ПАЛІТРА: Липень медовий
|
|
Киянка | Дата: Четвер, 2012-07-26, 10:44 PM | Повідомлення # 1 |
мешканець сайту
Група: Перевірений користувач
Статус: Offline
| 1. "Подушечка для синочка" Вирішила вперше показати на ваш суд свою роботу. Це вишита подушечка для молодшенького синочка Остапчика. Вишивала шерстяними нитками, косий хрестик. Відправляю роботу не для перемоги, а просто участі.
2. "Медові вітання" Паперова листівка ручної роботи, робилась "під людину", буде подаровано на Медовий Спас (14 серпня) до Дня народження. Використано: основа - дизайнерський картон, дизайнерський папір, вирубки, тиснення дироколом (подарунок нашої форумчанки, за що їй окрема дяка!), роздруківка з принтера - побажання.
3. "Весёлая пчела" Кухонная прихватка изготовлена из льняной ткани и вышивки на канве Аида. Вышивка выполнена нитками мулине, окантовка прихватка - косой бейкой. Бантик - из шелковой ленточки. Внутри проложен ватин. Благодаря интересной теме конкурса сувенир нашим знакомым готов! Мне хотелось поднять настроение и на форуме - поддержать медовую тему
4. "Декоративний рушничок" Декоративний рушничок вишитий за перенабором ТМК (дякую, Таню!), лише колір я змінила. Розмір - приблизно 20 на 70 см. Нитки муліне, суміш двох кольорів.
5. "Прикраси нашвидкуруч" Прикраса виготовлена пізно ввечері, бо наша Оксанка-Киянка бідкувалась з нехватки робіт. Матеріали – ювелірний дротик, бісер, намистини, плескатий дротик. Три години часу й бажання, щоб палітра відбулась!
Повідомлення відредагував Oленка - Понеділок, 2012-07-30, 10:35 AM |
|
| |
taisiya | Дата: Понеділок, 2012-07-30, 1:24 PM | Повідомлення # 21 |
відвідувач
| 1. "Подушечка для синочка"
|
|
| |
cherry | Дата: Вівторок, 2012-07-31, 10:25 AM | Повідомлення # 22 |
побратим
| 3. "Весёлая пчела" - медовіше вже нікуди
|
|
| |
Машкавас | Дата: Вівторок, 2012-07-31, 1:46 PM | Повідомлення # 23 |
друг
| 2. "Медові вітання" Обожнюю таке виконання листівок!
|
|
| |
Tana | Дата: Вівторок, 2012-07-31, 8:32 PM | Повідомлення # 24 |
Мудра людина
| 3. "Весёлая пчела"
Координую Довгобуд "Виплекана сорочка" Моя майстерня Чому закладинка – найкращий подарунок?! "Чарівниця-берегиня форума-2010" Чарівниця - Хранитель традицій і увіковічнювач їх в сучасності і майбутньому - 2012
|
|
| |
Bullet | Дата: Середа, 2012-08-01, 8:29 AM | Повідомлення # 25 |
маніяк графічних ліній
Група: Администраторы
| 4. "Декоративний рушничок", хоча розривалась між подушечкою для синочка і веселою бджілкою
Чарівниця - Берегиня форуму - 2012 моя майстерня на форумі Приватна скринька на форумі заповнена. Пишіть тільки на elisa@ukr.net
|
|
| |
Киянка | Дата: Середа, 2012-08-01, 12:06 PM | Повідомлення # 26 |
мешканець сайту
| Відкриваю завісу та оголошую результати медової палітри. Дякую всім форумчанкам, які взяли участь у грі. Попри літні відпустки кворум для голосування відбувся. Я вдячна за вашу творчість, оперативність та медові вподобання.
1. "Подушечка для синочка" - romantik - 2 голоси 2. "Медові вітання - Bullet" - 4 голоси 3. "Весёлая пчела" - Lyubov - 7 голосів 4. "Декоративний рушничок" - Тетяна - 8 голосів 5. "Прикраси нашвидкуруч" - Оленка - 2 голоси
Вітаємо Тетяну з перемогою у липневій палітрі!!!
|
|
| |
Киянка | Дата: Середа, 2012-08-01, 12:14 PM | Повідомлення # 27 |
мешканець сайту
| Особиста подяка romantik - за дебют і першу надіслану роботу, за втілення турботливого материнства Bullet - за допомогу як адміністратора та постійну підтримку, за представлену душевну листівочку і постійний рукодільний позитив Lyubov - за наймедовіше, найбджілковіше втілення теми палітри Тетяні - за екстримальну участь та декоративне втілення медових відтінків + використання перенаборів ТМК Оленці - шана і подяка за найбільше вболівання, за найшвидше виконання, за допомогу як модератора
Усім вам вкотре дякую!!!
|
|
| |
Lyubov | Дата: Середа, 2012-08-01, 12:25 PM | Повідомлення # 28 |
Мудра людина
| Киянка, я думала - одни правила для всех - а голосование продолжалось даже сегодня...
|
|
| |
Bullet | Дата: Середа, 2012-08-01, 1:46 PM | Повідомлення # 29 |
маніяк графічних ліній
| Quote (Киянка) Особиста подяка Bullet - за допомогу як адміністратора та постійну підтримку, за представлену душевну листівочку і постійний рукодільний позитив
Оксано, дякую за проведення гри, всім учасницям дякую за меловий смак цього тижня,
Тетяна, вітаю з медовою перемогою!!
Quote (Lyubov) Киянка, я думала - одни правила для всех - а голосование продолжалось даже сегодня... ось відповідь: Quote (Киянка) Ваші медові голоси чекатиму по 31 липня включно.
Чарівниця - Берегиня форуму - 2012 моя майстерня на форумі Приватна скринька на форумі заповнена. Пишіть тільки на elisa@ukr.net
|
|
| |
Lyubov | Дата: Середа, 2012-08-01, 1:55 PM | Повідомлення # 30 |
Мудра людина
| Лиза, Вы проголосовали 1 августа.
|
|
| |
Bullet | Дата: Середа, 2012-08-01, 1:58 PM | Повідомлення # 31 |
маніяк графічних ліній
| Quote (Lyubov) Лиза, Вы проголосовали 1 августа. Мне застрелиться? Я проголосовала пока можно было, т.е. ДО того, как координатор закрыл голосование. Давайте удалим мой голос и тогда Оксана Киянка начнет нервничать, так это ее первый конкурс )))
Люба, у вас очень красивая пчелка! Но это всего-навсего игра Всё будет хорошо, чесслово
|
|
| |
Lyubov | Дата: Середа, 2012-08-01, 2:02 PM | Повідомлення # 32 |
Мудра людина
| Да без проблем - пусть Оксана радуется. Только я для себя выводы сделала.
|
|
| |
Bullet | Дата: Середа, 2012-08-01, 2:06 PM | Повідомлення # 33 |
маніяк графічних ліній
| Quote (Lyubov) Да без проблем - пусть Оксана радуется. Только я для себя выводы сделала. вот знаете, не стОит. Хотя делайте, другие тоже сделают выводы.
|
|
| |
Киянка | Дата: Середа, 2012-08-01, 11:12 PM | Повідомлення # 34 |
мешканець сайту
| Quote (Lyubov) Киянка, я думала - одни правила для всех - а голосование продолжалось даже сегодня... Lyubov, якщо ми вже говоримо про правила, то я нагадаю, що на момент оголошення завершення прийому була лише одна робота, яку я безапеляційно хотіла оголосити переможцем. Після цього термін прийому продовжено на одну добу, відтак нічого крамольного не бачу в тому, що й підбиття підсумків відбулося на день пізніше. Хоча, напевно, я неправа в тому, що попередньо про це не написала. Quote (Lyubov) пусть Оксана радуется. Я насправді щиро радію!!! Це рукодільне й життєве свято!!! Тетяну ще раз вітаю з перемогою й передаю естафету палітри. Quote (Lyubov) Только я для себя выводы сделала. Кожен із нас їх робить щодня, проте давайте рукодільний сайт не засмічувати ними. КРАПКА.
|
|
| |
Тетяна | Дата: Четвер, 2012-08-02, 11:41 AM | Повідомлення # 35 |
Активіст форума
| Дівчата, щиро дякую! І дуже вибачаюсь, якщо моя робота стала приводом для образи. Я її шила намасперед для себе, бо маю таку мрію - зробити цілу колекцію рушничків різного розміру за старими візерунками. Чесно кажучи, я взагалі не думала про перемогу, бо для мене у палітрі головне те, що вона мене стимулює якось розширювати свою творчість. От шию-вишиваю я щось здоровенне і безконечне, і кінця-краю не видно, а тут ніби є привід відірватися, відволіктись на щось інше. То якусь закладинку, то подушечку, то щось в"язане. Бо палітра - це не тільки вишивання, пам"ятаєте, у нас якось тут фігурували і малиновий хлібчик, і чорняве волосся? Але якщо вже судилося, то нехай наступний місяць буде присвячений яблукам. Серпень пахне яблуками, тому нехай у серпневій нашій палітрі будуть усі-усі яблучні кольори - від зелених до жовтих, золотистих, червоних, рожевих, вишневих - у кого які вродили. Інших обмежень немає - прийму і зелений паркан, і червоний бантик, кому що захочеться.
|
|
| |
lady-v | Дата: Четвер, 2012-08-02, 12:02 PM | Повідомлення # 36 |
Мудра людина
| Тетяна, ВІТАЮ З ПЕРЕМОГОЮ!
Моя майстерня
Жінки діляться на п'ять вікових груп: 1) дівчинка 2) дівчина 3) молода жінка 4) молода жінка 5) молода жінка
"Чарівниця форума-2010: допомога новачкам" Чарівниця - Майстриня вишивання і добра душа форуму - 2012
|
|
| |
Сестра_Юлія | Дата: Четвер, 2012-08-02, 12:44 PM | Повідомлення # 37 |
Мудра людина
| Таню. вітаю з перемогою! Хочу подякувати ще й автору роботи "Прикраси нашвидкуруч". За гарну роботу і за чуйність!)
|
|
| |
Bullet | Дата: Четвер, 2012-08-02, 1:14 PM | Повідомлення # 38 |
маніяк графічних ліній
| Quote (Тетяна) маю таку мрію - зробити цілу колекцію рушничків різного розміру за старими візерунками. згадую в рад. час різнокольорові обручки "нєдєлька" )(це страшне слово не вмію перекласти українською)))). Гарна у вас мрія! А головне, до майже кожної палітри підходить:) Вітаю з перемогою!
|
|
| |
romantik | Дата: Четвер, 2012-08-02, 1:22 PM | Повідомлення # 39 |
побратим
| Code romantik - за дебют і першу надіслану роботу, за втілення турботливого материнства Киянка, дякую.
Тетяна, приєднуюсь до привітань. Давайте будемо пам*ятати, що це лише гра.
|
|
| |
veronika | Дата: Четвер, 2012-08-02, 4:57 PM | Повідомлення # 40 |
мешканець сайту
| Вітаю з перемогою!!!!!!!!!!!!!
"Чарівниця форума-2010: вишивальщиця з моторчиком"
Повідомлення відредагував veronika - Четвер, 2012-08-02, 5:06 PM |
|
| |