Літні рукоділля: "Хрестик"
|
|
|
|
Bullet | Дата: Середа, 2009-09-02, 1:57 AM | Повідомлення # 1 |
маніяк графічних ліній
Група: Администраторы
Статус: Offline
| 1. Набір вишитих хрестиком обкладинок для паспортів "Знаки Зодіака". Кожна обкладинка оздоблена стрічками, а "Риби" - ще й гудзиком! Всередині - кольоровий картон, який допомагає обкладинкам тримати форму. Розмір обкладинок - 9,5*14см. ХХХХХХХХХХХХХХХХХХХХХХХХХХХХХХХХХХХХХХХХХХХХ 2. Декоративний набір на кухню. Матеніали: нитки ДМС, тканина для вишивання. Техніка: хрестик. ХХХХХХХХХХХХХХХХХХХХХХХХХХХХХХХХХХХХХХХХХХХХ 3. Вітальна листівка для магістра Вишита листівка в честь завершення навчання і отримання ступені Магістра. Поїхала на Тайвань (там же і сфотографована) для вінчального батька Романа. Покупний набір, канва аїда, нитки муліне (ДМС і з набору), потім картон гофрований і кольоровий, декоративний шнур для оформлення. ХХХХХХХХХХХХХХХХХХХХХХХХХХХХХХХХХХХХХХХХХХХХ 4. Біскорню (подушечка для голок). Вир шила навести порядок з сво ми голками, як валялися по вс х к мнатах для цього зробила таку річ. Одна з них вишита на льон шовковими нитками, використаний стародавн й укра нський уз р, вишивка хрестиком. ХХХХХХХХХХХХХХХХХХХХХХХХХХХХХХХХХХХХХХХХХХХХ 5. Вишиті ініціали Вышита для молодого человека, который очень хотел получить в подарок свои вышитые инициалы, и обязательно с короной)). Вышилавась в ночь с 14 на 15 августа крестиком, нитками Анкор. Схема короны найдена у вас на сайте, схемка буквы - в интернете. ХХХХХХХХХХХХХХХХХХХХХХХХХХХХХХХХХХХХХХХХХХХХ 6. Думочка "Зелені сни" В геометричному сплетінні жовто-зелених кіл і ліній - молоді ранкові трави і пахуче вечірнє сіно. На цій подушці будут снитись лише добрі віщі сни! Канва невідомого виробника (придбано в Польщі), нитки - муліне (ленінградські, з-ду ім.Кірова) Інша сторона наволочки підбита приємною на дотик тканиною кольору сухого полину. Розмір готової наволочки = 22х22 см. Представляю також фото виворітньої сторони. Вишивалась 2 місяці, має трошки збоїв в рисунку - неуважність ! :) ХХХХХХХХХХХХХХХХХХХХХХХХХХХХХХХХХХХХХХХХХХХХХХХХХХХХХХХХХХХХХХХХХХХХХХХХХХХХХХХХХХХХХХХХ Увага: голосувати можуть навіть незареєстровані гості форума! Увага: ви можете обрати декілька варіантів робіт-переможців при голосуванні. Нагороджено буде ОДНУ роботу, що набере найбільшу кількість голосів.
Чарівниця - Берегиня форуму - 2012 моя майстерня на форумі Приватна скринька на форумі заповнена. Пишіть тільки на elisa@ukr.net
|
|
| |
Олька | Дата: Середа, 2009-09-02, 12:33 PM | Повідомлення # 2 |
побратим
Група: Перевірений користувач
| мне, как любителю рушников и салфеток, набор на кухню очень по душе!
|
|
| |
abilan | Дата: Середа, 2009-09-02, 2:10 PM | Повідомлення # 3 |
побратим
| Дуже сподобались обкладинки "Знаки Зодіака". Дуже-дуже
Интересует ВСЕ о национальной традиционной вышивке и других техниках вышивки.
|
|
| |
bulbashka_aero | Дата: Середа, 2009-09-02, 3:29 PM | Повідомлення # 4 |
побратим
| Не знаю, що таке думочка (очевидно, подушка?), але мені вона найгарніша
|
|
| |
Гість | Дата: Середа, 2009-09-02, 4:40 PM | Повідомлення # 5 |
Група: Гости
| Важливо підкреслити те, що сайт має назву "Укараїнська вишивка", тобто на конкурс мають виставлятися роботи з технікою української вишивки! Мій вибір - декоративний набір на кухню
|
|
| |
Наталка | Дата: Середа, 2009-09-02, 8:28 PM | Повідомлення # 6 |
друг
| ОРИГІНАЛЬНА ІДЕЯ- ЧЕХЛИ НА ПАСПОРТ , НАВІТЬ Я ЗДОГАДУЮСЯ ЧИЯ ЦЕ ІДЕЯ. аЛЕ БІЛЬШЕ ДО ДУШІ НАЦІОНАЛЬНА ВИШИВКА- НАБІР НА КУХНЮ.
ВИШИВАЮ,ВИШИВАЮ,ХРЕСТ ЗА ХРЕСТИКОМ КЛАДУ. ВСЕ НА ЩАСТЯ,ВСЕ НА ДОЛЮ, А НІЯК НЕ НА БІДУ.
|
|
| |
lakizka | Дата: Середа, 2009-09-02, 10:50 PM | Повідомлення # 7 |
побратим
| Мені сподобалась подушка. Я навіть напевне переробила би її на сумку...
|
|
| |
Tana | Дата: Четвер, 2009-09-03, 9:29 PM | Повідомлення # 8 |
Мудра людина
| Хрестик -- такий уніфікований, такий традиційний і неочикуваний. Набір обкладинок для паспорта: легко "читати" авторство; не "затерта" ідея, великий об'єм роботи. Це моє вподобання, за який відділа голос. Інші учасники потрудились на славу. Подобаються вишиті ініціали в круглій рамці -- така давня благородна традиція неповинна забуватись. Біскорню мініатюрне й завжди потрібне. А такий набір на кухню повинна мати кожна свідома українська господиня. Думочка у спокійних кольорах дійсно створена для відпочинку. Зичу подальших творчих магістерських(!) неочикуваних вишиваних робіт!
Координую Довгобуд "Виплекана сорочка" Моя майстерня Чому закладинка – найкращий подарунок?! "Чарівниця-берегиня форума-2010" Чарівниця - Хранитель традицій і увіковічнювач їх в сучасності і майбутньому - 2012
|
|
| |
Bullet | Дата: П`ятниця, 2009-09-04, 0:57 AM | Повідомлення # 9 |
маніяк графічних ліній
| Quote (Гість) Важливо підкреслити те, що сайт має назву "Укараїнська вишивка", тобто на конкурс мають виставлятися роботи з технікою української вишивки! важливо підкреслити,Ю що треба уважно читати ДО коментування також і правила самого конкурса. Подібні коменти від анонімів провокують мене заборонити незареєстрованим відвідувачам коментування!
Чарівниця - Берегиня форуму - 2012 моя майстерня на форумі Приватна скринька на форумі заповнена. Пишіть тільки на elisa@ukr.net
|
|
| |
Bullet | Дата: Четвер, 2009-09-10, 6:21 PM | Повідомлення # 10 |
маніяк графічних ліній
| Голосування оголошується закритим! Вітаємо переможця: 1. Обкладинки для паспортів "Знаки Зодіаку" [ 36 голосів] [51.43%], автор Vikaho Протягом місяця переможець отримає приз від форума: - декоративний конверт www.vyshyvanka.ucoz.ru/ - гольницю-складанку для вишивальних голок (ручної роботи) - текстильну листівку ручної роботи від Bullet - вітальну листівку від адміністрації форума - віртуальну нагороду в підписі під аватаркою //Приз буде вислано протягом місяця з дня надання переможцем свої поштовї адреси з індексом і прізвищем в приватне повідомлення адміністратору// Починаємо вітати переможця
|
|
| |
Vikaho | Дата: Четвер, 2009-09-10, 6:39 PM | Повідомлення # 11 |
побратим
| Я на сьомому небі! Дякую всім, хто голосував за мій скромний доробок! Дякую бабусі, яка навчила мене вишивати (вона все бачить ), мамі-татові, а також коханому Олькові Дяка Bullet за організацію, турботу та терплячість! Дуже приємно, що мої обкладинки опинилися у такій чудовій компанії! Дівчата, ви - молодчинки!
|
|
| |
Ludmila | Дата: Четвер, 2009-09-10, 6:59 PM | Повідомлення # 12 |
мешканець сайту
| Quote (Vikaho) мій скромний доробок! Це скромно сказано, не малий об"єм роботи і акуратність виконання. Вітаю, і подальших підкорень вершин
|
|
| |
nosiknata | Дата: Четвер, 2009-09-10, 8:25 PM | Повідомлення # 13 |
Мудра людина
| Прийміть щирі вітання з перемогою!!! Ваша праця достойно представлена і оцінена!! подальших успіхів, натхнення, міцного здоров"я і всього найкращого!!! МОЛОДЕЦЬ!!!
Координую конкурс "Світ вишивки Георгія Гараса"
|
|
| |
abilan | Дата: Четвер, 2009-09-10, 8:31 PM | Повідомлення # 14 |
побратим
| Vikaho, вітаю зі впевненною перемогою!!!
Интересует ВСЕ о национальной традиционной вышивке и других техниках вышивки.
|
|
| |
Vikaho | Дата: Четвер, 2009-09-10, 11:44 PM | Повідомлення # 15 |
побратим
| Ludmila, nosiknata, abilan, дуже дякую за привітання!
|
|
| |
Олька | Дата: П`ятниця, 2009-09-11, 10:15 AM | Повідомлення # 16 |
побратим
| Молодчинка, Vikaho,поздравляю!!! и всех, кто принимал участие тоже! вы - умнички!
|
|
| |
Tana | Дата: Понеділок, 2009-09-14, 3:43 PM | Повідомлення # 17 |
Мудра людина
| Vikaho, нехай весь зодіакальний рік пройде з таким самим вишиваним успіхом! Щиро зичу подальших творчих звершень в масштабах Сонячної системи! Іншим "зірочкам"-трудіницям -- наполегливої праці і успішної участі в наступних конкурсах!
Координую Довгобуд "Виплекана сорочка" Моя майстерня Чому закладинка – найкращий подарунок?! "Чарівниця-берегиня форума-2010" Чарівниця - Хранитель традицій і увіковічнювач їх в сучасності і майбутньому - 2012
|
|
| |
Vikaho | Дата: Понеділок, 2009-09-14, 4:28 PM | Повідомлення # 18 |
побратим
| Tana, дякую-дякую!!!
|
|
| |