Події, що стосуються вишиванки
|
|
Vikaho | Дата: Неділя, 2010-02-14, 9:01 PM | Повідомлення # 121 |
побратим
Група: Перевірений користувач
Статус: Offline
| Експоплаза - це добре Принаймні, не на ВДНХ відвідувачам їхати Але ціни... О_О
|
|
| |
ulyafare | Дата: Неділя, 2010-02-14, 10:08 PM | Повідомлення # 122 |
побратим
| Угу, умови гарні, але ціни - ой-ой-ой... Tana, А Тобі Масляна виплатилась?
|
|
| |
Tana | Дата: Понеділок, 2010-02-15, 8:54 AM | Повідомлення # 123 |
Мудра людина
| Написала у відповідній темі, що вийшла на "нуль". Чомусь мої закладинки переважно летять закордон
Координую Довгобуд "Виплекана сорочка" Моя майстерня Чому закладинка – найкращий подарунок?! "Чарівниця-берегиня форума-2010" Чарівниця - Хранитель традицій і увіковічнювач їх в сучасності і майбутньому - 2012
|
|
| |
Tana | Дата: Понеділок, 2010-02-15, 8:56 AM | Повідомлення # 124 |
Мудра людина
| Quote (Vikaho) Експоплаза - це добре Принаймні, не на ВДНХ відвідувачам їхати Нивки й Салютна -- теж далеко не центр)) Контора солідна і реклама... але хто зна, як воно там буде. Попитати б про минулі ярмарки у учасників, може, хтось щось чув, бачив, знає...
Координую Довгобуд "Виплекана сорочка" Моя майстерня Чому закладинка – найкращий подарунок?! "Чарівниця-берегиня форума-2010" Чарівниця - Хранитель традицій і увіковічнювач їх в сучасності і майбутньому - 2012
|
|
| |
Nitka | Дата: Середа, 2010-02-17, 2:05 PM | Повідомлення # 125 |
побратим
| Ой, дівчата, бажаю вам наснаги і добрих покупців!!!)
|
|
| |
Via | Дата: Середа, 2010-02-17, 9:50 PM | Повідомлення # 126 |
побратим
| Ось така виставка буде скоро: Международная специализированная выставка «ТКАНИ. НИТКИ. ФУРНИТУРА» - это Специализированная выставка оптовых контрактов международного уровня (25% участников – международные компании представляющие более 10 стран). Даты проведения 03.03 – 06.03.2010 Место проведения Международный Выставочный Центр Украина, Киев, Броварской пр-т, 15 Тематические разделы Ткани (костюмно-плательные, сорочечные, плащевые, пальтовые, эксклюзивные, подкладочные, ведомственные, для спецодежды, технические); Нитки, нити; Пряжа; Трикотажные полотна (костюмно-плательные, бельевые, спортивные, специальные); Мех (натуральный, искусственный); Кожа одежная (натуральный, искусственный); Домашний текстиль (Тюль, портьерные ткани, гобелены, декоративная фурнитура, постельное белье, столовое белье, полотенца, халаты, подушки, одеяла, матрасы); Прикладные материалы; Нетканые материалы; Фурнитура; Аксессуары; Текстильная галантерея; Этикетки; Печать на ткани; Кружево; Товары для рукоделия; Оборудование (швейное, трикотажное, текстильное, приспособления, оснастка) Технические ткани и полотна http://www.expoua.com/Event/lang/ru/id/71594/
|
|
| |
ulyafare | Дата: Субота, 2010-03-06, 4:30 AM | Повідомлення # 127 |
побратим
| А про цю ярмарку що-небудь більше відомо? Знайшла у ЖЖ http://community.livejournal.com/handmade_ua/2160777.html. 25 - 27 марта 2010 с 13:00 до 20:00 Место проведения: Киевский Планетарий Ул. большая Васильковская (бывшая Красноармейская), 57/3 возле м. Республиканский стадион.
|
|
| |
Bullet | Дата: Субота, 2010-03-06, 10:24 AM | Повідомлення # 128 |
маніяк графічних ліній
Група: Администраторы
| Дякую, Уля. Я вже написала організатору запит на участь
Чарівниця - Берегиня форуму - 2012 моя майстерня на форумі Приватна скринька на форумі заповнена. Пишіть тільки на elisa@ukr.net
|
|
| |
ulyafare | Дата: Субота, 2010-03-06, 5:14 PM | Повідомлення # 129 |
побратим
| Чудово, Лізо, розкажеш умови, як отримаєш відповідь? Я б приєдналась уже невіртуально. Шкода, що сьогодні не зустрінусь з вами, тому чекаю на фоторепортаж.
|
|
| |
Bullet | Дата: Субота, 2010-03-06, 11:14 PM | Повідомлення # 130 |
маніяк графічних ліній
Група: Администраторы
| ulyafare, мені поки що не відповіли (або асортимент мій їх не зацікавив, або із-за суботи, вихідний же). Та Черешенка розповіла про їх умови: 100 гривень за день, обов"язково - не менше трьох днів участі проплатити. Центр Києва, практично. Ціна за участь хороша. Я б напевно взяла там участь, але А)не запрошують; Б)багато людей кажуть, що в Планетарії погані продажі. Думаємо. Уля, якщо бажатимеш - приєднуйся.
Чарівниця - Берегиня форуму - 2012 моя майстерня на форумі Приватна скринька на форумі заповнена. Пишіть тільки на elisa@ukr.net
|
|
| |
ulyafare | Дата: Неділя, 2010-03-07, 1:29 AM | Повідомлення # 131 |
побратим
| Ясно, тобто не все, звичайно, але хоч трошки. 100 грн за метр чи місце? Самій мені буде накладно 3 дні брати. Тому я за гуртування-кооперування. У планетарій часто ходжу за одягом, коли там промислові ярмарки бувають. Люди є, як коли, коли більше, коли менше, та розташування його таки непогане. Можливо, зараз справді вихідні, тому не відписують, з понеділка теж стукатиму до них, заодно продумаю як краще напрошуватись.
|
|
| |
Vikaho | Дата: Середа, 2010-03-10, 8:38 PM | Повідомлення # 132 |
побратим
| День Слобідської України у Києві 11 березня о 14:00 київський «Музей Гетьманства» спільно з «Харківським приватним музеєм міської садиби» проведуть День Слобідської України в Києві. Зокрема, в програмі: Презентація нових видань та виставка книг з історії Слобідської України; Реконструкція військової форми козаків Чугуєва; Вишивка на старовинному одязі та на предметах побуту слобожан. Окрім того відбудеться виступ слобідських бандуристок і частування старовинними напоями слобожан (медовуха, настоянки, наливки) («Музей Гетьманства», вул. Спаська 16-Б). Продублювала і на головній сторінці
|
|
| |
ulyafare | Дата: Четвер, 2010-03-25, 8:25 PM | Повідомлення # 133 |
побратим
| Нова інформація, але до 1 квітня треба подати заявку: 23-25 апреля 2010 года в г. Киеве пройдет Международная специализированная выставка-ярмарка "Золотые руки мастеров" В программе выставки: - бисероплетение - вышивка - вязание - батик - декупаж - пэчворк - изделия из кожи - флористика - керамика - лозоплетение - авторская кукла - вышивка лентой - квиллинг - скрапбукинг - и другие виды рукоделия и народных ремесел Якраз охоплює вподобання нас усіх І конкурс є навіть. Читайте, умови тут тут З того, що я зрозуміла, то коштує недешево, але має бути солідно. Є бажаючі? Я ще трошки розмірковую.
|
|
| |
Tana | Дата: Четвер, 2010-03-25, 8:31 PM | Повідомлення # 134 |
Мудра людина
| Ну, якщо взяти робоче місце і внесок учасника, то вже без НДС майже 500 грн з носа. Колеться!
|
|
| |
Chere6nya | Дата: П`ятниця, 2010-03-26, 1:37 AM | Повідомлення # 135 |
побратим
| Але ж і ціни! не кожні золоті руки таке зможуть собі дозволити 15 травня буде проходити друга виставка Heart-made в ТЦ Олімпійський. Ми плануємо бути!
|
|
| |
Tana | Дата: П`ятниця, 2010-03-26, 9:18 AM | Повідомлення # 136 |
Мудра людина
| Chere6nya, молодці, і які враження залишились від першої?
|
|
| |
ulyafare | Дата: П`ятниця, 2010-03-26, 11:21 AM | Повідомлення # 137 |
побратим
| Ага, ціна кусається, але подивитись буде цікаво, обов"язково піду
|
|
| |
Chere6nya | Дата: Субота, 2010-03-27, 1:22 AM | Повідомлення # 138 |
побратим
| Quote (Tana) Chere6nya, молодці, і які враження залишились від першої? Організація прекрасна, пропонували зустріти ледь не від потягу та довезти машиною до місця виставки, за їхній рахунок зробили нам візиточки, що правда на них був і логотип організаторів, але ми мали що роздавати. Чай-каву та цукорки приносили безкоштовно, коли ми просили, а перед тим напевно раз 5 питалися чи нам чогось не треба. Але єдиний мінус, відвідувачів би побільше. Хоча якщо брати до уваги те, що це була перша виставка, то все було чудово, і сподіваюся, що друга виставка буде ще кращою.
|
|
| |
nosiknata | Дата: Четвер, 2010-04-15, 10:47 AM | Повідомлення # 139 |
Мудра людина
| Дорогі вишивальниці та гості сайту! У Чернівцях проводиться святкування Дня вишиванки! Заходи 15 квітня 2010 року: Стартує акція "На роботу у вишиванці" Перші уроки в початкових класах шкіл будуть присвячені історії української вишиванки 11.00 – 14-й корпус університету (Кафедральна,2) – епіцентр свята. Студенти у вишиванках, конкурси на кращу чоловічу на жіночу вишиванки, майстер-класи з народних мистецтв (проводять творчі майстерні «Арт-лайн»), пригощання варениками + міський голова Микола Федорук + Галиць (ОДА) 13.00 – Театральна площа, збір таксистів у вишиванках, почесне коло. 14.30 – «Машзавод» у вишиванках чекає на гостей. 19.00 – «Хілтон» (студентська вечірка в етно-стилі) Гостинно запрошуємо! Мої козаки долучились до акції "На роботу у вишиванці" - один у дитсадок, інший у торгівлю
Координую конкурс "Світ вишивки Георгія Гараса"
|
|
| |
Tana | Дата: Четвер, 2010-04-15, 11:39 AM | Повідомлення # 140 |
Мудра людина
| Оце свято! Молодці, активісти!
|
|
| |