"Весняно-квітковий" обмін. Збір учасників розпочато
|
|
Сестра_Юлія | Дата: Четвер, 2015-02-12, 10:30 PM | Повідомлення # 1 |
Мудра людина
Група: Перевірений користувач
Статус: Offline
| Шановні форумчани, запрошую до нового ПРЕДМЕТНОГО ОБМІНУ НА КВІТКОВУ ТЕМАТИКУ.
ДАВАЙТЕ РАЗОМ ЧЕКАТИ ВЕСНУ З ЇЇ ЯСКРАВИМИ ТА НІЖНИМИ КОЛЬОРАМИ і КВІТАМИ!!!
Збір учасників розпочинаємо прямо зараз. Зголошуйтесь! До кінця лютого складемо "ланцюжок". Надсилатимемо подаруночки до самого Великодня - 15 квітня. Обов"язкова умова обміну - у вашому подаруночку має бути хоча б одна річ "квіткової" тематики: від гудзиків чи паєток у вигляді квіточок до пакетика насіння улюблених квітів чи вишитого букету :-) Що підкаже ваша фантазія!Ще одна обов"язкова умова, підказана учасниками. Оскільки наш форум вишивальний, до посилочки маєте додати хоча б один крихіьний вишитий елемент- гольнчку з вишитою квіточкою, закладинку з квітковим орнаментом, листівку з вишитою квіткою
Координатор обміну: Сестра Юлія
Список учасників: 1. Сестра Юлія 2.Tana 3.Bullet 4.Марися 5.olgavasilevskia 6.Тетяна 7.fatini 8.irinka-vitaminka 9.Alessia 10.БОксана 11. welshrabbit 12.ромашка1
|
|
| |
Tana | Дата: Четвер, 2015-05-07, 8:05 AM | Повідомлення # 61 |
Мудра людина
| Я затримую своє відправлення з відомих причин. Перепрошую. Але ж пошта щастя не знає часових меж)))
Координую Довгобуд "Виплекана сорочка" Моя майстерня Чому закладинка – найкращий подарунок?! "Чарівниця-берегиня форума-2010" Чарівниця - Хранитель традицій і увіковічнювач їх в сучасності і майбутньому - 2012
|
|
| |
Сестра_Юлія | Дата: П`ятниця, 2015-05-08, 2:03 AM | Повідомлення # 62 |
Мудра людина
| Tana, добре-добре! але не забуваймо про свої "хвости". до кінця травня бажано завершити, бо це ВЕСНЯНИЙ обмін :-) ну так планувалось принаймні :-)
|
|
| |
Bullet | Дата: Вівторок, 2015-05-12, 11:25 PM | Повідомлення # 63 |
маніяк графічних ліній
Група: Администраторы
| Цитата Tana ( ) Я затримую своє відправлення з відомих причин. Перепрошую. Але ж пошта щастя не знає часових меж))) Думаю, всі розуміють, що ти зараз почесна весняна бджілка і тобі точно ніхто не скаже зауваження Принаймі, до 16 травня
Чарівниця - Берегиня форуму - 2012 моя майстерня на форумі Приватна скринька на форумі заповнена. Пишіть тільки на elisa@ukr.net
|
|
| |
welshrabbit | Дата: Неділя, 2015-05-17, 12:43 PM | Повідомлення # 64 |
побратим
| Нарешті я повернулася і звітуюся. Пакуночок таки був з квіткового обміну від Валі - fatini. Повна коробка квіткового щастя, чудових поробок, та до того ж з секретиками-сюрпризами, наприклад, в"язана гольничка, а в середині пакетик з посипкою для пасок і кондитерських виробів, короче, я вчора, як дитина, все розгортала і роздивлялася. Все сподобалося: і саморобна вазочка, і чохлик для ножиць, і гольниця, і ниточки знадобляться, дуже люблю меланж, і квіти, і стрічки для вишивки, і чай, і карпатське м"ятне мило, і посипка завжди потрібна, а купити часто руки не доходять. Була ще шоколадка, та ми її одразу з"їли
Дякую :D, море задоволення від обміну!
|
|
| |
Bullet | Дата: Понеділок, 2015-05-18, 4:17 PM | Повідомлення # 65 |
маніяк графічних ліній
| Цитата welshrabbit ( ) Нарешті я повернулася і звітуюся. Пакуночок таки був з квіткового обміну від Валі - fatini. Пахне весною! Оленко, вітаю з поштовим весняно-квітковим сюрпризом!
Чарівниця - Берегиня форуму - 2012 моя майстерня на форумі Приватна скринька на форумі заповнена. Пишіть тільки на elisa@ukr.net
|
|
| |
БОксана | Дата: Субота, 2015-05-30, 6:22 PM | Повідомлення # 66 |
побратим
| Додано (2015-05-30, 6:10 PM) ---------------------------------------------
Додано (2015-05-30, 6:11 PM) ---------------------------------------------
Додано (2015-05-30, 6:22 PM) --------------------------------------------- Дівчата, доброго дня! Вибачте за затримку зі звітом. Посилку отримала ще місяць тому, але одразу не було змоги відповісти. Подарунок дуже мене втішив і був несподіваним! Я все не могла повірити, що це для мене! Дуже ніжна, тендітна листівка ручної роботи - квіти дивовижні! Схема гарної вишиванки - обов*язково вишию. Гарні ниточки для вишивання ( саме те - що потрібно) Кава та шоколад - ледь-ледь дожили до фотосессії, дуже смачно! Дякую! І перлина - вишита картина - нема слів!!!! Дуже гарно! Вже зайняла своє місце на стіні у вітальні. Дякую Любочко, за подарунки!
|
|
| |
Bullet | Дата: Неділя, 2015-05-31, 0:10 AM | Повідомлення # 67 |
маніяк графічних ліній
| Цитата БОксана ( ) Дівчата, доброго дня! Вибачте за затримку зі звітом. Посилку отримала ще місяць тому, але одразу не було змоги відповісти. Подарунок дуже мене втішив і був несподіваним! Я все не могла повірити, що це для мене! Дуже ніжна, тендітна листівка ручної роботи - квіти дивовижні! Схема гарної вишиванки - обов*язково вишию. Гарні ниточки для вишивання ( саме те - що потрібно) Кава та шоколад - ледь-ледь дожили до фотосессії, дуже смачно! Дякую! І перлина - вишита картина - нема слів!!!! Дуже гарно! Вже зайняла своє місце на стіні у вітальні. Дякую Любочко, за подарунки! ух ти Краса! Я не зрозуміла, а від кого такий даруночок?
|
|
| |
ромашка1 | Дата: Понеділок, 2015-06-01, 0:08 AM | Повідомлення # 68 |
побратим
| БОксана, рада що отримали подаруночок цілим і не пошкодженним, переживала за пересилку. Ієрогліф на картині означає - весна.
|
|
| |
olga4933 | Дата: Субота, 2015-07-25, 6:58 PM | Повідомлення # 69 |
перехожий
Група: Користувачі
| Всім привіт! Жарко? А у мене сьогодні весняна прохолода...Розпустилися квіточки,що я отримала від Лізи.Перший квілтик у мене "розквів",гарні листівочки,сердечко і тканинка-сумка буде...Косметичка завжди потрібна. Дякую , Лізо за подарунок! Дякую Сестро Юліє за організацію обміну. Додано (2015-07-25, 6:58 PM) --------------------------------------------- Ой! Знов якись глюк...Вас вітає під цим ніком olgavasilevskia ... Щось знов сталося...та й фото не можу добавити...(((((((((((((((((((
Повідомлення відредагував olga4933 - Субота, 2015-07-25, 6:55 PM |
|
| |
Bullet | Дата: Середа, 2015-07-29, 8:38 AM | Повідомлення # 70 |
маніяк графічних ліній
| Цитата olga4933 ( ) Ой! Знов якись глюк...Вас вітає під цим ніком olgavasilevskia ... Щось знов сталося...та й фото не можу добавити...((((((((((((((((((( Олю, протесту2й вхід з іншого бравзера! Фото ІНГДІ неможливо додати. Розбираюсь з цим глюком, оки додаємо через сторонні файлозавантажувачі, наприклад, через VFL.RU
|
|
| |