення # 30 |
Мудра людина
| lakizka, на майбутнє треба нам бде врахувати під час організації конкурсів - вказувати, яким планом має бути фото зроблене. Бо, ба, прокол вийшов. І це трохи засмучує, що твої писанки виглядали не так ефектно, зняті купою
|
|
| |
Tana | Дата: Понеділок, 2010-04-19, 10:35 AM | Повідомлення # 31 |
Мудра людина
| Повторюсь, але дякую всім писанкаркам за те, що продовжуєте традицію Quote (lakizka) ми з дівчатами отримаємо заохочувальний приз від Тани, Переможниці ви всі! Сподіваюсь, конкурс наступного року буде біль чисельним. Прошу надати одну адресу мені в приват, дві інші знаю))
Координую Довгобуд "Виплекана сорочка" Моя майстерня Чому закладинка – найкращий подарунок?! "Чарівниця-берегиня форума-2010" Чарівниця - Хранитель традицій і увіковічнювач їх в сучасності і майбутньому - 2012
|
|
| |
Bullet | Дата: Понеділок, 2010-04-19, 12:50 PM | Повідомлення # 32 |
маніяк графічних ліній
Група: Администраторы
| finkolinka, вітаю з перемогою! Всіх учасниць вітаю з чудовим ремеслом в руках! Продовжуєте традицію, це вже дуже добре:)
Чарівниця - Берегиня форуму - 2012 моя майстерня на форумі Приватна скринька на форумі заповнена. Пишіть тільки на elisa@ukr.net
|
|
| |
lakizka | Дата: Четвер, 2010-07-01, 1:37 AM | Повідомлення # 33 |
побратим
| Tana, гарно дякую за заохочувальний приз. Отримала твого листа. Твої скани обовязково долучу до моїх писанкарських матеріалів. Так приємно... аж знову хочеться писаночку написати.
|
|
| |
Tana | Дата: Четвер, 2010-07-01, 12:37 PM | Повідомлення # 34 |
Мудра людина
| Будь ласочка, першоджерела -- наш фундамент для творчості! Вже чекаю нових робіт.
Координую Довгобуд "Виплекана сорочка" Моя майстерня Чому закладинка – найкращий подарунок?! "Чарівниця-берегиня форума-2010" Чарівниця - Хранитель традицій і увіковічнювач їх в сучасності і майбутньому - 2012
|
|
| |