"Вишивка на Різдво"-2010 (голосування)
|
|
|
|
nosiknata | Дата: П`ятниця, 2010-01-22, 8:24 PM | Повідомлення # 21 |
Мудра людина
Група: Перевірений користувач
Статус: Offline
| Справді багато переглядів і голосів у цій темі, мабуть багатьом вона дуже близька.А про себе можу сказати, що давно мірію вишити щось маштабне до релігійного свята (Паски, Різдва), але поняття не маю де таку картину повішу у моїй/немоїй квартирі. Тому поки лише споглядання і голосування. ... також за листівки теплі , хоча все варте уваги!!! Дівчата постарались.
Координую конкурс "Світ вишивки Георгія Гараса"
|
|
| |
jmiyushk | Дата: П`ятниця, 2010-01-22, 8:25 PM | Повідомлення # 22 |
відвідувач
| Різдво просто супер! За складністю, об"ємом та віртуозністю - найкраща робота! P.S. Але проміжні результати мене трохи дивують...
|
|
| |
Іруся | Дата: П`ятниця, 2010-01-22, 10:39 PM | Повідомлення # 23 |
друг
| Всі роботи просто чудові.Дуже сподобалась картина " Церква взимку".
|
|
| |
Bullet | Дата: П`ятниця, 2010-01-22, 11:10 PM | Повідомлення # 24 |
маніяк графічних ліній
Група: Администраторы
| чесно кажучи, я сама приємно шокована кількістю голосів в цьому голосуванні.. кби це не була мною особисто створена тема, у мене б закрались підозри, що "лічильничок підкручений" Мене дуже тішить така кількість голосів. На цю хвилину - 131 голос! Рекорд?
Чарівниця - Берегиня форуму - 2012 моя майстерня на форумі Приватна скринька на форумі заповнена. Пишіть тільки на elisa@ukr.net
|
|
| |
montan | Дата: Субота, 2010-01-23, 0:32 AM | Повідомлення # 25 |
побратим
| Віддала свій голос за "Різдво" - вічна класика
|
|
| |
lakizka | Дата: Субота, 2010-01-23, 9:56 AM | Повідомлення # 26 |
побратим
| Вразили своєю масштабністю картини! Вони чудові!!! Дуже сподобались листівочки, такі ніжні і спокійні. Але таки справді цього разу важко вгадати роботи учасниць .
|
|
| |
Сестра_Юлія | Дата: Субота, 2010-01-23, 5:34 PM | Повідомлення # 27 |
Мудра людина
| lakizka, тим цікавіше! Бо справді важко. стилістика не так і простежується Quote (lakizka) Але таки справді цього разу важко вгадати роботи учасниць .
|
|
| |
Яга | Дата: Неділя, 2010-01-24, 1:01 AM | Повідомлення # 28 |
побратим
| Сподобались усі роботи. Голосую за листівки. Вони мені імпонують і вишивкою і, що власне визначально, ідейністю:) P.S. Я так розумію, на даний момент є деяка інтрига в конкурсі
мене можна знайти у фейсбук; також я викладаю фото на google+ Бажаю всім успіхів
|
|
| |
Bullet | Дата: Неділя, 2010-01-24, 7:36 PM | Повідомлення # 29 |
маніяк графічних ліній
| Quote (Яга) P.S. Я так розумію, на даний момент є деяка інтрига в конкурсі на даний момент у форумі із-за цього конкурса є розкол. на мій привеликий жаль і сум!
Чарівниця - Берегиня форуму - 2012 моя майстерня на форумі Приватна скринька на форумі заповнена. Пишіть тільки на elisa@ukr.net
|
|
| |
Tana | Дата: Неділя, 2010-01-24, 8:40 PM | Повідомлення # 30 |
Мудра людина
| Буде кілька переможців
Координую Довгобуд "Виплекана сорочка" Моя майстерня Чому закладинка – найкращий подарунок?! "Чарівниця-берегиня форума-2010" Чарівниця - Хранитель традицій і увіковічнювач їх в сучасності і майбутньому - 2012
|
|
| |
Bullet | Дата: Понеділок, 2010-01-25, 2:09 AM | Повідомлення # 31 |
маніяк графічних ліній
| Quote (Tana) Буде кілька переможців Офіційний переможець буде один, як і було заплановано. А якщо у когось чухались руки випробовувати слабкі місця укоз-системи, на якій ми хостимось, то "не дочекаються". Сварки не буде. Ніхто не заважає третій особі особисто вислати свій персональний приз автору роботи, що сподобалась, але не перемогла. І ще у нас є ПРИВАТНІ ЛИСТИ і репутація!
|
|
| |
Tana | Дата: Понеділок, 2010-01-25, 7:29 AM | Повідомлення # 32 |
Мудра людина
| Ну, що ж, хочеться як краще... чекаю завершення усіх голосувань.
Координую Довгобуд "Виплекана сорочка" Моя майстерня Чому закладинка – найкращий подарунок?! "Чарівниця-берегиня форума-2010" Чарівниця - Хранитель традицій і увіковічнювач їх в сучасності і майбутньому - 2012
|
|
| |
Nito4ka | Дата: Понеділок, 2010-01-25, 9:41 AM | Повідомлення # 33 |
побратим
| Мені дуже сподобалась конкурсна робота "Закладинки в зошит з колядками" - робота ніжна і воздушна, сповнена відчуттям смаку. Вона вразила мене своєю акварельністю та надзвичайно майстерним виконанням інших вишивальних технік, крім традиційного хрестика.
|
|
| |
Ludmila | Дата: Понеділок, 2010-01-25, 11:57 AM | Повідомлення # 34 |
мешканець сайту
| Усього відповідей: 160 Рекордна кількість голосів.
|
|
| |
Bullet | Дата: Понеділок, 2010-01-25, 1:36 PM | Повідомлення # 35 |
маніяк графічних ліній
| До п"ятниці лишається 4 повних дні. За цей час усі бажаючі можуть написати в темі, якщо вони бажають зробити приз глядацької симпатії тій чи іншій роботі. Після оприлюднення результатів голосування такої можливості у вас не буде! Ні у кого голосів ми не забиратимемо, а щоб не виникали подібні тертя про приватах і надалі, то доведеться ускладнювати роботу координаторам конкурса і робити голосування відкритими (рахуватимемо коментарі до теми, хто за кого відкрито буде писати свої ЗА). А таки так. Кількість голосів рекордна!! ))))
|
|
| |
ganzya | Дата: Понеділок, 2010-01-25, 1:59 PM | Повідомлення # 36 |
Активіст форума
| Я голосувала за Різдво, але дуже ще сподобалася зимова церква, робота гідна призу глядацької симпатії
"Даром получили, даром давайте" ("Еванг. от Матф.", гл. Х, ст.8.)
|
|
| |
jmiyushk | Дата: Понеділок, 2010-01-25, 2:03 PM | Повідомлення # 37 |
відвідувач
| Авторові роботи Різдво хочу вручити приз глядацької симпатії. Це набір для вишивання... А який - це сюрприз!
|
|
| |
Tana | Дата: Понеділок, 2010-01-25, 2:31 PM | Повідомлення # 38 |
Мудра людина
| Голосувала за "Різдво", але й церква - то робота значуща... мої симпатії такі!
|
|
| |
nosiknata | Дата: Понеділок, 2010-01-25, 3:04 PM | Повідомлення # 39 |
Мудра людина
| Голосувала за теплі листівки. Призом глядацьких симпатій (моїх) обираю картину "Різдво" - це друге місце. з приводу голосування, я все ж таки за анонімне голосування, ніколи не звинувачую когось у своїх програшах - так розпорядилась доля, можливо за авторів робіт проголосували цілими офісами, або цілими родинами, - так це не заборонено законодавством - голосуємо за те, що сподобалось. А з приводу "копання" в адмін налаштуваннях - розгрібати це все приходиться Bullet, і вона це робить дуже коректно!! Конкурс вийшов справді гарний, а от своїм "Декором помешкання" я незадоволена - мабуть він нікому непотрібний. За майже місяць назбиралась аж одна робота. Пробачте, що не втему, але може хоч тут хтось прочитає, я вже стомилась нагадувати у відповідній темі
Координую конкурс "Світ вишивки Георгія Гараса"
|
|
| |
Сестра_Юлія | Дата: Понеділок, 2010-01-25, 4:49 PM | Повідомлення # 40 |
Мудра людина
| nosiknata, не сумуй! Я свою конкурсну роботу на цю номінацію доробляю. П оспішаю-поспішаю. Але не все від мене залежить - є ще оформлювач-багетка
|
|
| |