welshrabbit: хочу брати участь в цьому розділі, відправляти і отримувати сюрпризи!
Дуже люблю все зроблене руками і буду рада будь-якому рукодільному сюрпризу і матеріалам для творчості! Останнім часом більше всього в"яжу гачком, хоча коло моїх захоплень дуууже широке: плету бісером, вишиваю, роблю прикраси, хочеться повернутися до написання писанок (була б рада фарбам для писанок).
Ощасливлена ким: ,
Жанна: хочу робити приємні сюрпризики і подарунки і сама була б рада отримати щось цікавеньке - якісь невеличкі рукотвори (всілякі гольнички, прихватки абощо) чи щось для рукоділля (особливо, звісно, стануть у нагоді всякі тканинки-нитки для ляльок :)) безмежно радісно будуть зустрічатися цікавинки для малюків - їх у мене двоє та й взагалі - радітиму будь-якому привітику від наших майстринь, будь то просто лист чи листівка
Ким ощасливлена: Bullet: постійний я гравець
Дуже люблю котів (без фанатизму, маю одного!)))) Нажаль, вже не можу пити кави, зате люблю зелений чай! Я шию, вишиваю, ліплю листівки, розписую скло та декорую меблі. Цього року буду рада всьому, що пов"язане з природою: відновлюю свою дачну дільницю. Сприйму будь-що, надіслане вами мені в пошті щастя
Постараюсь всім відповісти вдячною посилочкою чи листом.
Ощасливлена ким: ТМК: Ким ощасливлена:
вишивалочка:
Ощасливлена:
zetka І я приєднуюсь! Хочеться дарувати щастя і приємно дивувати наших учасниць!
Буду рада отримати рукодільні сюрпризики, матеріали для їх створення або щось пов`язане з українськими традиціями та історією. Найбільше (крім виховання двох синочків) захоплююсь вишивкою (особливо нехрестиковою) та виготовленням мотанок.
Ощасливлена:
soncevuda Останнім часом я дуже захопилась гачкуванням. Тому буду рада пряжі для в"язання гачком будь якого кольору і товщини нитки. Можна навіть маленькі клубочки. А також буду неймовірно щаслива отримати від вас квадратики для пледу.....
Ощасливлена:
Сестра_Юлія Люблю все зроблене руками! Особливо буду рада клаптикам вишивального льону, книжці чи роздруківкам щодо різноманітних українських швів (не хрестик), фотографім музейних експонатів, що стосуються вишивки, ниточкам, якісному бісеру. Поважаю каву і солодощі).
Ощасливлена:
Jasjka люблю сюрпризи,дрібнички до вишики,різні ручні роботи,хоч і маленькі,невідкажуть і від магнітика рідного міста відправника.Маю
маленького синочка,якому подобаються саморобні іграшки,тому ми не відкажимось навіть від рекомендацій,інструкцій(схем),матеріалів.Приємно
буде вже від самого отриманого листа хоч із листівкою.
Ощасливлена:
fiery - І я, і я))
Люблю маленькі приємні сюрпризи)) Колекціоную поросяток)) (Це вже скоро буде як моя візитівка))) Давно мрію про кухню в традиційному стилі. Цього року маємо переїжджати до нової будинку і я вже там планую втілити свої ідеї)) Від недавна почала цікавитись всім, що пов"язано з дітками, тому що зростає синочок-богатир.
shtynka Поки що конкретних бажань не маю, але люблю все, пов"язане з традиціями і культурою нашого народу, тому будь-яка дрібничка, виконана руками, навіть самого примітивного характеру (я навіть люблю грубуваті речі) принесе радість та тепло.
Ще люблю книжки та всілякі паперові штуки - листівки, закладинки, скрап - брошурки, тощо.
Маю безліч розпочатих і не завершених робіт, тому навряд чи доберусь робити щось нове найближчим часом, я дуже вдячна за мої домашні скарби матеріалів для рукоділля, але цього разу чекаю на ваші твори чи дрібні приємності.
Ощасливлена:
Sabrin: Буду рада всьому, що стосується вишивання, особливо шматочкам кольорової канви, лляній стрічці для вишивання. Люблю все ,що зроблене з душею, тому саморобні сюрпризи дуже доречні.
Ощасливлена:
Лелітка: Захоплення все ті ж з- ляльки. листівки. всілякі рукодільні дрібнички. Тож буду рада будь-якій пошті - вона ж пошта щастя.
Ощасливлена:
Агрум: Трохи про себе і свої уподобання: Я заміжня і маю синочка. В мене два Дмитра: молодший дуже любить вишивати бісером, а старший Дмитро є головним спонсором моїх захоплень. А я в основному люблю робити листівки ручної роботи, але також вишиваю, декорую різні речі. Люблю: монотонні вишивки (коли одного кольору різні тони), схеми для вишивання не великі, різні виду паперу, металеві підвіски - я від них шаленію, а також мережево..... я в нього просто закохана. люблю молочний шоколад, але так як слідкую за вагою, в останній час вживаю лише чорний, каву майже не п'ю, по каві в мене чоловік, а я дуже традиційна - люблю вишуканий чорний чай, інколи і зелений. Дуже подобається тема кохання, всілякі сердечка, нотки, люблю квіточки... а ще я трошки в'яжу гачком, але більше спицями. А нещодавно почала вчитися шити. Тому якщо є неважкі викройки, журнали була би просто в захваті. Дуже люблю журнали по рукоділлю. Ще я люблю біжутерію . Ну якось так. Думаю цього вистачить. Тому що в загалом я дуже люблю отримувати сюрпризи! і тішусь повністю усім!!!!
Ощасливлена: Тетяна:
Ощасливлена:
Тана:
Ощасливлена ким:
lady-v:
Ощасливлена ким:
Afinna:
Ощасливлена ким:
Dmutryk_09 Ощасливлена ким:
Andrew_Yer Ощасливлена ким:
намисто:
Ощзасливлена ким: Zeta:
Ощасливлена ким: Окс0832: можна і собі приєднатися? серед моїх улюблених речей, яких багато не буває - сови, кава з корицею-молоком, і рукодільне щось у етно-стилі, натуральні кольори льону-коноплі - вони просто заворожують... марки ще збираю...
Ощасливлена ким: