Кольоровий настрій - 2
|
|
Bullet | Дата: Вівторок, 2013-06-25, 0:59 AM | Повідомлення # 1 |
маніяк графічних ліній
Група: Администраторы
Статус: Offline
| Шановні форумчани, оголошується набір в другу гру "КОЛЬОРОВИЙ НАСТРІЙ".
Переглянути досвід з першої гри можна тут.
Умови гри:
- Збираємо 10-12 учасників, закриваємо набір. - Розігруємо пари партнерів по обміну (невзаємні! але ви можете у відповідь \при бажанні\ надіслати вашому обдаровувачу посилку з подякою, а можете і не відсилати, за бажанням\) - До 30 липня пакуємо посилки, відсилаємо. - з 1 серпня чекаємо в цій темі на фотозвіт від щасливих отримувачів.
Склад посилок: - будь-що рукодільне, для рукоділля, про рукоділля, важливо: про вишивку - обов"язково щось:) - пам"ятаймо, НАШ форум пропагує українську традиційну вишивку, тож не забудьте про цей момент і вкладіть щось традиційно українське вишивальне
Нюанси відправлень Укрпоштою: всі посилки і листи Укрпошта везе в одному авто чи в одному потязі (пріоритетні, рекомендовані, цінні і безцінні). При відправленні на пошті ви отримуєте ЧЕК з номером посилки, перші 5 цифр чеку - це індекс вашого населеного пункту, усього номер посилки має 11 цифр. Відслідкувати посилку можна на сайті Укрпошти. Не переплачуйте! Надсилайте ПРОСТОЮ ПОСИЛКОЮ (бандроль вартує дорожче!) (за цінність посилки ви доплачуватимете, а все одно усе їде в одному авто!) Зберігаємо сюрпризність відправлення, при необхідності чи при затримці фотозвіта, прошу вас, повідомляйте номер посилки координатору, координатор сама напишеадресату для звірення, чи все у нормі.
ПОМЧАЛИ
Список гравців: (може взяти участь кожен Перевірений користувач)
1. soncevuda - червоний колір (надіслано 30.07 від mykolaja і не забрано!) 2. Bullet - зелений (отримала від Тетяни 29.07.2013) 3. Afinna - бежевий колір 4. sjana_if - помаранчевий (отримала від Bullet 16.09) 5. Марина19 - блакитний колір (отримала 29.07 від Афінна) 6. zetka - зелений колір 7. mykolaja - білий колір (отримала 9.08 від Марина19) 8. Тетяна - жовтий (отримала від Zetka 2013-08-10
набір гравців закрито, пари розіграно, в приваті кожен отримує інструкцію!
Звіти:
Передовиця відправників:
1. Тетяна - 24.07.2013. 2. Afinna - 29.07 3. Mykolaya
Чарівниця - Берегиня форуму - 2012 моя майстерня на форумі Приватна скринька на форумі заповнена. Пишіть тільки на elisa@ukr.net
Повідомлення відредагував Bullet - Вівторок, 2013-09-17, 10:17 PM |
|
| |
Afinna | Дата: П`ятниця, 2013-08-09, 9:38 PM | Повідомлення # 41 |
побратим
Група: Перевірений користувач
| Дівчата, дуже сподіваюсь, що мій обмінний партнер прочитає попередження! Я від'їжджаю у відпустку. Згідно з правилами сподівалась що гра закінчиться до відпустки. Тож тепер у мене раніше 30 серпня отримати посилку не буде можливості, тож відправлення не робіть поки що! Дякую!
|
|
| |
mykolaja | Дата: П`ятниця, 2013-08-09, 11:26 PM | Повідомлення # 42 |
побратим
| запрошую мого партнера навідатися у своє поштове відділення!!!!!!!! ще раз нагадую номер посилки 4602200387672
|
|
| |
sjana_if | Дата: П`ятниця, 2013-08-09, 11:32 PM | Повідомлення # 43 |
мешканець сайту
| mykolaja, я так розумію це soncevuda, а (наскільки я розрахувала) вона є моїм відправником і повідомила через Лізу, що надішле посилку після 14-го. Отже, ще кілька днів будете переживати
|
|
| |
mykolaja | Дата: П`ятниця, 2013-08-09, 11:38 PM | Повідомлення # 44 |
побратим
| sjana_if, дякую, що попередили, бо я таки трохи переживаю - посилка ще 30 липня прибула у відділення отримувача! але це пора відпусток, тож такі випадки мабуть не поодинокі
|
|
| |
Тетяна | Дата: Субота, 2013-08-10, 8:44 PM | Повідомлення # 45 |
Активіст форума
| А я сьогодні отримала своє жовтеньке щастя від Zetka! Завтра сфотографую, щоб всі могли порадіти разом зі мною! Спасибі велике-превелике!!!
|
|
| |
Тетяна | Дата: Неділя, 2013-08-11, 7:25 PM | Повідомлення # 46 |
Активіст форума
| Літо для мене - насамперед колір жовтий. Сонце, соняхи, поля... І ось вчора я отримала свою частинку "Кольорового настрою" від Zetka! І чого там тільки не було: і тоненький льон, і жовтенькі блискітки, бісер, мереживо, нові п"яльця (ось за це - окреме спасибі!) і сантиметрова стрічка, красивезна тасьма, журнал з пташиними схемами, суто київський магнітик, а ще - листівочка з рецептом до Спаса! Ой, ледве не забула - а ще ниточки жовтих відтінків (як їх завжди не вистачає, тих відтінків!!!) і клубочок жовтого для в"язання гачком. Словом, я тепер вся в нових "жовтеньких" планах і забаганках... Олю, величезне спасибі! Цей жовтий шматочок літа зігріватиме мене всю зиму, підніматиме настрій і надихатиме на нові ідеї!
Повідомлення відредагував Тетяна - Неділя, 2013-08-11, 7:27 PM |
|
| |
zetka | Дата: Неділя, 2013-08-11, 9:53 PM | Повідомлення # 47 |
побратим
| Тетяна, радію, що все сподобалось
|
|
| |
Afinna | Дата: Понеділок, 2013-08-12, 0:17 AM | Повідомлення # 48 |
побратим
| Тетяна, розумію Ваш сонячний настрій Бажаю скорішого втілення всіх нових сонячних ідей!!
Цитата (sjana_if) mykolaja, я так розумію це soncevuda, а (наскільки я розрахувала) вона є моїм відправником Скоріше моїм , судячи з розподілення вже отриманих кольорових вітань....
Повідомлення відредагував Afinna - Понеділок, 2013-08-12, 0:41 AM |
|
| |
soncevuda | Дата: Понеділок, 2013-08-12, 0:57 AM | Повідомлення # 49 |
мешканець сайту
| Afinna, так, це я, вибачте, що не ..... була в Києві.
mykolaja, мені так приємно, що ви мій партнер по обміну...неймовірно приємно. я була у від"їзді, не могла забрати, в іншій темі я писала - в нас нема тимчасово поштаря у відділенні, пошта працює лише 1 день на тиждень, коли приїздить інший працівник. тому ........ але я заберу от от і буду ТАКА щаслива, ну просто найщасливіша ))))))))))))
ЗАПРОШУЮ ДО КОНКУРСУ "ВСЕ ДО ШКОЛИ"
|
|
| |
mykolaja | Дата: Понеділок, 2013-08-12, 11:51 AM | Повідомлення # 50 |
побратим
| soncevuda, головне для мене - Ви знаєте, що Вас дещо чекає на пошті
Цитата (soncevuda) в іншій темі я писала - в нас нема тимчасово поштаря у відділенні, пошта працює лише 1 день на тиждень, коли приїздить інший працівник. тому ........ про це я не знала, перепрошую але дякую, що попередили - тепер я спокійна за те, що мій "кольоровий настрій" мені не присилатимуть назад
Тетяна, вітаю з чудовими та корисними подарунками
|
|
| |
Bullet | Дата: Субота, 2013-08-24, 7:25 PM | Повідомлення # 51 |
маніяк графічних ліній
| нагадую про наш кольоровий обмін! Дівчатка, літо добігає кінця, скоро - початок шкільного року (а на роботах - просто початок осені))).
Нагадую, прокидаємось, надсилаємо наші кольорові дарунки
Чарівниця - Берегиня форуму - 2012 моя майстерня на форумі Приватна скринька на форумі заповнена. Пишіть тільки на elisa@ukr.net
|
|
| |
Bullet | Дата: Середа, 2013-09-04, 11:21 PM | Повідомлення # 52 |
маніяк графічних ліній
| Цитата (soncevuda) але я заберу от от і буду ТАКА щаслива, ну просто найщасливіша )))))))))))) Чекаємо з нетерпінням твого, Владо, кольорового щастя у фотографіях
Дівчата, визнаю вину за собою, що невчасно зкоординувала всіх гравців, невчасно піддьоргую вас
Сподіваюсь, найближчим тижнем-двома всі отримають очікувані дарунки! ПРОШУ АКТИВІЗУВАТИСЬ! Ваші обмінні партнери - у вас в приватних повідмленнях, відшукайте, якщо забули
|
|
| |
Afinna | Дата: Четвер, 2013-09-05, 0:11 AM | Повідомлення # 53 |
побратим
| Цитата (Bullet) Сподіваюсь, найближчим тижнем-двома всі отримають очікувані дарунки! ПРОШУ АКТИВІЗУВАТИСЬ! Було би добре
|
|
| |
sjana_if | Дата: Неділя, 2013-09-08, 11:55 PM | Повідомлення # 54 |
мешканець сайту
| І мені! і мені!
|
|
| |
Bullet | Дата: Понеділок, 2013-09-09, 0:17 AM | Повідомлення # 55 |
маніяк графічних ліній
| Цитата (sjana_if) І мені! і мені! З номерів, надісланих мені в ПП, вам уже має бути посилочка! Точно кажу!
Цитата (Afinna) Було би добре ех, хворе питання Але я вас розумію... Цитата (mykolaja) запрошую мого партнера навідатися у своє поштове відділення!!!!!!!! ще раз нагадую номер посилки 4602200387672
Відправлення за номером 4602200387672 передано 30.07.2013 в об'єкт поштового зв'язку ДНІПРОПЕТРОВСЬК 131 з індексом 49131, на даний час не вручене. Мені здається, самий час Владу штрафувати... і не лише в цій темі. сумно!
ДОРОГІ УЧАСНИЦІ ГРИ!
Прошу вас не сумувати із-за недоотриманих посилочок, це не біда. Можливо, у інших гравців серйозні негаразди в реальному житті, ми не можемо знати, чому саме вони не надсилають своїх посилок. Звісно, це ніяк не виправдовує їх, бо можна завітати у форум і написати, що такі-то кепські справи, не можу брати участі у проектах, сповістити інших гравців, щоб не чекали даремно.
Але будьмо обїективними: всі люди різні, іншому не влізеш в голову і не відслідкуєш ходу його думок ))))
|
|
| |
sjana_if | Дата: Понеділок, 2013-09-09, 0:28 AM | Повідомлення # 56 |
мешканець сайту
| Цитата (Bullet) З номерів, надісланих мені в ПП, вам уже має бути посилочка! А можна номер? Бо повідомлення ще не було - з поштою таке буває
|
|
| |
Bullet | Дата: Понеділок, 2013-09-09, 0:33 AM | Повідомлення # 57 |
маніяк графічних ліній
| Цитата (sjana_if) А можна номер? Бо повідомлення ще не було - з поштою таке буває Відправлення за номером 0850003201990 знаходиться в процесі оброблення. Востаннє воно зареєстроване 08.09.2013 в об’єкті поштового зв’язку ІВАНО-ФРАНКІВСЬК ЦОП з індексом 76399.
|
|
| |
Afinna | Дата: Понеділок, 2013-09-09, 0:54 AM | Повідомлення # 58 |
побратим
| Цитата (Bullet) Можливо, у інших гравців серйозні негаразди в реальному житті, Саме так! Гра, лише гра... Аби в реальному житті все було гаразд!! А ще в житті завжди є баланс: якщо звідкись немає очікуваної звістки, то обов"язково щось з"явиться звідки не чекали У нас на форумі, це пошта щастя
|
|
| |
sjana_if | Дата: Вівторок, 2013-09-17, 5:15 PM | Повідомлення # 59 |
мешканець сайту
| Ура! Я дійшла (заледве ) до пошти, взяла свою посилку і звітуюсь . Маю багато помаранчевого позитиву від Bullet: широченька косметичка (якраз вміститься невеликий робочий процес), дві фірмові гольнички, відкритка, хороший лист (головне, з поясненнями щодо подарунків - вчасно, бо над призначенням одного встигла задуматись ). І для майстування: муліне різних виробників (я половини навіть не бачила до цього, так що дійсно буде можливість випробувати щось новеньке ), заготовки для браслету і кулона, стрічки помаранчеві і лляна, а також пакетики з бісером! А також я стала ще однією щасливою власницею вязаних мамою домашніх капців (ідеально підійшли - дякую). Так що отримувати щось пізніше теж непогано - всі вже натішились, а в мене радість сьогодні
Повідомлення відредагував sjana_if - Вівторок, 2013-09-17, 5:16 PM |
|
| |
Bullet | Дата: Вівторок, 2013-09-17, 10:16 PM | Повідомлення # 60 |
маніяк графічних ліній
| sjana_if, слава богу,я вже і забула, що висилала її ))))
Цитата (sjana_if) Так що отримувати щось пізніше теж непогано - всі вже натішились, а в мене радість сьогодні це класно - знаходити і в мінусах свої плюси Дякую! Радію, що сподобались теплі капці
|
|
| |