Перший раз у перший клас
|
|
|
|
Ludmila | Дата: Вівторок, 2009-12-01, 2:01 AM | Повідомлення # 1 |
мешканець сайту
Група: Перевірений користувач
Статус: Offline
| 1. Рушничок "Урожай" Вишитий і пошитий в групу дитсадка для дитячої кухні. Матеріали: "вафельне" полотенце, канва, нитки акрилові. Техніка - хрестик. 2. Обкладинка на книжку та парочка закладинок Обкладинка на книжку (щоденник, записник, тощо) та парочка закладинок, майже монохром. Створювались восени, коли треба було зайняти руки чимось нескладним. Обкладинка, наприклад, по дорозі в машині, на швидкості під 100 км/год. Техніки - хрестик, подвійний хрестик, солов"јні вічка, ретязь, занизування. Матеріали - канва, нитки ДМС, акрил. Голосування триватиме тиждень
|
|
| |
Олька | Дата: Вівторок, 2009-12-01, 1:09 PM | Повідомлення # 2 |
побратим
| полотенечко замечательное, сразу детство вспоминается почему-то! браво автору второй работы за аккуратность в вышивке, люблю такую изнанку))
|
|
| |
nosiknata | Дата: Вівторок, 2009-12-01, 4:45 PM | Повідомлення # 3 |
Мудра людина
| А мені сподобались закладинки - гарний приклад для наслідування!
Координую конкурс "Світ вишивки Георгія Гараса"
|
|
| |
Сестра_Юлія | Дата: Вівторок, 2009-12-01, 6:19 PM | Повідомлення # 4 |
Мудра людина
| Будемо просити майсте-клас у авторки сердечок. Такий спід!!!
|
|
| |
nosiknata | Дата: Вівторок, 2009-12-01, 11:56 PM | Повідомлення # 5 |
Мудра людина
| Сестра_Юлія, насправді це не так важко як здається на перший погляд. Мені допомогли фотографії ідеального вивороту взяті з цього форуму.Раніше вишивала як попало, тільки рік тому навчилась - тепер по-старому не можу
|
|
| |
lakizka | Дата: Середа, 2009-12-02, 2:25 AM | Повідомлення # 6 |
побратим
| Обидві роботи гарні. Грибочки ду же вдало вписалися на кухонному полотенцю. Закладинки і обгортка - мені дуже сподобались.
|
|
| |
shtynka | Дата: Середа, 2009-12-02, 9:54 AM | Повідомлення # 7 |
Мудра людина
| Чомусь мені здається, що в цьому конкурсі найзапекліша боротьба Важко вибрати, коли варіанти 50 на 50...
Моя майстерня
|
|
| |
Ludmila | Дата: Вівторок, 2009-12-08, 1:50 AM | Повідомлення # 8 |
мешканець сайту
| Голосування оголошується закритим! Вітаємо переможця: 1. Рушничок "Урожай": 15 голосів [53.57%], автор nosiknata Приз буде вислано протягом місяця з дня надання переможцем свої поштовї адреси з індексом і прізвищем мені в приватне повідомлення. Вітання переможцю!
|
|
| |
Bullet | Дата: Вівторок, 2009-12-08, 2:10 AM | Повідомлення # 9 |
маніяк графічних ліній
Група: Администраторы
| nosiknata, як прекрасно! Стільки перемог! Вітаю, Наталко, радо навішаю вам нагород у профіль
Чарівниця - Берегиня форуму - 2012 моя майстерня на форумі Приватна скринька на форумі заповнена. Пишіть тільки на elisa@ukr.net
|
|
| |
nosiknata | Дата: Вівторок, 2009-12-08, 2:34 AM | Повідомлення # 10 |
Мудра людина
| Вау!!! Дякую всім за привітання і за голоси на мою користь!!! Я трохи приголомшена таким урожаєм перемог...Аж не сподівалась, що мій рушничок переможе, боротьба була таки напруженою!! Зроблено його ще на початку вересня в групу, разом з одежею для садічних ляльок(мала бути перевірка готовності до навчального року) в результаті наша група зайняла почесне третє місце. А рушничок служить добрій справі - накриває дитячий посуд
|
|
| |
Олька | Дата: Вівторок, 2009-12-08, 10:17 AM | Повідомлення # 11 |
побратим
| nosiknata, поздравляю с троекратной победой!!!!
|
|
| |
Ludmila | Дата: Середа, 2009-12-09, 0:03 AM | Повідомлення # 12 |
мешканець сайту
| За численними проханнями оголошую учасників конкурсу: 1. Рушничок "Урожай" nosiknata 2. Обкладинка на книжку та парочка закладинок shtynka Якщо я помилилася в визначенні автора, будь ласка, поправляйте мене
|
|
| |
Олька | Дата: Середа, 2009-12-09, 10:55 AM | Повідомлення # 13 |
побратим
| А здесь у нас была чуть ли не самая отчаянная борьба)) nosiknata, shtynka, работы замечательные!!
|
|
| |
shtynka | Дата: Середа, 2009-12-09, 11:17 AM | Повідомлення # 14 |
Мудра людина
| Так, але Наталін рушничок полонив серця більшості користувачів. Щиро вітаю Наталку із перемогою, а всім, хто голосував за мої роботи - велика дяка!
Моя майстерня
|
|
| |