Кольоровий настрій - 2
|
|
Bullet | Дата: Вівторок, 2013-06-25, 0:59 AM | Повідомлення # 1 |
маніяк графічних ліній
Група: Администраторы
Статус: Offline
| Шановні форумчани, оголошується набір в другу гру "КОЛЬОРОВИЙ НАСТРІЙ".
Переглянути досвід з першої гри можна тут.
Умови гри:
- Збираємо 10-12 учасників, закриваємо набір. - Розігруємо пари партнерів по обміну (невзаємні! але ви можете у відповідь \при бажанні\ надіслати вашому обдаровувачу посилку з подякою, а можете і не відсилати, за бажанням\) - До 30 липня пакуємо посилки, відсилаємо. - з 1 серпня чекаємо в цій темі на фотозвіт від щасливих отримувачів.
Склад посилок: - будь-що рукодільне, для рукоділля, про рукоділля, важливо: про вишивку - обов"язково щось:) - пам"ятаймо, НАШ форум пропагує українську традиційну вишивку, тож не забудьте про цей момент і вкладіть щось традиційно українське вишивальне
Нюанси відправлень Укрпоштою: всі посилки і листи Укрпошта везе в одному авто чи в одному потязі (пріоритетні, рекомендовані, цінні і безцінні). При відправленні на пошті ви отримуєте ЧЕК з номером посилки, перші 5 цифр чеку - це індекс вашого населеного пункту, усього номер посилки має 11 цифр. Відслідкувати посилку можна на сайті Укрпошти. Не переплачуйте! Надсилайте ПРОСТОЮ ПОСИЛКОЮ (бандроль вартує дорожче!) (за цінність посилки ви доплачуватимете, а все одно усе їде в одному авто!) Зберігаємо сюрпризність відправлення, при необхідності чи при затримці фотозвіта, прошу вас, повідомляйте номер посилки координатору, координатор сама напишеадресату для звірення, чи все у нормі.
ПОМЧАЛИ
Список гравців: (може взяти участь кожен Перевірений користувач)
1. soncevuda - червоний колір (надіслано 30.07 від mykolaja і не забрано!) 2. Bullet - зелений (отримала від Тетяни 29.07.2013) 3. Afinna - бежевий колір 4. sjana_if - помаранчевий (отримала від Bullet 16.09) 5. Марина19 - блакитний колір (отримала 29.07 від Афінна) 6. zetka - зелений колір 7. mykolaja - білий колір (отримала 9.08 від Марина19) 8. Тетяна - жовтий (отримала від Zetka 2013-08-10
набір гравців закрито, пари розіграно, в приваті кожен отримує інструкцію!
Звіти:
Передовиця відправників:
1. Тетяна - 24.07.2013. 2. Afinna - 29.07 3. Mykolaya
Чарівниця - Берегиня форуму - 2012 моя майстерня на форумі Приватна скринька на форумі заповнена. Пишіть тільки на elisa@ukr.net
Повідомлення відредагував Bullet - Вівторок, 2013-09-17, 10:17 PM |
|
| |
Сестра_Юлія | Дата: П`ятниця, 2013-09-20, 10:15 PM | Повідомлення # 61 |
Мудра людина
Група: Перевірений користувач
| А я хочу нову "кольорову" гру, бо в цю не втовпилась... Хтось ще бажає??! Мені хочеться жовтого-жовтого-лимонного. Або червоного
|
|
| |
Afinna | Дата: П`ятниця, 2013-09-20, 10:22 PM | Повідомлення # 62 |
побратим
| Цитата (Сестра_Юлія) Хтось ще бажає??! Я бажаю! Мені катострофічно не вистачило літа, тому ще бажаю його подовжити зелено-оливковим настроєм
|
|
| |
ромашка1 | Дата: П`ятниця, 2013-09-20, 10:59 PM | Повідомлення # 63 |
побратим
| Цитата (Сестра_Юлія) Хтось ще бажає??! я бажаю, хочу синього моря
|
|
| |
Irina_SV | Дата: П`ятниця, 2013-09-20, 11:05 PM | Повідомлення # 64 |
мешканець сайту
| Цитата (Сестра_Юлія) А я хочу нову "кольорову" гру, бо в цю не втовпилась... Хтось ще бажає??! І я хочу до Вас у гру. Хочу гарячо-оранжевого сонечка....це продовження "синього моря" ромашка1, Любиного
"Життя цікаве та прекрасне - візьми від нього максимум" http://irynasv.blogspot.com/
Повідомлення відредагував Irina_SV - П`ятниця, 2013-09-20, 11:05 PM |
|
| |
Сестра_Юлія | Дата: П`ятниця, 2013-09-20, 11:53 PM | Повідомлення # 65 |
Мудра людина
| Afinna, ромашка1, Irina_SV, хтось візьметься координувати нову "кольорову" гру? Бо на мені конкурс "Все до школи". Але якщо нікому буде , тоді я координуватиму. То що, відкриваймо нову темку? і чекаємо ще 4-5 гравців?
|
|
| |
Irina_SV | Дата: П`ятниця, 2013-09-20, 11:56 PM | Повідомлення # 66 |
мешканець сайту
| Цитата (Сестра_Юлія) То що, відкриваймо нову темку? і чекаємо ще 4-5 гравців? Я тільки за )))) Але, щоб координувати, напевно, в мене ще за мало досвіду на форумі . Та у випадку чого - готова відповідально та віддано поставитись до будь-якої роботи
"Життя цікаве та прекрасне - візьми від нього максимум" http://irynasv.blogspot.com/
Повідомлення відредагував Irina_SV - П`ятниця, 2013-09-20, 11:57 PM |
|
| |
Сестра_Юлія | Дата: Субота, 2013-09-21, 0:15 AM | Повідомлення # 67 |
Мудра людина
| Шановні, відкрила тему нового кольорового обміну на свій страх і ризик без "добра" адміністратора поки . Прошу сюди http://vyshyvanka.ucoz.ru/forum/48-914-1#77213. Поки координую я, але залюбки передам це право комусь із вас).
|
|
| |
Afinna | Дата: Субота, 2013-10-05, 9:04 PM | Повідомлення # 68 |
побратим
| Я отримала покуночок кольорового настрою від soncevuda Хоча для мене він Пошта Щастя , бо в ньому я отримала чудові-пречудові яблучка і скибочку кавунчика, на які давно заглядалася і раділа за тих, кому вони дарувалися. Вони мені так подобалися!! а тепер є і у мене Вони такі класні!!! І так зігріли, стали сонячним промінчиком в цей холодний, дощовий жовтневий день А ще настрій кольору беж: м"якеньку тканинку, фетр, стрічечку класнючу, натуральне веганське мило ручної роботи, квіточки, а ще такі смачні чаї, з яких фотосесію дочекався лише один пакетик B).Бо так приємно було чаювати і роздивлятися дари! А яка мила листівочка (я її над робочим столом причепила:) Так просто і так оригінально!! Владо, дякую Вам за приємний сюрприз! Він прийшов як раз до мого професійного свята Дякую!!! За яскраві вітамінчики окрема дяка
|
|
| |
Bullet | Дата: Субота, 2013-10-05, 9:06 PM | Повідомлення # 69 |
маніяк графічних ліній
Група: Администраторы
| Цитата (Afinna) Він прийшов як раз до мого професійного свята до речі, з Днем учителя!!!
Чарівниця - Берегиня форуму - 2012 моя майстерня на форумі Приватна скринька на форумі заповнена. Пишіть тільки на elisa@ukr.net
|
|
| |