Обмін Великодній
|
|
Bullet | Дата: П`ятниця, 2012-03-16, 11:31 PM | Повідомлення # 1 |
 маніяк графічних ліній
Група: Администраторы
Статус: Offline
| Щасливо завершено квітковий обмін, організований і координований Сонцевидою, за що їй дяка і нове орг.завдання: Великодній обмін.
ВЕЛИКОДНІЙ ОБМІН
координатор soncevuda Як граємо в обмін? - Готуємо невідому партнеру по обміну (вишивку чи схему, рецептик чи нитки, якусь маленьку приємність, але щоб задарована вами людина не почувалась винною перед вами за ваш дарунок) - Коли відбудеться розіграш обмінних пар, вивчаємо особу нашого адресата (по форуму, по коментарям, можливо запитуємо про дещо у координатора щодо цього адресата, якщо потрібно) і додаємо в пакуночок щось особливе , саме для цієї людини. Пам"ятаймо: дарунок повинен бути дорогим в палні уваги, але не дороговартісним в плані коштів!
- Поради щодо поштових відправлень від Bullet: --- відправляти незалежно від упакування ПОСИЛКОЮ. Посилка - найдешевший варіант, 300 грамів - 3-4 гривні! Можна запакувати вдома в невелику коробочку (перелицювати стару чужу посилку, наприклад, чи запакувати в файлик і вкласти в конверт. --- на пошту посилку потрібно принести відкритою! --- заздалегідь візміть на пошті бланк для посилок, заповніть його вдома, вкажіть цінність - БЕЗЦІННА (нема сенсу вказувати цінність, тому що цей момент коштує грошей зверху за пересилання, але вам дадуть чек, і там все одно буде номер, за яким ви відслідковуватимете посилку через інтернет. --- обов"язков взяти ЧЕК! ------------------------------
СТРОКИ: Розіграш обмінних партнерів відбудеться ...... 2012.
Відправити посилочки потрібно до 5 квітня, бажано, щоб пакуночок дійшов до Великодня. Навіть якщо ви чи ваш обмінний партнер не святкує релігійне свято. Просто притримаймося дати!
Список учасників обміну:
soncevuda + veronika + Mod + Bullet + Dmutrik09 + Пасіонарія +++ welshrabbit + Tana + ivabog + Марина19 + Сестра_Юлія + Катюня + olimpia Zeta + elena64 Jasjka + Тетяна Лелітка + romannah + + Angelika + cherry + mirra15 +
----------------------------- Розпочинаємо гру! Прошу надсилати ваші поштові адреси (не забуваймо про індекс!) координатору в проиват!
* Форумчанки, що вже отримали свої обмінні (!) подарунки, відмічені плюсиками і синім кольором для зручності сприйняття списку. Сонцевиду і Катюню поки що відмінила "заплюсованість", тому що виявилось, що вони отримали Пошту Щастя, тобто подарунки поза межами цього обміну.
Чарівниця - Берегиня форуму - 2012 моя майстерня на форумі Приватна скринька на форумі заповнена. Пишіть тільки на elisa@ukr.net
Повідомлення відредагував Bullet - Вівторок, 2012-05-01, 1:19 AM |
|
| |
veronika | Дата: П`ятниця, 2012-04-20, 8:20 PM | Повідомлення # 121 |
 мешканець сайту
Група: Перевірений користувач
| Моя обмінниця бачу получила пакет, лиш шось не пише поки тут(((((
"Чарівниця форума-2010: вишивальщиця з моторчиком"
|
|
| |
Dmutrik09 | Дата: П`ятниця, 2012-04-20, 10:09 PM | Повідомлення # 122 |
 Мудра людина
| ВІРУНЮ, дякую . Сьогодні получила бандерольку, хоча прийшла вона ще до свят. На мала можливості забрати. Вірочко , дякую дуже дуже . Настрій піднявся ! Фото викладу завтра.
Моя майстерня ®
 ...Все життя у шитті і шиття, як життя! "Чарівниця-берегиня форума-2010" Чарівниця - Майстриня вишивання - 2012
|
|
| |
Лелітка | Дата: Субота, 2012-04-21, 1:14 PM | Повідомлення # 123 |
 мешканець сайту
| Quote (Zeta) сьогодні отримала Великодні вітання від Галі Дудар Лелітка Таню. я рада. що посилка уже в тебе.
Мій власний блог - Натхнення "очманілих ручок" 2012: Чарівниця - Майстриня з мотання лялечок - 2012 [/url] 2013
|
|
| |
soncevuda | Дата: Неділя, 2012-04-22, 3:24 PM | Повідомлення # 124 |
 мешканець сайту
| вибачте,що зараз не можу докоординувати цей обмін, в мене не працює інтернет. от зайшла від сусідки. як повернеться тоді знову буду з вами )))))
 ЗАПРОШУЮ ДО КОНКУРСУ "ВСЕ ДО ШКОЛИ"
|
|
| |
Bullet | Дата: Неділя, 2012-04-22, 4:34 PM | Повідомлення # 125 |
 маніяк графічних ліній
| soncevuda, я придивлюсь, поки я дома, ліжко з теплим пледиком поруч, за чашкою малинки - саме для кординації обмінів І інтернет у мене безлімітний ; )
Чарівниця - Берегиня форуму - 2012 моя майстерня на форумі Приватна скринька на форумі заповнена. Пишіть тільки на elisa@ukr.net
|
|
| |
Тетяна | Дата: Понеділок, 2012-04-23, 12:14 PM | Повідомлення # 126 |
 Активіст форума
| Дівчатка, ми з моєю партнеркою трошки затримуємо обмін, але це через хвороби, вибачайте, усе буде! Вітаю всіх ощасливлених - така краса! Усім здоров"я і святкового настрою - до наступного свята!
|
|
| |
elena64 | Дата: Вівторок, 2012-04-24, 11:12 AM | Повідомлення # 127 |
відвідувач
| Моя партнерка отримала подарунок, але не пише про це "Відправлення за номером 9311800357010 вручене адресату (одержувачу) особисто 07.04.2012 об’єктом поштового зв’язку ДНІПРОПЕТРОВСЬК 83 з індексом 49083. "
|
|
| |
Bullet | Дата: Вівторок, 2012-04-24, 2:04 PM | Повідомлення # 128 |
 маніяк графічних ліній
| elena64, вияснимо Написала вам в приват!
Тетяна, головне - одужуйте! Я вже практично (ТТТ) одужала : )
|
|
| |
Bullet | Дата: Середа, 2012-04-25, 0:16 AM | Повідомлення # 129 |
 маніяк графічних ліній
| Quote (elena64) Моя партнерка отримала подарунок, але не пише про це "Відправлення за номером 9311800357010 вручене адресату (одержувачу) особисто 07.04.2012 об’єктом поштового зв’язку ДНІПРОПЕТРОВСЬК 83 з індексом 49083. " от і знайшлась ваша посилочка Ми всі дружно її прогавили, а Катюня відзвітувалась, виявляється, ще в поввідомленні № 50 (сторінка № 3 цієї теми!).
Теж недогледіла і я, вношу одразу ж корективи в перше повідомлення!
|
|
| |
elena64 | Дата: Середа, 2012-04-25, 9:29 AM | Повідомлення # 130 |
відвідувач
| Все переплуталося и Великдень и Почта щастя
Повідомлення відредагував elena64 - Середа, 2012-04-25, 9:40 AM |
|
| |
romannah | Дата: Середа, 2012-04-25, 11:04 AM | Повідомлення # 131 |
 мешканець сайту
| Дякую Пасіонарії за великодний подарунок. ось, що вийшло під керівництвом нашої форумчанки чудово придумано.
я всіх люблю
Повідомлення відредагував romannah - Середа, 2012-04-25, 11:05 AM |
|
| |
Пасіонарія | Дата: Середа, 2012-04-25, 11:21 AM | Повідомлення # 132 |
 Мудра людина
| Quote (romannah) ось, що вийшло romannah, чудово вийшло, молодець. Шановна моя пані, Ви готові і до шлюбних сорочок, і до хрестильних. Натякніть Маріанні, або кладіть перед фактом. Тканину надам для доброго початку
ore et labore!
|
|
| |
Bullet | Дата: Середа, 2012-04-25, 12:53 PM | Повідомлення # 133 |
 маніяк графічних ліній
| Quote (elena64) Все переплуталося и Великдень и Почта щастя я це теж відмітила )))
Пасіонарія, romannah, ви молодці
|
|
| |
romannah | Дата: Четвер, 2012-04-26, 0:51 AM | Повідомлення # 134 |
 мешканець сайту
| Quote (Bullet) Пасіонарія, romannah, ви молодці не те слово.... при зустрічі багато розкажу десь про наші "подвиги". а зараз переїзд під відкрите небо.
я всіх люблю
|
|
| |
veronika | Дата: Четвер, 2012-04-26, 10:30 PM | Повідомлення # 135 |
 мешканець сайту
| Quote (Пасіонарія) romannah, чудово вийшло, молодець. Шановна моя пані, Ви готові і до шлюбних сорочок, і до хрестильних. Натякніть Маріанні, або кладіть перед фактом. Тканину надам для доброго початку і я про це Пансіонарія До шлюбу, а потім зі мною до роддому на пару)))))))))сорочок хрестильних стане нам обом.
|
|
| |
Сестра_Юлія | Дата: П`ятниця, 2012-04-27, 3:02 AM | Повідомлення # 136 |
 Мудра людина
| Тихцем собі радію чудовому псюрпризу від нашої форумчанки Катюня , а сюди забула відписати. Це кілька видів красивих відрізів тасьми, великий шмат канви (дякую-дякую, у мене якраз біла закінчилась), схемка для дитячих вишивок, моточки муліне "літніх" кольорів - зеленого і жовтого. Катю, сонечко, радію, що тепер тебе знаю, дякую за подарунки і сподіваюсь - до скорої зустрічі.
|
|
| |
Bullet | Дата: Субота, 2012-04-28, 1:37 AM | Повідомлення # 137 |
 маніяк графічних ліній
| Сестра_Юлія, радію з тобою і вношу зміни в перше повідомлення І дякую за красивий вигин стрічки на наборі для вишивки ; )))))
|
|
| |
Bullet | Дата: Субота, 2012-04-28, 1:38 AM | Повідомлення # 138 |
 маніяк графічних ліній
| А як ще Сонцевида, Дмитрик09, Тетяна і Елена64?? Лишились без подарунків?
|
|
| |
veronika | Дата: Субота, 2012-04-28, 1:25 PM | Повідомлення # 139 |
 мешканець сайту
| Quote (Bullet) А як ще Сонцевида, Дмитрик09, Тетяна і Елена64?? Лишились без подарунків? Леся Дмитрик получила, тільки фото не квлала ще.
|
|
| |
cherry | Дата: Субота, 2012-04-28, 8:53 PM | Повідомлення # 140 |
побратим
| І Сонцевида обмовилась, що отримала від мене пакуночок, просто не має змоги фотовідзвітувати)))
|
|
| |