5. Мамин рушничок на паски.
Рушничок на корзинку з паскою.Робота розміром 51х27 см. Вишивалась акриловими нитками на канві Аїда, приблизно місяць потрачено на композицію і втілення її у вишивці. Вишивала моя мама - Носата Ярослава Михайлівна, мені у подарунок
6. Великодній рушничок обплетений гачком
Розмір виробу 39х70 см. Для виконання роботи застосовано вишивання хрестиком(простим) і деякі елементи виконано болгарським хрестиком. Крім того застосовано два види мережки. З обох кінців рушничка – бордюр з двійним стовпчиком(рожево-персиковими нитками),з двох боків рушничка-зеленими нитками виконано двічі перевиті стовпчики.
Зі швів використано кружевний козлик(з обох сторін рушничка біля зеленої мережки), і двійний козлик з обох кінців рушничка(темно-зеленими і світлими нитками) біля троянд. Схеми квітів взято із підшивки «Современная вышивка крестом». Хрест посередині, а також напис взято із буклетика і перероблено на свій смак. Обидва боки рушничка обв’язано гачком (стовпчики без накиду, з одним накидом та двома).
Використані матеріали: Патрисия Бейдж « Искусство мережки», Бетти Барнден «Вышивка энциклопедия», підшивка «Современная вышивка крестом».
7. рушничок у святковий кошик "Весняна Пасха"
Использовались нитки-мулине и обычная белая ткань для вышивки. Схема взята с
журнала "Рукоделие", но слегка изменена мною. Техника - крест.
8. Серветка з писанками
Высылаю свою работу для участия в конкурсе. Салфетка вышита специально для коллеги по работе в подарок на день рождения. Узоры найдены в интернете. Нитки Анкор.
(примітка: фото роботи з двох сторін!)
9. Рушничок "Христос Воскрес"
Це пасхальний рушничок вишитий в подарунок матері мого чоловіка. Нитки муліне (Росія), тканина звичайна для вишивання
10. Вишита серветка під паску