Збір робіт на новорічні конкурси-2009
|
|
Bullet | Дата: Субота, 2010-01-16, 11:15 PM | Повідомлення # 61 |
маніяк графічних ліній
Група: Администраторы
Статус: Offline
| Quote (Vikaho) Різдвяний конкурс у студію! я лише завтра вранці вертаю додому (я в Києві ці дні) Все одно почнемо з понеділка : ))) Авторитетно заявляю: ніхто не досилав робіт після останнього строку Quote (nosiknata) Прохання до адміна виставити мою електронну адресу для надсилання фотографій - nosiknata@gmail.com Quote (nosiknata) пропоную збільшити кількість фотографій до максимум 4 штук, одної конкурсної позиції( Якщо всі не проти). +1 +1 Зробила.
Чарівниця - Берегиня форуму - 2012 моя майстерня на форумі Приватна скринька на форумі заповнена. Пишіть тільки на elisa@ukr.net
|
|
| |
Tana | Дата: Понеділок, 2010-01-18, 1:55 PM | Повідомлення # 62 |
Мудра людина
Група: Перевірений користувач
| Адміністратор щойно повідомила, що в її місті проблеми з електромережею, тому конкурс "Вишивка на Різдво" буде вивішений ввечері. Дякую за розуміння!
Координую Довгобуд "Виплекана сорочка" Моя майстерня Чому закладинка – найкращий подарунок?! "Чарівниця-берегиня форума-2010" Чарівниця - Хранитель традицій і увіковічнювач їх в сучасності і майбутньому - 2012
|
|
| |
nosiknata | Дата: Середа, 2010-01-20, 11:08 AM | Повідомлення # 63 |
Мудра людина
| Що є, дівоньки і жіночки?? Думала мене завалять фотографіями новорічних ялинок, вінків, прикрас - ааа ні, порожньо!!! Вже минули, Новий рік, Різдво, Водохрещення, вже мабуть повикидали ті ялинки а мені надіслали лише одну роботу Призовий фонд вже формується,обіцяю вас не розчарувати, а щодо переможців то в залежності від кількості представлених робіт буде - переможець і приз симпатій за друге місце.Чекаю ваших дизайнів!!!!
Координую конкурс "Світ вишивки Георгія Гараса"
Повідомлення відредагував nosiknata - Четвер, 2010-01-21, 9:37 PM |
|
| |
Іруся | Дата: Вівторок, 2010-01-26, 7:44 PM | Повідомлення # 64 |
друг
| Доки приймаються роботи на конкурс"Декор приміщення"
|
|
| |
nosiknata | Дата: Понеділок, 2010-02-15, 3:59 PM | Повідомлення # 65 |
Мудра людина
| Роботи приймаються до 20 лютого, щоб захопити День закоханих, а голосування триватиме до 1 березня. Додано (2010-02-15, 3:59 Pm) --------------------------------------------- Дорогі форумчани!!! Вітаю всіх з завершенням зимового циклу свят і Днем Стрітення зими з весною!! НАГАДУЮ - ДО ПОЧАТКУ ГОЛОСУВАННЯ НА КОНКУРС ДЕКОРУ ЗАЛИШИЛОСЬ П"ЯТЬ ДНІВ(20.02)!!! Всі, хто прикрашав свої оселі до Дня закоханих - висилайте фото валентинок на мою адресу. Долучайтесь, призи вас не розчарують!!
|
|
| |
Dmutrik09 | Дата: Четвер, 2010-02-18, 2:35 AM | Повідомлення # 66 |
Мудра людина
| Дорогенька nosiknata щойно відіслала два листи на конкурс "Декор.."Перший не добре оформила- вибачайте, бо новачок у цій справі, а другий -все як положено.Вдячна за конкурс, думаю вам сподобається.
Моя майстерня ®
...Все життя у шитті і шиття, як життя! "Чарівниця-берегиня форума-2010" Чарівниця - Майстриня вишивання - 2012
|
|
| |
nosiknata | Дата: Неділя, 2010-02-21, 11:28 AM | Повідомлення # 67 |
Мудра людина
| Прошу вибачення за затримку голосування на конкурс декору, але виникла несподівана проблема - "У вас недостатньо прав для даної дії". Написала Адміну, мабуть скоро все владнається.
|
|
| |
Bullet | Дата: Неділя, 2010-02-21, 11:35 AM | Повідомлення # 68 |
маніяк графічних ліній
Група: Администраторы
| nosiknata, довелось повернути тебе назад до статусу *модератор*. Хоч я і ніби надала тобі при статусі *модератор - помічник новачка* усі права модератора, виявилось, що цього недостатньо. Думаю, тепер все гаразд.
Чарівниця - Берегиня форуму - 2012 моя майстерня на форумі Приватна скринька на форумі заповнена. Пишіть тільки на elisa@ukr.net
|
|
| |