Обмін Великодній
|
|
Bullet | Дата: П`ятниця, 2012-03-16, 11:31 PM | Повідомлення # 1 |
маніяк графічних ліній
Група: Администраторы
Статус: Offline
| Щасливо завершено квітковий обмін, організований і координований Сонцевидою, за що їй дяка і нове орг.завдання: Великодній обмін.
ВЕЛИКОДНІЙ ОБМІН
координатор soncevuda Як граємо в обмін? - Готуємо невідому партнеру по обміну (вишивку чи схему, рецептик чи нитки, якусь маленьку приємність, але щоб задарована вами людина не почувалась винною перед вами за ваш дарунок) - Коли відбудеться розіграш обмінних пар, вивчаємо особу нашого адресата (по форуму, по коментарям, можливо запитуємо про дещо у координатора щодо цього адресата, якщо потрібно) і додаємо в пакуночок щось особливе , саме для цієї людини. Пам"ятаймо: дарунок повинен бути дорогим в палні уваги, але не дороговартісним в плані коштів!
- Поради щодо поштових відправлень від Bullet: --- відправляти незалежно від упакування ПОСИЛКОЮ. Посилка - найдешевший варіант, 300 грамів - 3-4 гривні! Можна запакувати вдома в невелику коробочку (перелицювати стару чужу посилку, наприклад, чи запакувати в файлик і вкласти в конверт. --- на пошту посилку потрібно принести відкритою! --- заздалегідь візміть на пошті бланк для посилок, заповніть його вдома, вкажіть цінність - БЕЗЦІННА (нема сенсу вказувати цінність, тому що цей момент коштує грошей зверху за пересилання, але вам дадуть чек, і там все одно буде номер, за яким ви відслідковуватимете посилку через інтернет. --- обов"язков взяти ЧЕК! ------------------------------
СТРОКИ: Розіграш обмінних партнерів відбудеться ...... 2012.
Відправити посилочки потрібно до 5 квітня, бажано, щоб пакуночок дійшов до Великодня. Навіть якщо ви чи ваш обмінний партнер не святкує релігійне свято. Просто притримаймося дати!
Список учасників обміну:
soncevuda + veronika + Mod + Bullet + Dmutrik09 + Пасіонарія +++ welshrabbit + Tana + ivabog + Марина19 + Сестра_Юлія + Катюня + olimpia Zeta + elena64 Jasjka + Тетяна Лелітка + romannah + + Angelika + cherry + mirra15 +
----------------------------- Розпочинаємо гру! Прошу надсилати ваші поштові адреси (не забуваймо про індекс!) координатору в проиват!
* Форумчанки, що вже отримали свої обмінні (!) подарунки, відмічені плюсиками і синім кольором для зручності сприйняття списку. Сонцевиду і Катюню поки що відмінила "заплюсованість", тому що виявилось, що вони отримали Пошту Щастя, тобто подарунки поза межами цього обміну.
Чарівниця - Берегиня форуму - 2012 моя майстерня на форумі Приватна скринька на форумі заповнена. Пишіть тільки на elisa@ukr.net
Повідомлення відредагував Bullet - Вівторок, 2012-05-01, 1:19 AM |
|
| |
soncevuda | Дата: Субота, 2012-03-24, 9:54 PM | Повідомлення # 41 |
мешканець сайту
Група: Перевірений користувач
| залишилась лише 1 адреса=))) чекаю її в приват вже написала.
надіслала адреси трохи раніше ніж хотіла, але, нажаль, не змоу пізніше. Моя напарниця пішла на лякарняний, працюю в 2 зміни, тож не знаю, коли зможу за комп"ютером довго сидіт.
чекаю від усіх номери чеків про відправлення =)))))
усім гарного настрою і натхнення =)
ЗАПРОШУЮ ДО КОНКУРСУ "ВСЕ ДО ШКОЛИ"
|
|
| |
Bullet | Дата: Субота, 2012-03-24, 11:44 PM | Повідомлення # 42 |
маніяк графічних ліній
| урааа! Почали готуватись!! І збирати посилки! Моя, по правді, іже зібрана, у вівторок відправлю
Чарівниця - Берегиня форуму - 2012 моя майстерня на форумі Приватна скринька на форумі заповнена. Пишіть тільки на elisa@ukr.net
|
|
| |
soncevuda | Дата: Субота, 2012-03-24, 11:59 PM | Повідомлення # 43 |
мешканець сайту
| і моя теж зібрана, теж відправлю якнайближчим часом )
|
|
| |
mirra15 | Дата: Неділя, 2012-03-25, 10:07 AM | Повідомлення # 44 |
побратим
| і моя вже зібрана і теж у вівторок відправлю
|
|
| |
soncevuda | Дата: Неділя, 2012-03-25, 10:24 AM | Повідомлення # 45 |
мешканець сайту
| ого як ініціативно !!! )) мене це дуже радує )))))) у квітковому обміні було 20 охочих, тут 22 =))) кількість бажаючих прямо таки росте у прогресії )
|
|
| |
Bullet | Дата: Неділя, 2012-03-25, 3:23 PM | Повідомлення # 46 |
маніяк графічних ліній
| Quote (soncevuda) у квітковому обміні було 20 охочих, тут 22 =))) кількість бажаючих прямо таки росте у прогресії ) це свідчить про те, що квітковий обмін був проведений добре і організовано!
|
|
| |
Лелітка | Дата: Понеділок, 2012-03-26, 4:07 PM | Повідомлення # 47 |
мешканець сайту
| Quote (soncevuda) кількість бажаючих прямо таки росте у прогресії ) Уточнюю - в арифметичній із різницею 2.
Мій власний блог - Натхнення "очманілих ручок" 2012: Чарівниця - Майстриня з мотання лялечок - 2012[/url] 2013
|
|
| |
soncevuda | Дата: Вівторок, 2012-03-27, 10:31 PM | Повідомлення # 48 |
мешканець сайту
| уточнення дуже доречне)) колись я таке на математиці вчила. )))) а вам так би мовити рідне )))))))
дуже дуже цьому рада
|
|
| |
Jasjka | Дата: Четвер, 2012-03-29, 10:49 AM | Повідомлення # 49 |
Мудра людина
| Я,тобто не я,а моя мама,вчора відіслала подаруночок,лише їй не дали коду...тому надіюсь лише на почту (а смайлики мені дуже подобаються!пхаю майже у кожен коментар,а може і в кожний)
Творча майстерня
|
|
| |
Катюня | Дата: П`ятниця, 2012-03-30, 10:01 PM | Повідомлення # 50 |
мешканець сайту
| Дівчата!!! Я Отримала ПРЕЧУДОВУ посилочку, від Чекрига Олена. (нікнейм цієї чудової людини мені скажіть) . Там така краса!!! Чудові, рукотворні прихваточки, вони так гарно та старанно пошиті. Чудова картина для вишивання мавпочка. Ну ось чесно, я щось подібне видивлялась, а тут ось, сиди та вишивай!!!! А ще гарненьки ниточки, ви ж всі знаєте, що ниточок забагато не буває!!!!! А яке теплий та зворушливий лист. Він і не великий, а такий гарний. ДЯКУЮ, ДЯКУЮ, ДЯКУЮ Оленка!!!!! Ось мій фотозвіт. Це все моєєєєєє Додано (2012-03-30, 10:01 PM) --------------------------------------------- О, то я перша ощасливлена людина???? хехехе Я НАЙЩАСЛИВІША!!!!!!
Я листоноша ЩАСТЯ!
|
|
| |
Dmutrik09 | Дата: П`ятниця, 2012-03-30, 11:58 PM | Повідомлення # 51 |
Мудра людина
| Катюня, ти також за тебе раді і щасливі! ВІТАЮ!
Моя майстерня ®
...Все життя у шитті і шиття, як життя! "Чарівниця-берегиня форума-2010" Чарівниця - Майстриня вишивання - 2012
|
|
| |
romannah | Дата: Субота, 2012-03-31, 1:00 AM | Повідомлення # 52 |
мешканець сайту
| Катюня, гарний початок. Вітаю!
я всіх люблю
|
|
| |
soncevuda | Дата: Неділя, 2012-04-01, 9:51 PM | Повідомлення # 53 |
мешканець сайту
| о! вітаю! ви перша!!
модератори поставте, будь ласка, перший плюсик )
|
|
| |
romannah | Дата: Неділя, 2012-04-01, 10:02 PM | Повідомлення # 54 |
мешканець сайту
| soncevuda, ви так смачно спите.http://post.kards.qip.ru/images/postcard/19973/1997267.swf
я всіх люблю
Повідомлення відредагував romannah - Неділя, 2012-04-01, 10:02 PM |
|
| |
elena64 | Дата: Понеділок, 2012-04-02, 9:29 AM | Повідомлення # 55 |
відвідувач
| Чекрига Олена це я . Я мабудь не підписала, це була "Почта щастя!" Мені дуже приємно, що подарунок понравився, бо побажань Катрусіних зовсім не знала, робила все напомацьки.
Повідомлення відредагував elena64 - Понеділок, 2012-04-02, 9:30 AM |
|
| |
Катюня | Дата: Понеділок, 2012-04-02, 11:52 AM | Повідомлення # 56 |
мешканець сайту
| elena64, о моя чарівниця!!! Все вгадала, ніби запитала! Дякую, Дякую!!!!
Я листоноша ЩАСТЯ!
|
|
| |
romannah | Дата: Понеділок, 2012-04-02, 12:35 PM | Повідомлення # 57 |
мешканець сайту
| я відправила сьогодні. Отримала Великодні подарунки від Пасіонарії http://radikal.ru/F/s019.radikal.ru/i624/1204/0d/31beb3344389.jpg.html -дуже -дуже вдячна всій родині, що приклалися до цього подарунка о.Миколі, донечкам Анастасійці та Соломійці, а також маленькому панові Маркіянчику. В посилці відріз на сорочечку для дівчинки на великодні забави, Калач, кекси-дуже смачні і, звичайно чудові писанки. Дякую Пасіонарії за такі чудові гостинці.
Додано адміністратором:
/Вставила превью фото з вашого посилання! /Bullet
я всіх люблю
Повідомлення відредагував Bullet - Понеділок, 2012-04-02, 2:28 PM |
|
| |
Dmutrik09 | Дата: Понеділок, 2012-04-02, 1:06 PM | Повідомлення # 58 |
Мудра людина
| romannah, ще раз Романно вітаю вас! Чудові подаруночк, а головне смачні!
Моя майстерня ®
...Все життя у шитті і шиття, як життя! "Чарівниця-берегиня форума-2010" Чарівниця - Майстриня вишивання - 2012
|
|
| |
Тетяна | Дата: Вівторок, 2012-04-03, 2:06 PM | Повідомлення # 59 |
Активіст форума
| Перепрошую у моєї партнерки по обміну, але свою посилочку я відправила лише сьогодні . Чогось мені це лише по вівторках вдається... дуже сподіваюсь, що пошта не буде так завантажена, як на новорічні свята і все вчасно дійде.
|
|
| |
ivabog | Дата: Вівторок, 2012-04-03, 3:08 PM | Повідомлення # 60 |
побратим
| Тетяна, я також відправила сьогодні. Але у графік ми укладаємося-до 5 числа!
|
|
| |