Вишивання для дітей: голосування
|
|
|
|
Bullet | Дата: Неділя, 2008-09-28, 1:48 PM | Повідомлення # 1 |
маніяк графічних ліній
Група: Администраторы
Статус: Offline
| 1. Крижмо й конверти для немовлят Куточок для немовлят купований готовий бавовняний, розміри близько 140х90см. Вишито напис "З новим життям", пуп'янок -- галузка та три дубові листоки -- символи сили та здоров'я нитками муліне білого та салатного кольору, техніка -- шов косичка, або тамбурний. 2. вишита блузочка для племінниці. "Вшивала приблизно три тижні. Вишито безпосередньо на лляномому полотні нитками DMC - хрестиком, оброблено зеленою тасьмою, комбіновано з гіпюром. До блузочки пошита спідничка з оливкового та білого льону - пошиття не моє", - пояснює автор
Чарівниця - Берегиня форуму - 2012 моя майстерня на форумі Приватна скринька на форумі заповнена. Пишіть тільки на elisa@ukr.net
|
|
| |
Bullet | Дата: Неділя, 2008-09-28, 1:52 PM | Повідомлення # 2 |
маніяк графічних ліній
| Голосування триватиме до 28 жовтня 2008 р. Приз переможцю: - подарунковий пакет з принтом уркаїнського рушника - гра "Моя Україна" (лото, 11 ігор) для дітей від 5 років - вишивальне полотно 30 х 30 см - набір ниток для дитячої творчості (акрил) Призи передаються особисто в руки мешканцям Київщини чи пересилаються поштою мешканцям інших областей. Призи надато адміністрацією форума (Tana, Bullet)
Чарівниця - Берегиня форуму - 2012 моя майстерня на форумі Приватна скринька на форумі заповнена. Пишіть тільки на elisa@ukr.net
|
|
| |
Tana | Дата: Понеділок, 2008-09-29, 10:33 AM | Повідомлення # 3 |
Мудра людина
Група: Перевірений користувач
| Обов'язково скористаюсь ідеєю блузи для дівчинки. Адже широкі лляні стрічки для вишивання зараз продаються усюди, недешеві, звісно, але для маленької сорочечки цілком прийнятні (близько 16,5 грн./м)
Координую Довгобуд "Виплекана сорочка" Моя майстерня Чому закладинка – найкращий подарунок?! "Чарівниця-берегиня форума-2010" Чарівниця - Хранитель традицій і увіковічнювач їх в сучасності і майбутньому - 2012
|
|
| |
Mavka | Дата: Середа, 2008-10-01, 10:17 PM | Повідомлення # 4 |
відвідувач
| Цікаві обидві роботи. Але перевагу віддаю блузочці, дуже гарно підібрані кольори ниток. Отрималась ніжна блузочка і я думаю, що дівчинка буде носити її з великим задоволенням.
І рушник вишиваний на щастя, на долю дала...
|
|
| |
fishka_87 | Дата: Четвер, 2008-10-02, 1:16 AM | Повідомлення # 5 |
відвідувач
Група: Користувачі
| Блузочка дуже гарна!!!!!, але проголосувала за конверт для немовляти Чомусь дуже зачепило
|
|
| |
Пасіонарія | Дата: Неділя, 2008-10-05, 3:29 PM | Повідомлення # 6 |
Мудра людина
| Проголосувала за блузочку. Мені довподоби поєнання вишивки із фурнітурою. Мололдець і автор, і красуничка, що так гарно презентує виріб!
ore et labore!
Повідомлення відредагував Пасіонарія - Неділя, 2008-10-05, 3:31 PM |
|
| |
OksankaKo | Дата: Вівторок, 2008-10-07, 4:02 PM | Повідомлення # 7 |
перехожий
Група: Заблоковані
| Дуже гарна блузочка! Цікаве поєднаннявишивки з мереживом
OksankaKo
|
|
| |
Olgica | Дата: Понеділок, 2008-10-27, 4:03 PM | Повідомлення # 8 |
відвідувач
| Проголосувала за блузочку Дуже гарна!
|
|
| |
shtynka | Дата: Понеділок, 2008-11-24, 4:35 PM | Повідомлення # 9 |
Мудра людина
| Так, блузочка надихає...
Моя майстерня
|
|
| |
Nata | Дата: Середа, 2008-11-26, 12:31 PM | Повідомлення # 10 |
перехожий
| Дуже дякую всім кому сподобалась моя вишита блузочку для племіннці, і хто віддав за неї свій голос!
|
|
| |
Bullet | Дата: Четвер, 2008-12-25, 0:37 AM | Повідомлення # 11 |
маніяк графічних ліній
| Із значним відривом в кількості голосів перемогла робота під номером: 2. вишита блузочка для племінниці [ 11 голосів] [78.57%], автор Nata Вітаємо, Nata, чекаю від вас адресу і бажаю натхнення і успіхів в подільших конкурсах Ната отримає обіцяний приз: - подарунковий пакет з принтом уркаїнського рушника - гра "Моя Україна" (лото, 11 ігор) для дітей від 5 років - вишивальне полотно 30 х 30 см - набір ниток для дитячої творчості (акрил) Автор крижма для немовлят - Тана. Їй оплески за чудову роботу і за участь в конкурсі!
|
|
| |
Tana | Дата: Четвер, 2008-12-25, 9:55 AM | Повідомлення # 12 |
Мудра людина
| Вітання переможниці!! А мій конверт для немовляти давно подарований і використаний за призначенням -- в ньому забирали маленьку дувчинку з роддому. Діти -- наше майбутнє!
Координую Довгобуд "Виплекана сорочка" Моя майстерня Чому закладинка – найкращий подарунок?! "Чарівниця-берегиня форума-2010" Чарівниця - Хранитель традицій і увіковічнювач їх в сучасності і майбутньому - 2012
|
|
| |
Nata | Дата: Четвер, 2008-12-25, 11:21 AM | Повідомлення # 13 |
перехожий
| Дуже приємно стати переможницею! Обов"язково братиму участь ще й у інших конкурсах!
|
|
| |