Жовтневий обмін вишитими листівками-2014
|
|
Ролічок | Дата: Четвер, 2014-08-28, 10:10 AM | Повідомлення # 1 |
Мудра людина
Група: Перевірений користувач
Статус: Offline
|
Оголошую набір учасників для обміну рукодільними і рукотворними листівками!
1. В обміні можуть прийняти участь всі форумчани, які зробили 2 листівки (розмір 10х15 см) до 28 вересня 2. після 28 вересня потрібно відправити обмінну листівку на адресу форумчанки, яка визначається жеребкуванням 3. після отримання обмінної листівки, надсилаємо листівку-відповідь
Важливо: - на зворотній стороні пишемо побажання, привітання і т.п. - обов"язковий підпис "Обмін рукодільними листівками" на форумі "Спілкування за вишивкою" - фото отриманих листівок виставляємо в цій темі
Хто бажає знати відразу дві адреси (обмінну і відповідь) пишіть в приват Отже, бажаючі прийняти участь в обміні - записуйтесь и відразу в приват пишіть свої адреси
Набір учасників - до 27 вересня! Жеребкуваня - 28 вересня. Адреси пишу всім - 28 вересня.
Дописуйте в цій темі! Обмінуємось досвідом! ось інформація по текстильним листівкам: http://www.dublirin.com.ua/we_sew_fabric_card_card.html обробка краю зігзагом http://www.dublirin.com.ua/we_sew_fabric_card_corner.html МК http://www.dublirin.com.ua/we_sew_fabric_card_new.html МК (текстиль + осіннє листя) http://www.dublirin.com.ua/we_sew_fabric_card_leaf.html
всі хто записується - відразу свої адреси пишіть в приват!
оголошую осінній обмін рукодільними листівками! адреси пишіть мені в приват починаємо новий обмін:
1. Ролічок 2. Пасіонарія 3. ромашка1 4. Марися 5.Bullet 6. Сестра_Юлія 7. Jasjka 8. ....
Додано (2014-08-28, 10:10 AM) --------------------------------------------- дівчата! давайте все таки зробимо обмін вишитими листівками. форум у нас же вишивальний! можна вишити вузеньку смужечку або маленький елемент. для цього підходять наші узори, а можна і інші. прикладів багато! дивіться за посиланнями, або переглянте перший обмін
Чарівниця - Втілення традицій у сучасності - 2012
Повідомлення відредагував Bullet - Понеділок, 2014-09-01, 12:10 PM |
|
| |
Пасіонарія | Дата: Понеділок, 2014-10-13, 10:42 PM | Повідомлення # 21 |
Мудра людина
| Ось ще "красотень" зблизька. Так хотіла, так хотіла і маю!!!!
Листівка і листочки - зашибенні! Я дуже люблю Юлин обметувальний шов на деталях - він особливо щемливий у неї виходить. Такий тільки Юлин Ще раз дякую! І ще таке вишивальне диво Додано (2014-10-13, 10:42 PM) --------------------------------------------- а скажіть-но мені, затурканій: листівка-відповідь тепер від мене Сестрі Юлії, тобто, від кого одержала?
ore et labore!
|
|
| |
Jasjka | Дата: П`ятниця, 2014-10-17, 4:12 PM | Повідомлення # 22 |
Мудра людина
| Пасіонарія, ти права!Цитата а скажіть-но мені, затурканій: листівка-відповідь тепер від мене Сестрі Юлії, тобто, від кого одержала?
А тепер мені повідомте чи отримали ви мої листівки? Так квитанцію я не знайшла.... скажу уже напряму це Фастів та Черкаси. Чекаю відповіді про отримання )))
Творча майстерня
|
|
| |
Bullet | Дата: Неділя, 2014-10-19, 1:09 PM | Повідомлення # 23 |
маніяк графічних ліній
Група: Администраторы
| Цитата Jasjka ( ) А тепер мені повідомте чи отримали ви мої листівки? Так квитанцію я не знайшла.... скажу уже напряму це Фастів та Черкаси. Чекаю відповіді про отримання ))) я отримала!!! я отримала твій вишитий привіт, Мар"яно!!!! Отримала ще два дні назад, але сил вистачало лише на фейсбук з роботи і то мікрональотами :)))
фото виставлю сьогодні, коли заряджу батарейки, але всім повідомляю:
я отримала ДВІ листівки: від Мар"яни і від Марини (невідомої мені поки що!), обидва привіти суперові, від Мар"яни - вишите диво (!!!), а від невідомої мені поки що Марини - взагалі там ціла посилка радості, роздивлялись всією родиною!!!
Дівчата , поки що ДЯКУЮ, а фото і враження будуть згодом :)****
Чарівниця - Берегиня форуму - 2012 моя майстерня на форумі Приватна скринька на форумі заповнена. Пишіть тільки на elisa@ukr.net
|
|
| |
ромашка1 | Дата: Вівторок, 2014-10-21, 2:08 PM | Повідомлення # 24 |
побратим
| Я ВІДПРАВИЛА СВОЮ ЛИСТІВКУ
|
|
| |
Bullet | Дата: Середа, 2014-10-29, 12:23 PM | Повідомлення # 25 |
маніяк графічних ліній
| Ура, нарешті, перепрошую, дурдом в моєму житті наче закінчився і я можу довго сидіти на улюбленому форумі і всім подякувати в картинках!
Тож мої посилочки:
1. Від Мар"яни Проць, дякую, Jasjka, вишивка суперова!!! І цей конверт - просто як шмат помаранчевого настрою в моєму житті!
е листівка з вишивкою (!!!) і зі стрічками в подарунок, вони завжди доречні, Мар"яно, дякую-дякую!!
=---------------------
2. Подарунок від містичної Балаценко Марини, з якою я ще не знайома, але її посилка мене не просто вразила, у мене був творчий сказ, як я її відкрила Дивіться самі:
Листівка ручної роботи з побажаннями, надзвичайно гарна, а також цілий скарб для скрапера!! Кілька сотень висічок для листівок чи декору! Також посилочка була доповнена рушничком з українським принтом та улюбленим шоколадом з горіхами Ииии, я білочка ))))))) Марино, дякую! Марино, відгукніться, хто ви -- вказуйте в листах ваш нікнейм, під яким ви зареєстровані на форумі!!!
================
Ролічок, дякую за обмін, завдяки йому я отримала купу позитиву і, можливо, знайшла ще одну "сестру по скрапу"
ДЯКУЮ!!!
Чарівниця - Берегиня форуму - 2012 моя майстерня на форумі Приватна скринька на форумі заповнена. Пишіть тільки на elisa@ukr.net
|
|
| |
ромашка1 | Дата: Середа, 2014-10-29, 3:04 PM | Повідомлення # 26 |
побратим
| Лізо, вітаю , щаслива власниця чудових листівок і подаруночки суперові!
переживаю чи дійшла моя листівочка , відгукніться
|
|
| |
Марися | Дата: Середа, 2014-10-29, 3:13 PM | Повідомлення # 27 |
друг
| ромашка1, дякую!!! Ваша листівочка дійшла, я тільки-но з пошти. Роздивлялися з колегами,всі в захваті і навіть мені заздрять. Фотозвіт зроблю найближчим часом.
Bullet, вибачте, неуважна, не написала свій нікнейм. Так, за мій вільний час борються два захоплення - вишивка та скрап, а на роботі я ще трішки займаюся витинанкою, веду гурток. Я думаю у нас ще буде нагода і ми познайомимося особисто.
|
|
| |
ромашка1 | Дата: Середа, 2014-10-29, 4:08 PM | Повідомлення # 28 |
побратим
| Марися,чудово дійшла! Додано (2014-10-29, 4:08 PM) --------------------------------------------- Марися, ваша листівка чудове поєднання вишивки і скрапу
|
|
| |
Марися | Дата: Четвер, 2014-10-30, 0:13 AM | Повідомлення # 29 |
друг
| ромашка1, Любо! Ще раз дякую вам за листівку і взагалі всю посилочку. Листівка просто супер, така ніжна та витончена вишивка. Книжка та мереживо - здійснення моїх мрій. Схема якраз та, яку я шукала (маю її другу половину). А шоколадка взагалі ледве пережила фотосесію (мої хлопчаки так і крутилися навколо столу). А ось і обіцяний фотозвіт.
|
|
| |
Сестра_Юлія | Дата: Четвер, 2014-11-06, 8:20 PM | Повідомлення # 30 |
Мудра людина
| Тішуся рукодільним шедевром і купою подарунків від Пасіонарія! ах ці совки... А таких щирих і влучних слів, здається, не може написати ніхто більше... Дякую, люба!
|
|
| |
Bullet | Дата: П`ятниця, 2014-11-07, 12:02 PM | Повідомлення # 31 |
маніяк графічних ліній
| Марися, Сестра_Юлія, які у вас чудові подарунки і листівки, аж приємно спостерігати зі сторони!
Дівчата, давайте всі показувати наші подарунки ЗАВЖДИ!!
Цитата Марися ( ) Bullet, вибачте, неуважна, не написала свій нікнейм. Так, за мій вільний час борються два захоплення - вишивка та скрап, а на роботі я ще трішки займаюся витинанкою, веду гурток. Я думаю у нас ще буде нагода і ми познайомимося особисто. Вам від мене вже летить відповідь, але не уявляю, як ви то моє пристосуєте до скрапбукінгу :))) Бо я ж "шалений портняжка" А мої скрапові запаси не йдуть в порівняння з вашими (роблю висновок по розкішному надісланому мені подарунку) Марино, ще раз вам дякую і заздалегідь перепрошую: в листі дозволила собі фамільярність і звертання на *ти*
Ролічок, звітуюсь координаторові: обидві мої міні-посилочки з листівками і додачею до них вже в дорозі. (дивуюсь, що ще новий рік не настав, а я все вислала))))
|
|
| |
Jasjka | Дата: Понеділок, 2014-11-10, 6:19 PM | Повідомлення # 32 |
Мудра людина
| Ролічок, де звіт? ти отримала мою листівку? Які всі КРАСИВІ листівки і дуже оригінальні!!! Мені важко було оформити листівку гарно... Давно я робила листівок( головне повід знайшовся )))
Творча майстерня
|
|
| |
ромашка1 | Дата: Понеділок, 2014-11-10, 9:08 PM | Повідомлення # 33 |
побратим
| Марися,Пасіонарія , отримала ваші посилочки , дякую за подаруночки , за теплі листи , за чудові листівки вони такі різні , світлини виставлю обов"язково
|
|
| |
Пасіонарія | Дата: Вівторок, 2014-11-11, 9:42 AM | Повідомлення # 34 |
Мудра людина
| ромашка1, добре, що дійшов лист. Листівки мої кустрюбаті, то я вдруге за життя робила. Треба зазначити, мені сподобалося валитися з папером, голку закинула, погрузла у вивченні скрапбукингу та декупажу. ( я така не постійна
ore et labore!
|
|
| |
ромашка1 | Дата: Вівторок, 2014-11-11, 1:33 PM | Повідомлення # 35 |
побратим
| Пасіонарія, листівки чудові , я не зразу зрозуміла що це ручна робота, вінтажні, теплі, домашні, навіяли такі почуття
|
|
| |
Пасіонарія | Дата: Середа, 2014-11-12, 9:16 AM | Повідомлення # 36 |
Мудра людина
| Ой, моя тільки жовта. А друковані - то нашої форму мчанки Світлік- Світлани Балух з Івано- франківська. І ще цікаві, з рецептом, трапилися мені на пошті
ore et labore!
|
|
| |
|
Bullet | Дата: Середа, 2014-11-19, 12:44 PM | Повідомлення # 38 |
маніяк графічних ліній
| Цитата Jasjka ( ) Дякую Лізо Jasjka, користуйся на радість нам
|
|
| |
Марися | Дата: Четвер, 2014-11-20, 10:05 PM | Повідомлення # 39 |
друг
| Bullet, я отримала твою посилочку!!!! Безмежно дякую. Листівка просто супер!!! Стільки всього цікавого і потрібного. Вже є ідеї нових блокнотів з твоїх тканинок (буду освоювати біндер, бо вже майже рік лежить в упаковці, ні разу не випробуваний). Лізо, всі скарби дуже добре використовуються в скрапбукінгу. Шити трішки я теж вмію, мають навіть непогану швейну машинку, на якій останнім часом прострочую лише листівки.
|
|
| |
Bullet | Дата: П`ятниця, 2014-11-21, 2:23 PM | Повідомлення # 40 |
маніяк графічних ліній
| Цитата Марися ( ) Bullet, я отримала твою посилочку!!!! Безмежно дякую. Листівка просто супер!!! Стільки всього цікавого і потрібного. Вже є ідеї нових блокнотів з твоїх тканинок (буду освоювати біндер, бо вже майже рік лежить в упаковці, ні разу не випробуваний). Лізо, всі скарби дуже добре використовуються в скрапбукінгу. Шити трішки я теж вмію, мають навіть непогану швейну машинку, на якій останнім часом прострочую лише листівки. Дякую за фотозвіт, радію, що сподобався дарунок (втім, він не йде в порівняння з твоїм , то дійсно я скарб отримала, дякую)
|
|
| |