ІІІ Всеукраїнський дитячий фольклорний фестиваль "Орелі"
|
|
Tana | Дата: Четвер, 2010-05-06, 7:06 PM | Повідомлення # 1 |
Мудра людина
Група: Перевірений користувач
Статус: Offline
| звідси
Координую Довгобуд "Виплекана сорочка" Моя майстерня Чому закладинка – найкращий подарунок?! "Чарівниця-берегиня форума-2010" Чарівниця - Хранитель традицій і увіковічнювач їх в сучасності і майбутньому - 2012
|
|
| |
Bullet | Дата: Четвер, 2010-05-06, 8:32 PM | Повідомлення # 2 |
маніяк графічних ліній
Група: Администраторы
| ой, як гарно розписано... хочу-хочу! Піду-піду!
Чарівниця - Берегиня форуму - 2012 моя майстерня на форумі Приватна скринька на форумі заповнена. Пишіть тільки на elisa@ukr.net
|
|
| |
lakizka | Дата: П`ятниця, 2010-05-07, 10:38 AM | Повідомлення # 3 |
побратим
| Вау, оце гарний захід!!! Я б теж хотіла туди попасти, шкода, що так далеко.
|
|
| |
Tana | Дата: Понеділок, 2010-05-24, 4:08 PM | Повідомлення # 4 |
Мудра людина
| Такі гарні дітки
Координую Довгобуд "Виплекана сорочка" Моя майстерня Чому закладинка – найкращий подарунок?! "Чарівниця-берегиня форума-2010" Чарівниця - Хранитель традицій і увіковічнювач їх в сучасності і майбутньому - 2012
|
|
| |
Dmutrik09 | Дата: Понеділок, 2010-05-24, 5:49 PM | Повідомлення # 5 |
Мудра людина
| Tana, які гарні дітки в народному вбранні!!! Які узори! Чудо! А пташки які на рукавах у дівчинки на третьому фото!!!!
Моя майстерня ®
...Все життя у шитті і шиття, як життя! "Чарівниця-берегиня форума-2010" Чарівниця - Майстриня вишивання - 2012
|
|
| |
Тетяна | Дата: Середа, 2010-05-26, 2:56 PM | Повідомлення # 6 |
Активіст форума
| Що сподобалося мені, то це те, що костюми для виступів у дітей не були "інкубаторськими", спрощеними і шитими на замовлення. Кожен колектив мав свій стиль вбрання, і для цього зі скринь подіставали дуже цікаві речі. Звичайно, враження дуже приємні.
|
|
| |
Tana | Дата: Середа, 2010-05-26, 3:28 PM | Повідомлення # 7 |
Мудра людина
| Ой, як же хочеться, щоб наші дітки мали подібний гардероб, вишуканий, стриманий і багатий одночасно. "Влучило" в серце 2-ге фото.
|
|
| |