Новорічно-різдвяна гра-обмін "Листи від Миколая"-2013
|
|
Сестра_Юлія | Дата: Понеділок, 2013-11-18, 2:00 AM | Повідомлення # 1 |
Мудра людина
Група: Перевірений користувач
Статус: Offline
| Розпочинаємо набір учасників для цьогорічного новорічно-різдвяного обміну "Листи від Миколая". Минулорічний досвід гри був вдалим, не зважаючи на деякі нюанси... Отже, до 6 грудня 2013 року набиратимемо учасників - охочих зіграти роль помічника Святого Миколая. Кожен з учасників отримає по ДВІ адреси форумчан, яких має ощасливити, врахувавши за можливості їхні побажання. Відповідно кожен учасник має отримати ДВА "листи" з подарунками. До 19 грудня, Дня Святого Миколая, (умовно кажучи, можливі корективи в бік збільшення строку, наприклад до Нового року) надсилатимемо посилочки.
Прошу охочих долучатись, додаючи коментарі в цій темі. Не забувайте відкривати свої хотіня й побажання до Миколая, а то як же йому взнати про Ваші потаємні мрії?)Закликаю не соромитись, аби полегшити завдання помічникам Миколая!
Адреси та ПІБ прошу надсилати мені приватними повідомленнями. Не забувайте вказувати індекс, якщо віддаєте перевагу Укрпошті. Якщо іншим перевізникам - вказуйте свій мобільний та інші потрібні реквізити.В цьорічні посилочки ДУЖЕ БАЖАНО вкладати якусь вишиту дрібничку, адже форум наш - вишивальний. А якщо ця дрібничка буде вишита традиційними українськими швами, то їй взагалі ціни не буде!). Не забуваймо про головну місію нашого форуму! Раз, два, три, розпочали!
Список гравців 1.soncevuda 2.Bullet 3.irinka-vitaminka 4.вишивалочка 5.ромашка1 6.Afinna 7.Сестра Юлія 8.Марина19 9. Irina_SV 10. Zeta 11. Tana 12.welshrabbit 13. veronika 14. Пасіонарія 15. тата4590
Повідомлення відредагував Bullet - Субота, 2013-11-23, 1:12 AM |
|
| |
welshrabbit | Дата: Середа, 2013-12-25, 9:51 PM | Повідомлення # 121 |
побратим
| І я зі звітом!
Отримала чудового миколайчика з Кузнецовська від Любові (Ромашка1). А там була купа щастя - і солодощі, і новорічні ялинкові прикраси, і ниточки для вишивки, і рушникове полотно, і схеми для вишивки, тобто, хоч одразу бери вишивай, а також дуже гарна саморобна листівка з вишивкою бісером (!), це нова ідея для мене, не думала до цього, що листівки можна вишивати бісером , а ще - красивий вишитий рушничок!!! Я просто вражена і щаслива, дуже-дуже дякую!
|
|
| |
Tana | Дата: Середа, 2013-12-25, 10:04 PM | Повідомлення # 122 |
Мудра людина
| Щиро вітаю, Оленка, і сама щаслива, дома розгорнули два пакунки з Дніпропетровська від Влади і Юлечки, звітуватимусь завтра. ЩАСТЯ ПОВНА ХАТА! Дякую, дівчатка!
Координую Довгобуд "Виплекана сорочка" Моя майстерня Чому закладинка – найкращий подарунок?! "Чарівниця-берегиня форума-2010" Чарівниця - Хранитель традицій і увіковічнювач їх в сучасності і майбутньому - 2012
|
|
| |
ромашка1 | Дата: Середа, 2013-12-25, 10:48 PM | Повідомлення # 123 |
побратим
| Оленка, я рада що вам усе сподобалось, рушничок вишитий за схемою з української орнаментики Ольги Петрівни Косач лист №3 узір 45 ,рушникове полотно положила для відшиття другого рушничка, вами, Оленко , в синіх тонах , гарних свят , здоров"я і рукодільних планів побільше
|
|
| |
irinka-vitaminka | Дата: Середа, 2013-12-25, 10:52 PM | Повідомлення # 124 |
побратим
| Bullet, soncevuda, дуже рада, дівчата, що Вам содобались подарунки, так переживала, що не вгоджу
http://vk.com/id201987262
|
|
| |
welshrabbit | Дата: Середа, 2013-12-25, 11:06 PM | Повідомлення # 125 |
побратим
| Ромашка1, я так і зрозуміла, буду вишивати, давно в планах рушничок! Вам також веселих свят, здоров"я грандіозних рукодільних планів і їх втілення, радості!І всім нашим форумчанкам також найкращі святкові побажання!
|
|
| |
Bullet | Дата: Середа, 2013-12-25, 11:07 PM | Повідомлення # 126 |
маніяк графічних ліній
Група: Администраторы
| soncevuda, дякую за відгук, приємно, що мої скромні посилочки принесли вам з Танею трохт радості і новорічного настрою
Чарівниця - Берегиня форуму - 2012 моя майстерня на форумі Приватна скринька на форумі заповнена. Пишіть тільки на elisa@ukr.net
|
|
| |
тата4590 | Дата: Середа, 2013-12-25, 11:38 PM | Повідомлення # 127 |
відвідувач
| Радію за вас дівчата.Гарні подаруночки вам прислав Миколайчик.Справді ще такої краси небачила.Вишитої бісером листівочки.Всім всього найкращого.Скільки одна одній наслали,треба сідати до роботи.Вишивати та плести бісером.
|
|
| |
soncevuda | Дата: Середа, 2013-12-25, 11:50 PM | Повідомлення # 128 |
мешканець сайту
| я так подумала і вирішшила що забираю тапочки ці на роботу буде в них тепло і приємноооо!!! а сердечко з вишивкою повішу біля дошки! буде мені приємно!! ))) шоколадку з"їли, смачна, люблю чорний шоколад!
Оленко, я трохи хворію, п"ю твій чайок, лікуюсь)))) дякую!!!
ЗАПРОШУЮ ДО КОНКУРСУ "ВСЕ ДО ШКОЛИ"
|
|
| |
welshrabbit | Дата: Четвер, 2013-12-26, 12:38 PM | Повідомлення # 129 |
побратим
| Владо, одужуй! Страшно цікаво подивитись на тапочки!
|
|
| |
вишивалочка | Дата: Четвер, 2013-12-26, 3:31 PM | Повідомлення # 130 |
побратим
| soncevuda, Влада хворіти не можна. Чудові подарунки у наших майстринь :D. Хвалюся ще одним подаруночком від Zeta, Дякую Миколайчику та Татьяні! паспорт вже одягнутий в нову обкладинку-євро, шоколад вже реалізований, за яку дяка від сина, а глінтвей - зробимо на Різдво!а стрічку використаю на новий пасхальний рушничок.
|
|
| |
вишивалочка | Дата: Четвер, 2013-12-26, 3:39 PM | Повідомлення # 131 |
побратим
| ромашка1, Сніговічок із флісу, його використовують у підкладки шапок та шиють берети.Чудовий обмін , за що дякую адмінам :D
|
|
| |
veronika | Дата: Четвер, 2013-12-26, 3:43 PM | Повідомлення # 132 |
мешканець сайту
| Cв"ято продовжила нам п. Zeta, отримали купа подаруночків. Владушка теплу курточку навесну, Стася цукерків, а мама багато рукольного добра. Дякую Вам велике, з наступаючими Вас св"ятами!!!!!!
"Чарівниця форума-2010: вишивальщиця з моторчиком"
Повідомлення відредагував veronika - Четвер, 2013-12-26, 3:43 PM |
|
| |
Bullet | Дата: Четвер, 2013-12-26, 5:13 PM | Повідомлення # 133 |
маніяк графічних ліній
Група: Администраторы
| veronika, цільова пошта щастя :)))
Чарівниця - Берегиня форуму - 2012 моя майстерня на форумі Приватна скринька на форумі заповнена. Пишіть тільки на elisa@ukr.net
|
|
| |
Марина19 | Дата: Четвер, 2013-12-26, 6:30 PM | Повідомлення # 134 |
побратим
| Погоджуюсь з Віронікою -Свято триває ! Сьгодні отримала свого Миколайчика від сім`ї Єрмакових а точніше від Інни. Шкода інтернет неможе передавати всіх ємоцій та тієї радості від отриманих подарунків : там і теплий фліс і фетр для іграшок, і новорічні прикраси, дерев`яні гудзики, теплий лист і листівка з привітаннями, цукерки,чай і глінтвейн, листівка -ВЕРТЕП ну і звісно Інині рукотвори гаманець та обкладинка. як каже моя доня " таке все суперове!":) ДЯКУЮ ІННА, ВЕЛИКЕ- ВЕЛИКЕ!
|
|
| |
Пасіонарія | Дата: Четвер, 2013-12-26, 9:54 PM | Повідомлення # 135 |
Мудра людина
| Отримала Різдвяне вітання від Сестри Юлії! Рукотворні листівка та перекидний календар , підвіска-ялиночка та текстильний конверт! Велике спасибі!!! Приїде доня - сфотографую!
ore et labore!
|
|
| |
Afinna | Дата: Четвер, 2013-12-26, 10:37 PM | Повідомлення # 136 |
побратим
| Цитата Марина19 ( ) Сьгодні отримала свого Миколайчика від сім`ї Єрмакових а точніше від Інни. Мариночко, нарешті подарунки дійшли, бо Укрпошта трошки черепашкова , задовго йдуть пакуночки... Веселих вам свят!!!
|
|
| |
Zeta | Дата: П`ятниця, 2013-12-27, 0:15 AM | Повідомлення # 137 |
Мудра людина
| Ура - все дійшло вчасно! З НАСТУПАЮЧИМИ СВЯТАМИ!!!
Чарівниця - Втілення традицій у сучасності - 2012
|
|
| |
Сестра_Юлія | Дата: П`ятниця, 2013-12-27, 1:41 AM | Повідомлення # 138 |
Мудра людина
| welshrabbit, від рушника. який ти отримала, просто обалдіти можна. Оце так Миколай. Всім Миколаям Миколай))
|
|
| |
welshrabbit | Дата: П`ятниця, 2013-12-27, 9:38 AM | Повідомлення # 139 |
побратим
| Юлю, я сама обалділа! Я тому так сфотографувала, щоб всі побачили!
|
|
| |
Пасіонарія | Дата: П`ятниця, 2013-12-27, 2:22 PM | Повідомлення # 140 |
Мудра людина
| Цитата welshrabbit ( ) Юлю, я сама обалділа! О-го! Я не уважна, тому зачепилася за коментар, а потім додивилися! МОЛодці, і "Миколай", і обдарована! Що сказати - з кожним роком форумчани все чемніші та чемніші!
ore et labore!
|
|
| |