Жовтневий обмін вишитими листівками-2014
|
|
Ролічок | Дата: Четвер, 2014-08-28, 10:10 AM | Повідомлення # 1 |
Мудра людина
Група: Перевірений користувач
Статус: Offline
|
Оголошую набір учасників для обміну рукодільними і рукотворними листівками!
1. В обміні можуть прийняти участь всі форумчани, які зробили 2 листівки (розмір 10х15 см) до 28 вересня 2. після 28 вересня потрібно відправити обмінну листівку на адресу форумчанки, яка визначається жеребкуванням 3. після отримання обмінної листівки, надсилаємо листівку-відповідь
Важливо: - на зворотній стороні пишемо побажання, привітання і т.п. - обов"язковий підпис "Обмін рукодільними листівками" на форумі "Спілкування за вишивкою" - фото отриманих листівок виставляємо в цій темі
Хто бажає знати відразу дві адреси (обмінну і відповідь) пишіть в приват Отже, бажаючі прийняти участь в обміні - записуйтесь и відразу в приват пишіть свої адреси
Набір учасників - до 27 вересня! Жеребкуваня - 28 вересня. Адреси пишу всім - 28 вересня.
Дописуйте в цій темі! Обмінуємось досвідом! ось інформація по текстильним листівкам: http://www.dublirin.com.ua/we_sew_fabric_card_card.html обробка краю зігзагом http://www.dublirin.com.ua/we_sew_fabric_card_corner.html МК http://www.dublirin.com.ua/we_sew_fabric_card_new.html МК (текстиль + осіннє листя) http://www.dublirin.com.ua/we_sew_fabric_card_leaf.html
всі хто записується - відразу свої адреси пишіть в приват!
оголошую осінній обмін рукодільними листівками! адреси пишіть мені в приват починаємо новий обмін:
1. Ролічок 2. Пасіонарія 3. ромашка1 4. Марися 5.Bullet 6. Сестра_Юлія 7. Jasjka 8. ....
Додано (2014-08-28, 10:10 AM) --------------------------------------------- дівчата! давайте все таки зробимо обмін вишитими листівками. форум у нас же вишивальний! можна вишити вузеньку смужечку або маленький елемент. для цього підходять наші узори, а можна і інші. прикладів багато! дивіться за посиланнями, або переглянте перший обмін
Чарівниця - Втілення традицій у сучасності - 2012
Повідомлення відредагував Bullet - Понеділок, 2014-09-01, 12:10 PM |
|
| |
Пасіонарія | Дата: П`ятниця, 2014-11-28, 1:08 AM | Повідомлення # 41 |
Мудра людина
| Красивезні листівки, зі смаком! (Тепер я розумію більше ) Добре, що ви обдаровуєтеся потрібними речами!
ore et labore!
|
|
| |
ромашка1 | Дата: Субота, 2014-11-29, 12:23 PM | Повідомлення # 42 |
побратим
| Пасіонарія, Людмило відправила листівочку-відповідь на нову почту тримайте номер 59000084716193 , прибуде у понеділок
|
|
| |
Jasjka | Дата: Понеділок, 2014-12-01, 9:10 PM | Повідомлення # 43 |
Мудра людина
| Ролічок, де пропала? Я так і не почула звіт про отримання моєї листівки від неї (((
Творча майстерня
|
|
| |
Сестра_Юлія | Дата: Вівторок, 2014-12-02, 11:04 AM | Повідомлення # 44 |
Мудра людина
| осінній обмін листівками поволі переріс у зимовий)))
|
|
| |
Ролічок | Дата: Вівторок, 2014-12-09, 8:57 PM | Повідомлення # 45 |
Мудра людина
| ибачайте дівчата! так обмін переріс у зимовий я вишлю свої борги, але коли... намагаюся все встигнути ще в цьому році з виставками було багато справ. і плюс ще готуюсь до персональної у Яремче то думаю ви мене пробачите
|
|
| |
Пасіонарія | Дата: Четвер, 2014-12-11, 2:57 AM | Повідомлення # 46 |
Мудра людина
| Ого! Персональна у Яремчі? Дай знати! Додано (2014-12-11, 2:57 AM) --------------------------------------------- Ого! Персональна у Яремчі? Дай знати!
ore et labore!
|
|
| |
Ролічок | Дата: Четвер, 2014-12-11, 10:32 AM | Повідомлення # 47 |
Мудра людина
| відкриття 17 грудня на 15.00 музей етнографії та екологіїї Карпатського краю
|
|
| |
Bullet | Дата: Четвер, 2014-12-11, 10:37 PM | Повідомлення # 48 |
маніяк графічних ліній
Група: Администраторы
| Цитата Ролічок ( ) з виставками було багато справ. і плюс ще готуюсь до персональної у Яремче то думаю ви мене пробачите я уже пробачила, навіть і не ображалась. Лоро, це такі приємні клопоти!!! Бажаю тобі успіху в цих виставках, обов"язково давай нам посилання і прказуй фото!
Чарівниця - Берегиня форуму - 2012 моя майстерня на форумі Приватна скринька на форумі заповнена. Пишіть тільки на elisa@ukr.net
|
|
| |
Пасіонарія | Дата: Субота, 2014-12-13, 10:34 PM | Повідомлення # 49 |
Мудра людина
| ромашка1, одержала вашу вітальну посилочку! Дякую за листівку, серветку, лист та солодощі. Розбирала не я, тому може щось упустила :). Серветка чудова, такого ідеального виворіту я ще на бачила! Настуся мене запитала, чи то не машинна робота все згодиться в хатці Миколайка! Фото пізніше. Дякую !!!! Додано (2014-12-13, 10:34 PM) --------------------------------------------- Ролічок, йолі - палі! Ну що так швидко! Я до Миколая з дому не вирвуся, багато роботи, 100 км дороги, піде весь день!!! Ну ніяк!
ore et labore!
|
|
| |
Ролічок | Дата: Субота, 2014-12-13, 10:52 PM | Повідомлення # 50 |
Мудра людина
| Пасіонарія, виставка буде не один день. можна пізніше відвідати
|
|