Вишивально-покривальний робін
|
|
Bullet | Дата: Середа, 2010-02-10, 10:47 PM | Повідомлення # 41 |
маніяк графічних ліній
Група: Администраторы
Статус: Offline
| Quote (Nitka) Я теж приєднуюсь. Хоч можемо почекати поки усі захочуть) та вже починайте НАРЕШТІ писати, хто що хоче. А то вже пригнічує переливання з пустого в порожнє...
Чарівниця - Берегиня форуму - 2012 моя майстерня на форумі Приватна скринька на форумі заповнена. Пишіть тільки на elisa@ukr.net
|
|
| |
|
Bullet | Дата: Четвер, 2010-02-11, 2:24 PM | Повідомлення # 43 |
маніяк графічних ліній
| lakizka, Ура! Перший пішов lakizka, яке обмеження в часопросторі? Кінець весни? Літа? Року?
Чарівниця - Берегиня форуму - 2012 моя майстерня на форумі Приватна скринька на форумі заповнена. Пишіть тільки на elisa@ukr.net
|
|
| |
Пасіонарія | Дата: Четвер, 2010-02-11, 2:34 PM | Повідомлення # 44 |
Мудра людина
Група: Перевірений користувач
| Я беру участь у цьому покривальному робіні (хоч і до кінця не в"їхала, за якими правилами). Хочу дитячу ковдрочку з машинками. Щодо часових меж. Хотілося б до кінця весни, але багато вього навалюється на цю весну. То, може, до кінця літа?
ore et labore!
|
|
| |
Bullet | Дата: Четвер, 2010-02-11, 2:53 PM | Повідомлення # 45 |
маніяк графічних ліній
| Quote (Пасіонарія) Щодо часових меж. Хотілося б до кінця весни, але багато вього навалюється на цю весну. То, може, до кінця літа? Так як правил ніхто ще не встановлював, ми можемо гратись з ними,я к нам завгодно Я пропоную кожному свої правила завести. Так, Штинька хочке покривало без вишивки, Лакізка - із звірятками, 3 чи 4 форумчанки - з машинками... Ще хтось, може, приєднажться... Пропоную часові межі або сильно розтягнути (щоб коловоротик був не в напругу нам), або встановити більше місяця термін вишивання-висилання. Ми одночасно вишиватимемо наші шматочки до коловороту. Тож не треба буде чекати поки прийде по пошті попередній зразочок вишивки. І ми справимось швидше Я теж з вами граюсь, але як виконавець деяких покривал (сподіваюсь, що всіх, але - як час покаже). Чесно зізнаюсь, що я не буду користуватись вишитим покривалом, тому що на моєму дивані часто гостить улюблений котик, а у нього - довгі пазурі. Шкода, позачеплює ж! Тому я буду іншим шити, а собі поки що не придумала, чи хочу щось (якщо не знаю, що хочу - значить - не хочу)))) Якщо придумаю - відпишусь:) Поки що мене захоплюють лише семплери і невеликі панно на стіну (розраховую на габарити квартири, в якій мешкаю!)
|
|
| |
Пасіонарія | Дата: Четвер, 2010-02-11, 3:23 PM | Повідомлення # 46 |
Мудра людина
| Quote (Bullet) Пропоную часові межі або сильно розтягнути (щоб коловоротик був не в напругу нам), або встановити більше місяця термін вишивання-висилання. Тоді давайте більше місяця, згода. (реально тоді до Дня народження мого коханусика )
ore et labore!
|
|
| |
Bullet | Дата: Четвер, 2010-02-11, 3:51 PM | Повідомлення # 47 |
маніяк графічних ліній
| Прийде зачинателька теми і все виправить.. а поки що я підсумую: Пасіонарія: вишивально-покривальний коловорот *Машинки для синочка* Лакізка: вишивально-покривальний коловорот "Звірята" Штинька: покривальний коловорот (квадратики 10 х 10 см) Нітка: вишивально-покривальний коловрот 10х10 см вишивки Сестра_Юлія: - ?- Носікната: виш-покр. коловрот *Машинки для синочка* Позітів: виш-покр. коловорот Світланка: - ?- В роботі також: Булліт - як виконавець.
|
|
| |
Світланка | Дата: Четвер, 2010-02-11, 4:07 PM | Повідомлення # 48 |
побратим
| Bullet, Лізо, я не зможу бо у мене планів як у Напалеона... сорочка чоловіку, собі, весняна пошта щастя.... а ще богато чого тож прошу вибачення
Кажуть люди я сама, наче квіточка, Що пливуть мої слова, як та річечка, Що душа моя співає, мов сопілочка. А я просто українка, україночка
|
|
| |
Bullet | Дата: Четвер, 2010-02-11, 5:32 PM | Повідомлення # 49 |
маніяк графічних ліній
| Світланка, нема питань, не треба вибачатись! Просто відкорегую зараз повідомлення Вишивай чоловікові сорочку - потім у конкурс її надсилай!
|
|
| |
shtynka | Дата: Четвер, 2010-02-11, 8:14 PM | Повідомлення # 50 |
Мудра людина
| Quote (Bullet) Так, Штинька хочке покривало без вишивки так, але я свою заявку писала лише в пошті щастя - хочу матеріали, або частинки роботи, причому вишивка там може бути, до того ж будь-якого змісту - від простих декоративних швів, до сюрпризних сюжетів-побажань. Все, чого хто бажає (тим самим і мені). Щодо участі в коловороті покривальному - я би його назвала не коловоротом, а окремою поштою щастя чи що... думаю, це має бути добровільний обмінний проект. Наприклад, я вже почала вишивати один із сюжетів одній із учасниць, перерахованих вище. Буде час і натхнення - обов"язково візьмусь іще за один-два-три... Але підписуватись на повноцінну участь не можу - бо не дозволяє мій рівень самовідповідальності (боюсь, що не встигну порадувати всіх учасників)... Весна-початок літа в мене на роботі дуже гарячі... Дипломні проекти, практики, та ще і в особистому житті графік значно міняється... Тому вибачайте. Я з вами, але тільки якщо це формат довільного обміну.
Моя майстерня
|
|
| |
Bullet | Дата: Четвер, 2010-02-11, 9:11 PM | Повідомлення # 51 |
маніяк графічних ліній
| Quote (shtynka) Але підписуватись на повноцінну участь не можу - бо не дозволяє мій рівень самовідповідальності (боюсь, що не встигну порадувати всіх учасників)... але ж цей обмін і є добровільним і СЮРПРИЗНИМ: адресат кінцево не знає, хто і скільки частин пришле йому
|
|
| |
Nitka | Дата: Четвер, 2010-02-11, 10:10 PM | Повідомлення # 52 |
побратим
| тоді давайте це буде "пошта щастя 10*10"))) і усе! мені щось чорно-біле:) нажаль, не знайшла жодного просто візерунка. але картики, що нижче - просто приклад, я схиляюсь до простих монохромних візерунків. http://www.xrest.ru/original/161445/ або таке http://pulvasenok.mylivepage.ru/image/1364_монохромные_коты/last
Повідомлення відредагував Nitka - Четвер, 2010-02-11, 10:10 PM |
|
| |
pozitiv | Дата: П`ятниця, 2010-02-12, 1:46 AM | Повідомлення # 53 |
побратим
| Дівчатка, нажаль не буду брати участь у цьому робіні. Почала вишивати сорочку бабусі, хочу встигнути до Пасхи і на конкурс сорочок)). Та ще й пошту щастя неохота пропускати. Бажаю всім теплих ковдрочок! Ось кілька ідей для вас:
Для позитивної людини хрестики - також плюси!
|
|
| |
lakizka | Дата: П`ятниця, 2010-02-12, 8:31 AM | Повідомлення # 54 |
побратим
| Дівчата, абсолютно згодна з встановленням часових меж місяць-півтора, бо і справді ж роботи багато. Пропоную марш-ривок зробити у вишиванні клаптика для Пасіонарія, бо ж день народження синочка вже скоро. Quote (Bullet) lakizka, яке обмеження в часопросторі? Кінець весни? Літа? Року? Думаю, щоб нікого не перезавантажувати, кінець літа. Quote (Bullet) Поки що мене захоплюють лише семплери і невеликі панно на стіну (розраховую на габарити квартири, в якій мешкаю!) Хороша ідея , щодо панно.
|
|
| |
Nitka | Дата: П`ятниця, 2010-02-12, 2:22 PM | Повідомлення # 55 |
побратим
| я згодна, що багато роботи зараз, а влітку буде менше. тоді просто давайте почнемо в кінці весни. як вам?
|
|
| |
Сестра_Юлія | Дата: П`ятниця, 2010-02-12, 5:12 PM | Повідомлення # 56 |
Мудра людина
| Nitka, може, оголосимо про початок напочатку весни, щоб не затягувати? А там. як буде. Тільки цю тему треба 2підігрівати", щоб ми бува не розслабились і не позабували. Думаю, Bullet, моя тема буде - метелики. Різноманітні, але невеликі. Пріоритет - тепла гама, жовте, червоне, оранжеве, золоте. Пліз, додай у повідомлення згори.
|
|
| |
lakizka | Дата: П`ятниця, 2010-02-12, 5:26 PM | Повідомлення # 57 |
побратим
| Думаю таки точно з початку весни, памятайте про день народження синочка Пасіонарії, він вже не за горами. Давайте спершу клаптики отримає мама імениника.
|
|
| |
Пасіонарія | Дата: П`ятниця, 2010-02-12, 5:49 PM | Повідомлення # 58 |
Мудра людина
| Quote (lakizka) Думаю таки точно з початку весни, памятайте про день народження синочка Пасіонарії, він вже не за горами. Давайте спершу клаптики отримає мама імениника. Дякую - дякую, найперше, за намір. Quote (Сестра_Юлія) моя тема буде - метелики. Якраз літня тематика! Quote (Bullet) але ж цей обмін і є добровільним і СЮРПРИЗНИМ: адресат кінцево не знає, хто і скільки частин пришле йому Пані адміністратор права. Наскільки я зрозуміла із написаного - Бажаючі учасники вишиковуються зі своїми побажаннями і зі своїми часовими межами. Виходить... Nitka, , Ви зачинателька - то які умови?
ore et labore!
|
|
| |
Nitka | Дата: П`ятниця, 2010-02-12, 7:40 PM | Повідомлення # 59 |
побратим
| я згодна, щоб ще було як в пошті щастя. всі отримують свої клаптики. так пересилка буде для всіх дешевша і власниця сама зшиває з них, що хоче. стартуємо весною. поки обговорюємо бажання
|
|
| |
nosiknata | Дата: П`ятниця, 2010-02-12, 8:56 PM | Повідомлення # 60 |
Мудра людина
| Я на рахунок коловороту - пас! Мої машинки залишаються у пошті щастя-5, а на цю пересилку я пристаю лише навесні - моя сорочка навіть ще не починалась З радістю вишию монохром, звіряток,машинки,метелики і частинки для настінного панно - тобто я учасник "Пошти щастя 10х10" яку точно можна розпочати з середини весни і як вийняток у березні для Пасіонарії Для себе особисто щось ще не придумала, час покаже....
Координую конкурс "Світ вишивки Георгія Гараса"
|
|
| |